آقا یکی بیاد جمع بندی کنه ببینیم کلا چند تا کاراکتر داره ؟
(تا این بیاد من میمیرم آخه از 3 به بعد رو به علت بی کنسولی بازی نکردم)
آقا یکی بیاد جمع بندی کنه ببینیم کلا چند تا کاراکتر داره ؟
(تا این بیاد من میمیرم آخه از 3 به بعد رو به علت بی کنسولی بازی نکردم)
گرافيك كه نسبت به نسخه ي قبلي هيچ فرقي نكرده !!!
البته شايد هم كيفيت Trailer پايين بوده نميدونم !!!
ولي اگه بخواد اينجوري بمونه خيلي بد ميشه !!!
HD
SDکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Tekken 6 Hands-On
در این نسخه کاراکتر Panda Bears وجود ندارد اما جزئیات و امکانات بازی نسبت به قبل بهتر شده است.
مجموعه ی Tekken از سال 1995 تا الان بوده است و 33 میلیون نسخه از آن در سراسر دنیا به فروش رسیده است. نسخه ی بعدی این بازی برای کنسول های PS3 , Xbox 360 و PSP خواهد آمد. بعد از دیدن تریلر های زیادی از گیم پلی بازی , ما ( نویسنده ) همراه بازی نشستیم و آن را برای اولین بار محک زدیم.
اگر چه ما فقط می توانستیم با 4 کاراکتر از 30 کاراکتر بازی , بازی کنیم , و این افتخار بزرگی است که بتوانیم با همه ی کاراکتر ها بازی کنیم.
* نگاهی به نسخه های قبلی :
اگر شما اولین باری است که می خواهید Tekken بازی کنید ما به شما این بازی را معرفی خواهیم کرد.
پس از چندین سال , Tekken سبک 3D Fighter را رواج داد , که به بازیکن توانایی جنگ تک به تک را همراه با میزبانیه کاراکتر های مختلف می دهد. اگرچه جدیدا Tekken افتخاره زیادی در جدول کسب نکرده است , اما گیم پلی این مجموعه یکی از بهترین گیم پلی ها در بازی های سبک Fighter هست و گیمر های آشنا به این بازی همیشه نسخه های تیکن را دنبال می کنند.
در درون هر کاراکتر 4 نوع Attack ( حمله کردن ) وجود دارد که از 2 نوع Punch ( ضربه های قدرتی یا مشت ) و 2 نوع Kick ( لگد ) بهره می برند. می توان با ترکیب کردن حرکت ها و توانایی های هر کاراکتر , حرکات مخصوص انجام داد که از فراوانی بی داد می کند.
* کاراکتر های قابل بازی کردن در دمو :
4 کاراکتری که در دمو به ما دادند عبارتند از : Zafina , Kazuyo , Jin و Bob. درجه های سختیه متفاوت و متنوعی رو شما می توانید برای جنگ های خود انتخاب کنید.
من ( نویسنده ) مبارزه های مختلفی را با هر کاراکتر انجام دادم , اگرچه بیش تر با Zafina بازی کردم.
او از همه ی 4 تا کاراکتر خارق العاده تر و قوی تر بود , مخصوصا زمانی که شما پیروز می شدید انیمیشینی از او به نمایش در می آمد که او در حال سینه خیز رفتن روی زمین است!!!
او از Stance های مختلفی استفاده می کند که حرکت های او را تغییر می دهد , و این باعث می شود که Zafina از 3 کاراکتر دیگری که در اختیارمان بود سرتر شود.
مقایسه ی کاراکتر های Jin و Kazuya با هم کمی سخت است. چون هردوی آن های تا حدودی شبیه هم هستند.
هر دوی آن ها جنگجوهای ورزشی و کارته ای اند و سبک های آن ها متوازن است ( مثل هم ). ترکیب سرعت ( Speed ) همراه قدرت ( Power ) یک ترکیب کشنده ای را درست می کند که به احتماله زیاد دشمن را از پای در می آورد. می توان بیشتر توانایی های آن ها را به راحتی یاد گرفت.
بله , Bob مانده است. من اولین شخصیتی که انتخاب کردم Bob بود , اما احساس کردم که او پسر خاله ی Rufus , یکی از کاراکتر های Street Fighter IV است.
هر دوی آن ها حرکات تند و شگفت انگریزی را انجام می دهند اما بیشتر وقت ها کار های ساده و خنده داری می کنند.
زمین ها و محل ها در Tekken 6 پرجزئیات تر و زیادتر شده اند.
Rage Mode هم همچنین به سیستم درگیری ها اضافه شده است , که باعث می شود زمانی که خط خونتان پایین تر از 10% باشد قدرت Attack های شما بیشتر شود. این می تواند برای کاراکتری که نزدیک به مرگ است کارآمد باشد برای همینم چه در لحظه ی مرگ و یا چه در حالت عادی باید مواظب حریفتان باشید چرا که ممکن است خطر بزرگی شما را تهدید کند.
Tekken 6 خیلی خودش را راست و ریس کرده و همچنین در جزئیات Texture ها بسیار عالی کار کرده اند تا یک بازی شگفت انگیز را در اختیار شما قرار دند.
نویسنده : Ryan Clements
IGN.com
ps3 boxshot
![]()
این نامکو هم شورشو در آورده نمی دونم چرا واسه pc نمیاد؟
اين بازي واسه pc هم مي اد اگه مياد لفطا تاريخ
نه فقط برای PlayStation 3, Xbox 360, PlayStation Portable منتشر میشه!اين بازي واسه pc هم مي اد اگه مياد لفطا تاريخ
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)