بدترین خبر چند هفته ی گذشته از نظر من ، واقعا ناراحت شدم !!
بدترین خبر چند هفته ی گذشته از نظر من ، واقعا ناراحت شدم !!
من مصاحبه Riccitiello که خوندم نگفته به سال 2010 موکول شده بلکه گفت بازی از نظر ساخت تمام شده هست فقط محیط رقابت در زمان Feb بیشتره یه کمی عقبش می اندازه تا شانس بیشتری برای فروش داشته باشه. اونم به خاطر ضرر زیادی که EA متحمل شده. تاریخ بازی هنوز 2009 ولی با چند ماه تاخیر.
بدترین خبر عقب انداختن Dragon Age به Q4 2009 بود. هیچ بازی EA به 2010 موکول نشده. Dailygamenews هم مریضه مثل اینکه. اینم از اون خبراس که حالا روش بحث میشه. سایت های معتبرتر مثل Eurogamer و gamespot از خود Riccitiello نقل کردند که اسم 2010 اصلا تو گزارش اونا نیست تعداد بسیار کمی از سایتها غیرمعتبر گفتند 2010 ولی فقط اونا گفتند.
Last edited by Optimus Prime; 04-02-2009 at 14:55.
در هر صورت اگرم هم عقب بيفته به نفع بازي و خود ea هستش!!!
چون ميتونن بيشتر رو بازي كار كنن و كيفيت اونو بالا ببرن ...
من یه تریلر از بازی دیدم، گرافیکش اصلا جالب نبود یعنی اون چیزی که تو تریلر بود خیلی بد بود.
آره تریلر ها بد بود ولی هیچ موقع نباید تریلر رو با بازیه اصلی مقایسه کرد حالا بیاد مهم نیست فقط یک چیزی باشه که ما بازی کنیم می خواد همون پدر خوانده ی 1 باشه یکم بهتر مهم نیست مهم اینکه وقتمون پر بشه آخه میدونین که تنها بازی ای که فبریه بیاد که نمیاد همین پدر خوانده بود با فیر که خیلی کمه من که الان از بیکاری دارم اینترنتی 360 بازی می کنم چون هیچ بازی ای الان نیست ای کاش بازی ها رو زود تموم نکرده بودیم.
بازی که به 2010 موکول شدهمن مصاحبه Riccitiello که خوندم نگفته به سال 2010 موکول شده بلکه گفت بازی از نظر ساخت تمام شده هست فقط محیط رقابت در زمان Feb بیشتره یه کمی عقبش می اندازه تا شانس بیشتری برای فروش داشته باشه. اونم به خاطر ضرر زیادی که EA متحمل شده. تاریخ بازی هنوز 2009 ولی با چند ماه تاخیر.
بدترین خبر عقب انداختن Dragon Age به Q4 2009 بود. هیچ بازی EA به 2010 موکول نشده. Dailygamenews هم مریضه مثل اینکه. اینم از اون خبراس که حالا روش بحث میشه. سایت های معتبرتر مثل Eurogamer و gamespot از خود Riccitiello نقل کردند که اسم 2010 اصلا تو گزارش اونا نیست تعداد بسیار کمی از سایتها غیرمعتبر گفتند 2010 ولی فقط اونا گفتند.
دلیلش هم بزرگ کردن محیط و بازی اعلام شده همونطور که خودت هم گفتی ( در واقع همون بالا بردن کیفیت محسوب میشه چون کلا بازی نمایش ضعیفی داشته تا الان)
اینجا رو بخون
http://www.vg247.com/2009/02/03/godfather-ii-pushed-into-fiscal-2010/
تا 2 سال دیگه که من 100000000 تا بچه از سر و کولم میاد پایین عمو !!!!! حد اقل 2009 بود بهتر بود .
چرا 2 سال ديگه!!!
همين سال ديگه ميشه 2010 ديگه !!!
شمام تا اون موقع 10000تا بچه از سرو كولت بالا ميره !!!
تعدادشون كمتر ميشه ...
خوب Actiontrip گفته :
The Godfather II is going to hit stores on July 1st, 2009
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)