arma 2 که به نظرم زیاد جالب نبود....ولی این بازی خیلی ازش تعریف می کنن
فعلا که منتظریم بازی توی فروشگاه ها بیاد برین تهیه کنیم...اینترنت پر سرعت هم نداریم که دانلود کنیم
arma 2 که به نظرم زیاد جالب نبود....ولی این بازی خیلی ازش تعریف می کنن
فعلا که منتظریم بازی توی فروشگاه ها بیاد برین تهیه کنیم...اینترنت پر سرعت هم نداریم که دانلود کنیم
من نسخه xbox360 و گرفتم از nextgen.ir
من که با نسخه یک این بازی زندگی می کردم!
البته اکثرا از این بازی خوششون نمیومد.
اتفاقا به نظر من نسخه قبل بهترین کنترل وسایل رو داشت.
خودروها، قایق ها، تانکها و هلیکوپتر ها رو حتی از بازیهای اختصاصی خودشون هم بهتر میشد هدایت کرد. خصوصا هلیکوپتر که من تو هیچ بازی همچین کنترل زیبا و واقعی ندیدم. دو خلبان، سه نوع اسلحه، سیستم هدف گیری نسبتا واقعی، تانک هم به همین ترتیب، فقط هواپیمای نوع A-10 که تو یک مرحله هم بود کنترلش کمی غیر واقعی و سخت بود. هر سلاحی تو بازی مشخصات مربوط به خودش رو داشت که میشه گفت بسیار نزدیک به نمونه واقعی همون سلاح بود. به عنوان فرمانده به تک تک افراد با توجه به نوع تجهیزات و سلاحی که حمل می کردن می شد دستورات خاصی داد یا هدف خاصی رو برای نابودی بهش معرفی کرد. معمولا هم سربازهای خودی و هم سربازهای دشمن با یک یا حداکثر دو تیر کشته میشدن. میشه گفت این بازی یک شبیه سازی واقعی جنگ بود.
من مطمئنم که این نسخه بازی هم مثل نسخه قبلیش با عدم اقبال بازی کننده ها مواجه میشه چون بیشتر حالت شبیه ساز رو داره تا اکشن! تا طرف بخواد دستش توی بازی و دستورات و منوها راه بیفته و ازش لذت ببره یکی دو هفته ای طول میکشه و اکثر افراد تو این مدت خسته میشن و بازی رو پاک میکنن. همون کاری که من چندین بار با نسخه اول کردم ولی باز تحریک میشدم و میرفتم سراغش تا اینکه روال بازی دستم اومد و دیگه نتونستم ازش جدا بشم، چقدر مراحل اضافی خودم براش میساختم و بازی می کردم!
Last edited by mostafa_gm; 10-10-2009 at 08:03.
اون موقع که نسخه قبلیش اومده من گرافیکم 32 بود
رمم هم فکر کنم 128 بودش
کند بود بازی ولی حال میداد
یه مرحله بود که باید سوار کامیون میشدی میرفتی نبرد تو تپه ها
همون اولا هم بودش
من همیشه از گیر نبرد در میرفتم،میرفتم سوار جیپ میشدم و الفرار
مرحله هم تموم میشد
چند بار رفتم این مرحله رو ولی دیگه از کندیش خسته شدم
منم همينطور اما كنترل هليكوپتر من نظر برعكس دارم!
منم بازي رو نصب ميكردم حالت داستانيش رو زياد نرفتم اما تو اون مرحله هاي Skirmish آخريشو هي ميرفتم ولي سير نميشدم.
كسي بازي رو نگرفت بازي كنه؟
دوستان سایت strategyinformer ، تاریخ ارزه رو 1 روز پیش زده یعنی OCT 9 2009.
ولی سایت gamespot تاریخ رو OCT 6 2009 زده یعنی 4 روز پیش.
اما همچنان در بازار ایران نیست.
Last edited by shuahin_kh; 10-10-2009 at 15:52.
سایت p30برای فروش گذاشته من سفارش دادم
با سلام
آفا کرک این بازی رو می خواستم اگه کسی داره؟
ممنون
اصلا کلا کرک بازی ها رو از چه سایتی باید گرفت؟
من از بویز تیم خریدم.
کرک نداشت.
گرافیکش قابل تحمل بود.
کنترلش هم خوب بود.
فقط من اصلا نمی فهمیدم باید چی کار کنم همون اولش چند تا فلش داد رفتم دنبالشون بعد یکی یه تیر زد بهم همین جوری هی خونش کم می شد.
آموزش که نداره اصلا معلوم نبود هم تیمی هام رو چه جوری کنترل کنم.
اصلا هم نمی شه تشخیص داد کی از کدوم طرف داره تیر می زنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)