همه لحظاتى که بابچه ها داشتم خوب بوده
مخصوصاوقتىکه با همشهري ها آشنا شدم(وکمن-بهروزو...)
نوروز 85
تابستان امسال که راجع به ازدواج کردن يا نکردن من(مساله اين است)بحث ميکرديم
وهزارهزار لحظه ديگه
راستي من نميتونم تاپيک بزنم
مشکل چيه ؟
همه لحظاتى که بابچه ها داشتم خوب بوده
مخصوصاوقتىکه با همشهري ها آشنا شدم(وکمن-بهروزو...)
نوروز 85
تابستان امسال که راجع به ازدواج کردن يا نکردن من(مساله اين است)بحث ميکرديم
وهزارهزار لحظه ديگه
راستي من نميتونم تاپيک بزنم
مشکل چيه ؟
تنها زمانی که متفرقه باز بود و بروبچ حضور داشتن
الان دیگه پی سی بدون متفرقه و بچه های قدیمش حال نمیده
لحظه ای که کاربران قدیمی خدا حافظی کردن
spy - amir_pc و...
خودش میدونه چه لحظه ایه!....
وقتی که تو این فروم در خواست کردم که 3 تا از قمست های یه سریالی که رو دستم مونده بود ترجمه بشه !!
یکی از اعضای سایت قبول کرد ولی گفت بابت هر قسمت 15 هزار تومان می گیره
در شرایطی اگر همینو بیرون می دادم بیشتر از 1500 نمیشد
اینم به يادماندنيترين لحظه من در P30world که هیچ وقت یادم نمیره !!!!!!!!!!!!!!!!!!
اولا .
شما اینجارو جایی نباید فرض کنید که برای شما کارهایتان رو به صورت مجانی انجام بدهند ! اینجا فقط کمک میشه ! حالا اگر هم کاری انجام میشه از لطف دوستانه ...
از این قبیل درخواست ها تو قسمت زبان و برنامه نویسی و گرافیک زیاده که فرد میاد میگه برای من فلان چیز طراحی کنید و یا فلان برنامه رو بنویسید و یا فلان متن رو ترجمه کنید ! اینجا فقط برای حل قسمتی از مشکلات شما در کارتونه نه کلش ! اگه کلش باشه که کار برای شما نمیشه !
من ، تو ، آنها، پی سی ورلد، تابستان 86
سلام،
بهمن ماه سال ۹۲ بود. اومدم توی پروفایلم، بازدید کننده ها رو نگاه کردم، دستیار ادمین صفحه ام رو مشاهده کرده بود. منم که یه کاربر تازه وارد و نه چندان محبوب بودم. بعد دیگه متوجه شدم به دلیل کاربر فعال تاریخ شدنم بود. خلاصه دروغ چرا بگم از جام پریدم. چون تنها کاربر فعال تاریخ من بودم. توی اکثر تبریکات دوستان هم به این اشاره میشد.
خلاصه تو صفحه ی اصلی و پست هام هی نگاه شناسه مشکی و جذابم میکردم و قند تو دلم آب میشد فکر میکردم خیلی حالیمه ...
دورانی بودا یادش به خیر. اینقدر به یاد ماندنی بود که تاریخش هم یادمه... از اونجا بود که معروف شدیم به تاریخ دان.
![]()
سلام
روز اول یا دوم عید بود که انجمن رو چک کردم و دیدم که کاربر فعال انجمن بازی شدم، این اتفاق خیلی منو خوشحال کرد و اتفاق دیگه ای تو انجمن مثه اون لحظه حس خوب به من نداده. البته وقتی برای آخرین بار هم بازنشست شدم نمی دونم چرا یه حس خوبی داشتم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)