تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 12 اولاول ... 456789101112 آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 117

نام تاپيک: » تاپیک اختصاصی E3 2008

آخر فروم باز Bracket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

من جفت کنفرانس ها رو دانلود کردم دیدم برای سونی و ماکروسافت .
    تو کنفرانس سونی Playstion Network جدید و مخصوصا Playstion Home خیلی خیلی جالب بود MAG و DV Universe هم خیلی جالب بود little big planet هم خیلی باحال بود .
    تو کنفرانس ماکروسافت هم یه ابتکار خیلی جالب در قالب بازی You Are in the Movies بود که خیلی جالب بود .
    در کل کنفرانس سونی بهتر بود تو کنفرانس ماکروسافت هیچ حرفی از بازی های PC زده نشد هیچی فقط آخرش یه بازی بود که اسمش رو یادم نیست که گفت این بازی علاوه بر Xbox360 برای PC هم میاد .

آخر فروم باز Öracle's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

تاپیک عالی شده .
    فقط دوستان یه سئوال :
    اگه تریلر ها رو دیده باشید توی بعضیاشون میبینید که چند نفر نشستن دارن بازی میکنن .
    خواستم ببینم اونایی که بازی میکنند پول میدن یا رایگانه ؟
    یه سئوال دیگه اینکه این نمایشگاه کجا برگزار شده ؟

حـــــرفـه ای p3yman_xl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Somewhere between the end of the line and the middle of nowhere

پيش فرض

تاپیک عالی شده .
    فقط دوستان یه سئوال :
    اگه تریلر ها رو دیده باشید توی بعضیاشون میبینید که چند نفر نشستن دارن بازی میکنن .
    خواستم ببینم اونایی که بازی میکنند پول میدن یا رایگانه ؟
    یه سئوال دیگه اینکه این نمایشگاه کجا برگزار شده ؟
    سلام
    نه ، رایگانه. منتها باید تو نوبت وایستاد ....
    این نمایشگاه در Convention Center شهر لس انجلس برگزار شد.

آخر فروم باز Mehdi.KinG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    [ گــلــسـتـان ایـــــران ]

پيش فرض

آقا بازم خسته نباشيد دمتون گرم اين بازي تام رايدر براي pc هم مياد ؟
    اگه مياد مشخصاتي از سيستم مورد نيازش وجود داره ؟

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

خیلی عجیب بود !!!
    E3 تموم شد و از سم فیشر خبری نشده ؟!!!
    آیا بنظر شما این بازی هم می خواد مثل Mgs چند بار ساخته بشه ؟!!!
    یعنی می گید بازی ممکنه سبکش با این چیزی که گفتن فرق کنه ؟!! یعنی برگرده به همون حالت روال خودش مثل قدیم ولی با پیشرفتهای خیلی بیشتر (به جای اینکه شبیه Ac بشه) !!!
    من خودم دوست دارم بازی تغییر کنه و به شاهکار تبدیل شه اگه قرار بود سبک بازی اونطوری که نشون دادن باشه به نظرم شکست کاملی در برابر MGS4 میخورد و الان باید بازی از همه لحاظ به نظر من تغییر کنه و داستان بازی خیلی خوب نوشته بشه چون من طرفدار این بازیم دوست دارم دیر تر بیاد ولی شاهکار باشه

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام
    خوب این هم تمام شد با تمام پیش بینیهایی که می کردم حداقلش این بود که Alan Wake را ببینیم که توف به ذات سازنده معلوم نیست که چه غلطی دارن میکنن!!!
    معلوم نیست چه بلایی سر SC:C یوبی اورده اما بر خلاف بعضی از دوستان من خیلی دوست داشتم که بازی را به شکل قبلی می ساختن چون سبک قبلی یه تجربه سینمایی میشد البته هر جور بسازن امیدوارم شاهکار بشه!!!!همه چیز را زمان مشخص میکنه!!!
    من از نمایش Fallout 3 خیلی هیجان زد شدم خیلی عالی هستش شدید منتظرم!!!شدید!!!
    Gow 3 هم که نشان داده شد ولی ارضا کننده نبود!!!
    اما Resistance 2 خیلی عالی بود و نمایش جالبی داشتش به نظر من بهتر از Geow 2 بودش حتا!!!
    خیلی بازیهای قشنگی نمایش داده شدند که موفقیت امیز بودن نمایششون!!اما خیلی از بازیها هم نبودند!!!
    منتظر GC 2008 باید بمونیم در اینده!!!که ان هم میتونه خیلی چیزها را در بر بگیره!!!که اونجا هم 2 تا بازی نمایششون حتمی هستش فیفا 09 و ساکر 09 که در کنار بازیهای دیگر کلا میتونیم GC 2008 هم لذت کافی را ببریم!!!

پروفشنال sasanjfr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    فعلا اصفهان

پيش فرض

خوب این هم تمام شد با تمام پیش بینیهایی که می کردم حداقلش این بود که Alan Wake را ببینیم که توف به ذات سازنده معلوم نیست که چه غلطی دارن میکنن!!!
    joey jordison جان،Alan Wake در TGS امسال(9 تا 12 اکتبر) نمایش داده خواهد شد

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت

پيش فرض

تازه ها از بازی Brothers in Arms: Hell's Highway

دوستان توجه کنید نمایشگاه به طور رسمی تمام شده، اما هنوز خبرهای داغی هستند ... .

مدت هاست برای عرضه ی این بازی لحظه شماری میکنم تا یک بار دیگه فرصت حضور در میدان جنگ رو داشته باشم. شاید فقط این طور هست که میشه کمی از تجربه ی تلخ جنگ رو احساس کرد و در نقش یک سرباز قرار گرفت... .
    در جریان نمایشگه E3 2008 یوبی سافت بالاخره به بازدید کنندگان اجازه داد تا کمی از بازی رو تجربه بکنند. همونطور که میدانید بازیباز در نقش سرباز چترباز Matt Baker در خلال جنگ جهانی دوم قرار میگیرد که در عملیات مهم Market Garden افراد خودش را باید از هلند به خاک آلمان برساند.
    برای کسانی که این بازی رو قبلا تجربه نکردند، باید گفت که ترکیبی از سبک سوم شخص و استراتژی هست. بازی باید گروه نظامی خود را با درایت و تفکر راهنمایی و فرمان دهد. در طول نمایش این بازی مسئولان Gearbox گفتند که بازیباز میتواند این بازی را حتی بدون شلیک یک گلوله به پایان برساند!.
    کنترل های اصلی از سری قبلی این بازی الهام گرفته است و فرمانهایی از قبیل " حمله " و " حرکت " توسط تریگر چپ ( در ایکس باکس ) قابل دسترسی خواهد بود. میتوان با نگه داشتن و رها کردن دکمه سربازان را به محل مورد نظر حرکت داد ( نکته ی جالبی که در رابطه با هوش مصنوعی سربازان قابل توجه هست اینه که اگر بازیباز به اشتباه سربازان را به مکانی حرکت دهد که توسط دشمن دیده شود، سربازان خود موضع خود را تغییر داده و به جایی میروند که سنگر امنی بوده و توسط دشمن دیده نمیشود!! ).
    در دموی انجام شده در نمایشگاه، بازیباز میتوانست رهبری 2 گروه را بدست گیرد؛ اول: گروه ماشین-گان که بسیار ویران کننده هستند! و گروه دوم که ویران کننده تر و آرام تر در شلیک هستند، بازوکا هستند. گروه اول طبیعتا برای از بین بردن دشمنان پیاده و کاربرد دارد ، اما گروه دوم برای از بین بردن موانع سنگین از قبیل تانک ها و موانع ثابت دشمن هستند.
    گرافیک بازی بسیار زیبا و چشم نواز است ، بازیباز میتواند پپشت هر مانعی که از کمر به بالا را پوشش دهد سنگر بگیرد. با توجه به آنچه که نگارنده ی این مطلب گفته، درجه ی خشونت و خون ریزی بازی هم بالا رفته، به طور مثال جسد دشمنان در اثر انفجار نارنج ها تکه تکه شده و به هوا پرتاب میشوند.

با توجه به اینکه تقریبا یک ماه تا عرضه ی بازی باقی مانده، این بازی بسیار زیبا و آماده به نظر میرسد. وقت آن رسیده که سبک اول شخص محض از تنهایی و خسته کنندگی در بیاید و استراتژی را با خود همرا سازد!.

9. این کاربر از p3yman_xl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

ایول من با این brother in arm خیلی حال می کنم
    راستی برای pc میاد؟؟؟
    .......................

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت

پيش فرض

ایول من با این brother in arm خیلی حال می کنم
    راستی برای pc میاد؟؟؟
    .......................
    بله ، این بازی برای پلتفرم های PS3, Xbox360 و PC عرضه خواهد شد.

12. این کاربر از p3yman_xl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •