تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 298 اولاول ... 4567891011121858108 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 2976

نام تاپيک: 8 مگاپيكسل سامسونگ i8510

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

خوشم میاد که سامسونگ جای صحبتی برای سونی اریکسون و نوکیا نمیزاره ولی بچه های سونی سریعا بحثی برای این گوشی درست میکنن که گیر بدن بهش . حالا اصلا فلاشش ال ئی دی باشه . چی میشه مگه ؟ من با همین ال ئی دی دی 600 دارم حال میکنم . نورش خیلی خوبه .

من فکر میکنم که این گوشی هر دو فلاش رو داره مثل کا 850 . . به اسپیکر های گوشی هم دقت کنید . دوتا اسپیکر استریو . دیگه حالی به هولی . علکی هم به فلاشش گیر ندید . حتی اگه فلاش هم نداشته باشه کامل تری گوشی .

آقا سامسونگ فقط منتظر آی 7110 نباش سامسونگ چهار گوشی خفن داره معرفی میکنه با این مدلها که فعلا آی 8510 اطلاعات ازش هست

Samsung GT-i8510, GT-i7110, GT-M3510 a GT-M3200
    Last edited by mahyarSAMSUNG; 15-07-2008 at 19:27.

آخر فروم باز hessam_sz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

فلاشش شبیه فلاش معمولی هستش تا زنون
    داره داد ميزنه كه معمولي هست

آخر فروم باز Farbod_h's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    NeT

پيش فرض

به به دست apple درد نکنه! بازار گوشی رو یه تکون اساسی داد! شک ورودش از خودش مهم تر بود!
    ولی چه قطر عدسیی داره! 5.7 mm باریکلا دی:
    انقدرام زوق کردن نداره ها الان دیگه فلش مموری 8 گیگ و صفحه 2.8 اینچی و ... رو گوشی های جدید همه دارن دیگه!
    شاید دوربینش و فیلم برداریش یه چیز جدید باشه
    تا معرفی نشده هم زیاد خیال پردازی نکنید
    من رو یاد w960 می ندازه! قبلش می گفتن پشتک می زنه و میره توصف شیر وایمیسه و ... بعد که معرفی شد دیدیم نه خیر!
    باید صبر کرد تا معرفی شه
    جدیدآ هم سامسونگ با گوشی هاش شوکولات جاییزه می ده !
    در مورد فلش led و زنون هم خدمتتون عارضم! علیکم بل Gsm arena یه نگاهی به تفاوت عکس های N95 و N82 در تاریکی مطلق بندازید! تفاوتش خیلی زیاده! البته فلش led دبل هم خوبه بد نیست!

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

رضا جان LLED همون 2 تا LED هستش .

خدمت فربد عزیز باید بگم قبل از اومدن Omnia هم همین حرفهارو میزدین . کافیه Comment های این گوشی رو بخونین ، متوجه میشین چند نفر منتظر ریلیز شدن این گوشی توی کشورشون هستن .

جریان i8510 هم مثل Omnia . خلاصه اینکه C905 با وجود i8510 در خطر جدی هستش چرا ؟ به علت نداشتن صفحه نمایش بزرگ ، فیلمبرداری مزخرف ، نداشتن سیستم عامل ، و از همه مهمتر ریلیز شدن گوشی ( که سونی اریکسون واقعا توی این مطلب هنرمنده )

مهیار جان سری GT سامسونگ میگن همون SGH هستش ، GT-M3510 موزیک فون هستش ، بقیه رو نمیدونم !

فلاش LED هم داشته باشه مطمئن باشین میترکونه . تا الان از کارائی دوربین چیزی منتشر نشده ، منتظر باشین !!!

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

خوشم میاد که سامسونگ جای صحبتی برای سونی اریکسون و نوکیا نمیزاره ولی بچه های سونی سریعا بحثی برای این گوشی درست میکنن که گیر بدن بهش . حالا اصلا فلاشش ال ئی دی باشه . چی میشه مگه ؟ من با همین ال ئی دی دی 600 دارم حال میکنم . نورش خیلی خوبه .

من فکر میکنم که این گوشی هر دو فلاش رو داره مثل کا 850 . . به اسپیکر های گوشی هم دقت کنید . دوتا اسپیکر استریو . دیگه حالی به هولی . علکی هم به فلاشش گیر ندید . حتی اگه فلاش هم نداشته باشه کامل تری گوشی .

آقا سامسونگ فقط منتظر آی 7110 نباش سامسونگ چهار گوشی خفن داره معرفی میکنه با این مدلها که فعلا آی 8510 اطلاعات ازش هست

Samsung GT-i8510, GT-i7110, GT-M3510 a GT-M3200
    والله من که چیز خاصی نگفتم تا دیروز فکر میکردم زنون هستش حالا دیدم معمولیه .نخواستم که کل کنم اصلا من با این سابقه ام فهمیدم کل کردن چیزی نداره جز اینکه دیگران بگند تو آدم جنجالی هستی یا متعصب به یک برند هستی.فقط خواستم بگم فلاشش معمولیه گفتم شاید دیگران فکر میکنن زنون هستش و اگر هم زنون باشه دوستان به من بگند که زنون هستش همین و بس.(ااز نظر انشا زیر خط فقرم)
    در اینکه کاملترین گوشی هم هستش قبلا هم توی یک پست گفتم آره کاملترینه.هیچ کس هم نگفته ناقص هستش هم سیستم عامل داره و هم دوربین داره و هم زیبایی داره.نوش جون کسی که یک میلیون پول اضافی داره

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

کاظم جان شما خودت گفتی هنوز معرفی نشده و شاید شایعه باشه ! حالا چطور قیمتهایی که سایتها میگن رو باور میکنی ؟

مثلا همین Omnia قبل از اینکه بیاد به بازار میگفتن 650 یورو هستش ! ولی 499 یورو با Xbox 360 !

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

اين گوشي هنوز به طور رسمي معرفي نشده . ولي برآورد قيتش 780 يورو هستش
    کاظم جان شما خودت گفتی هنوز معرفی نشده و شاید شایعه باشه ! حالا چطور قیمتهایی که سایتها میگن رو باور میکنی ؟

مثلا همین Omnia قبل از اینکه بیاد به بازار میگفتن 650 یورو هستش ! ولی 499 یورو با Xbox 360 !
    والله من گفتم شاید شایعه باشه اما احتمال شایعه بودن رو هم کم فرض کردم
    در مورد قیمت هم به خاطر پست شما بود.والله من که علم غیب نداشتم گفتم شما تو کار سامسونگید و بهتر میدونید حالا هر چی که هست ولش کن تموم شد و رفت.

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

در مورد قیمت همونی که تو سایت GSMArena نوشته بود منم نوشتم ! به خاطر همین گفتم سایتها !

ما مخلصیم .

آخر فروم باز ali racer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

2 تا سوال
    1.بالاخره دابل ال ایی دی شد یا زنون ؟
    2.قیمت و زمان ریلیز(یا حداقل معرفی رسمی) ؟

راستی در جواب اون دوستی که پست منو نقل کرده بودن که دابل ال ایی دی 25% نورش از نون کمتره
    منظور من گوشی سامسونگ نبود بلکه
    فلاش زنون نوکیا (ان 82 ) رو با ان 96 که دبل ال ایی دی هستش مقایسه کرده بودن !
    والاگوشی ایی که هنوز حتی معرفی رسمی نشده چطور میشه در موردش
    آمار و ارقام داد !!؟
    Last edited by ali racer; 16-07-2008 at 01:21.

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

اوایل ماه آگوست معرفی میشه .

هنوز مشخص نیست فلاشش چیه !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •