پدرام جان يعني رو ياهو 7 جواب نميده يا كلا ربطي به ورژن نداره و اصلا كار نميده؟نوشته شده توسط pedramonline
در هر صورت شرمنده![]()
پدرام جان يعني رو ياهو 7 جواب نميده يا كلا ربطي به ورژن نداره و اصلا كار نميده؟نوشته شده توسط pedramonline
در هر صورت شرمنده![]()
كلا جواب نميده :mrgreen: :oops:
كامران جان هكرها معمولا آدم هاي خوبي نيستند كه بخواهيم به اونها استناد كنيم. ما خودمون بايد حريم خصوصي افراد رو رعايت كنيم.
عزيز كسي اونا رو تاييد نكرد. اگه دقت كرده باشي لحن من شوخي بود. در مورد حريم افراد هم بايد بگم دقيقا حق با شماست ولي اگه به يكم بالاترش مراجعه كني مي بيني كه مجوز ورود به حريم خصوصي افراد رو خودتون صادر كرديدنوشته شده توسط mehdi_best
. راستي خودمونيم اين آقايون هكر از بهترين دوستان شما مسئولين كرك هستند نه؟ اگه اينا نبودن من با مسئول كرك به اين نازي كجا ميتونستم آشنا بشم...
![]()
من فكر كنم اگه دنبال برنامه باشيم بهتره تا اينكه بخوايم به ماهيت اين كار فكر كنيم :lol:
عزيز هستم تو كارش انشاا... اگه دوستان هكر يه تكوني به خودشون بدن ما هم حتما به دوستان حال ميديم...نوشته شده توسط papiyoon
![]()
كامران جان من كه مجوز ورود به حريم خصوصي افراد رو صادر نكردم. من گفتم خوب نيست مگر در موارد استثنايي. كه حالا موارد استثنايي چه مواردي رو شامل مي شه رو اينجا نمي تونم بيان كنم!!!![]()
راستي من داشتم فكر مي كردم دوستي من و تو چه ربطي به هكرها داشته؟!! :shock:
راستي كرك با هك خيلي فرق داره ها! كرك كردن درسته كه كار خوبي نيست اما حداقل به خيلي ها كمك مي كنه كه از برنامه هايي كه نمي تونن با پول بخرن به صورت رايگان استفاده كنند.
اما هك كردن جز ضرر زدن به افراد چيز ديگه اي توش نيست!![]()
عزيز منم همون موارد استثنايي رو چسبيدمربط دوستي ما هم به برادران هكر مشخصه ديگه اگه نبودن كه كركي وجود نداشت كه شما بشي مسئول كرك فروم پي سي ورلد و منم در خدمتت باشم.
بعدم كرك كردن كار كيه عزيز همون برادران هكر. البته من درك ميكنم چي ميگي ولي اگه خود شما يه برنامه با زحمت زياد و كار شبانه روزي مي نوشتي و يكي به اين راحتي كارت رو مجاني ميكرد اونوقت مي فهميدي كه كرك كردن شايد از هك كردن خيلي بدتره ولي خب ضررش به من و شما نمي رسه و ما خودمون داريم استفاده مي كنيم و من فقط ميخوام بگم كار بد بده و براش فلسفه نچينيم بهتره.
در ضمن كم كم داريم ميريم تو مقوله بيهوده نويسي. الآنه اساتيد از راه برسن و ديگه هيچي...
![]()
كامران جان اتفاقا به نظر من اين بحث هك و كرك بيهوده نويسي نيست. در ضمن خيلي خيلي فرقه بين هكر و كركر! من خيلي ها رو مي شناسم كه هكر هستن اما اصلا كرك نمي تونن بكنند و برعكس.
در ضمن اگه مثل ما در ايران بودي و نمي تونستي برنامه هاي خارجي رو بخري (چه از نظر قيمت بالاي اونها براي ما ايراني ها و چه از نظر عدم امكان خريد توسط كارت هاي اعتباري و ...) متوجه مي شدي اين جريان كرك كردن چقدر براي ما ايراني هاي داخل كشور ارزشمنده!
حرف حساب جواب نداره. راست ميگي ايران در ليست هيچ نرم افزاري نيست. واقعا كه آدم مي مونه چي بگه. اما در مورد كرك و هكر بايد بگم كسي كه يكي از اينارو بلد نيست نه اسمش هكر هست نه كركر. خودت ميدوني اونا كه استاد فن هستند همه رو واردن...نوشته شده توسط mehdi_best
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)