دوستان خبری از آسیاتک
آسیاتک دوباره داره تعرفه هارو میاره پایین
دیروز زنگ زدم گفتن فعلا همون 20 تومن هست 128 نامحدود
ممنون![]()
دوستان خبری از آسیاتک
آسیاتک دوباره داره تعرفه هارو میاره پایین
دیروز زنگ زدم گفتن فعلا همون 20 تومن هست 128 نامحدود
ممنون![]()
سلان عزيز:
چرا يا احساسات من جوون بازي ميكني ..؟ هان؟ من الان زنگ زدم هيچ تغييري نكرده بود.... از كي قرار كم بشه؟ بعد شما از كجا ميدوني؟
سلام
من دیروز زنگ زدم واسه شارژ
گفتن:داریم تعرفه هارو تغییر میدیم شما همون 20 تومن شارژ کن
گفتم میخواین قیمتها را بیارین پایین گفتن بله احتمالا کاهش میدیم
در ضمن شرمنده اگه با احساساتتون بازی کرئم
تقصیر من نیست
حرف اوناست
تقدیم به شما![]()
خب اینها هم به نتیجه رسیدند که سیاستی که در پیش گرفتند بسیار غلط بود !
به هر حال من از این بابت خوشحالم ! زیرا تهیه کردن اینترنت به سهولت یکی از راههای مهم بالا بردن سرعت پیشرفت در کشور است که انشاءالله همه ی موانع از سر راه این هدف بزرگ مرتفع شوند !
اون چیزی که اپراتور آسیاتک به من گفت این بود که این ماه هم با نرخ های قبلی شارژ کنید و از اول شهریور دیگه نرخ های جدید که توی سایت گذاشتن اعمال میشه ولی چیزی در مورد تغییر نرخ ها نگفت.
دوست عزیز !
من امروز زنگ زدم گفت فقط 1 ماه دیگه شارژ می کنیم ؟!!!
شما پارتی داری؟
سلام
نه آقا
به من اینطور گفتن
اصلا هم ازم نپرسید که ماه چندمه داری شارژ میکنی
شاید اون اپراتوری که به من جواب داد تازه وارد بود بلد نبود![]()
مژده به همه ي شاتلي ها:
مژده به كليهي كاربران +ADSL2 شاتل
06/05/1387
به مناسبت ششمين سالگرد تاسيس شركت شاتل، ترافيك مصرف شده كاربران در روزهاي پنجشنبه تا پايان تابستان 1387 رايگان شد.
بدينترتيب، كليهي كاربران سرويسهاي ART1 تا ART6 افزون بر برخورداري از ترافيك رايگان روزهاي جمعه و ترافيك رايگان شبانه (از ساعت 1 تا 7 بامداد)، تا پايان تابستان 1387 از ترافيك رايگان روزهاي پنجشنبه نيز بهرهمند خواهند شد.
ضمن آرزوي موفقيت براي تمامي اعضاي خانوادهي بزرگ كاربران شاتل، اميد است با رشد و بالندگي هر چه بيشتر بتوانيم همواره خدماتي با كيفيتي برتر و منطبق با نيازهاي كليهي اعضاي اين خانواده ارايه كنيم.
اينم آدرسش:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منم زنگ زدم هر چی خواستم از زبون طرف بکشم بیرون نشد و از همه طریقی پرشسیدم ولی در هر صورت گفتش که تعرفه های جدیدشون ثابته و تغییر نمیکنه و از شارژ بعدی باید طبق این تعرفه ها پرداخت بشه...
دوست دارم برم آسیاتک یکی در میون خفه شون کنم... آخه 128 نامحدود 28 تومن ماهی... خوب میرم از داتک میگیرم که ماهی 19900 هستش... کیفیتشم بره به جهنم... با این قیمتا کیفیت به چه درد میخوره...![]()
Last edited by Cleeev; 27-07-2008 at 15:30.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)