دوستان k770 اگه هی ذره فعالیت داشته باشید بد نیست
دوستان نذارید کلوپ بخوابه
دوستان k770 اگه هی ذره فعالیت داشته باشید بد نیست
دوستان نذارید کلوپ بخوابه
تم فلش لايت يعني چي
اگه کا770 شما سید 52 باشه با کمک ستول میتونی پچ بریزی
اما اگه سید 53 باشه باید صبر کنی!!
دوست من سیاست اس ای برای پرفروش نگه داشتن کا800 و 810 این بود که تو کا770 فلش زنون نذاشت که کار بسیار احمقانه ای بود چون الان کا770 تو نور کم عکساش اصلا در حد 3 مگا پیکسلی سایبر شات نیستند در واقع ابروی سایبر شاتو بردند . اون مشکلی که شما میگی اصولا وقتی زوم دیجیتاله اهمیتی نداره . اخه زوم دیجیتال به چه درد میخوره؟ ولی فکر کنم اگه با هک درایور دوربینشو عوض کنی این هم حل بشه
موفق باشید
ببین دوست من بستگی داره تو چی از گوشیت بخوای
اگه اهل نصب نرم افزار ها و بازیهای جاوا رو گوشیت هستیو اگه سرعت گوشی برات مهمه و اگه نمیخوای گوشیتو دست هر کسی ببینی و جوات شده باشه و اگه از نظر کیفیت و استایل و طراحی بخوای در همه این موارد کا770 سرتره
اما در یک مورد عیبی بزرگ تو این گوشی هست اونم کیفیت عکساشه بخصوص تو شب بدلیل نبود فلش زنون اگه
این مشکل برات مهم نیست برو سراغ کا770
دوست عزیز اینم فعالیت خوبه؟
متاسفانه کا770 من سید 53 هستش و نمیتنم توش دستکاری کنم اما اگه سید 53 هک بشه من خودم این تاپیکو با انواع پچ ها و چیزای دیگه راجع به این گوشی میترکونم احتمالا این مشکل بقیه ملت هم هست
من k770 cid 53 هک کرئم و روش الف نصب کردم ... الف alllock ...
خیلی سادس ...مهم نفوذ کردنه ... مشکل این گوشیا اینه که فقط هنگام فلش کردن مین میتونید روش پچ نصب کنید... از طرفی مین cid 53 دقیقا مشابه cid 52 هستش (از لحاظ آفست ها) پس پچ cid 52 رو میشه رو cid 53 نصب کرد ... من با باکس کردم ... فک کنم با jd هم بشه ...
دوستان بالاخره ما نفهمیدیم اصل این گوشی چینه یا مالزی؟
به هیچ عنوان فرانسویش پیدا نمیشه؟ اصلن ساخته نشده؟؟
بعد یکی به من گفت این گوشی عین پلاستیک کهنه میمونه یعنی چی؟
این چه وضعشه..چرا نمیاین جواب بدید؟ گوشی نقره ایش هست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)