خواهش میکنم فاشیست جان!!ممنون jordison عزیز
ولی از نظر داستانی این بازی شبیه استالکر هست یا استالکر شبیه اینه
البته فرقی نمی کنه.....ولی داستان جذابی داره که ادم رو برای بازی کردن ترغیب می کنه
وضع اسلحه توی این بازی چطوره....اسلحه ها جدید هستن یا قدیمی؟؟؟
راستی توی بازی همیشه تنهاییم یا یار کمکی هم داریم؟؟؟
از نظر داستانی نمیشه گفت زیاد شبیه هستند چون انصافا Fallout داستانش عمیق هست!!!از بعد تقلید هم یاد نمیشه گفت تقلید!!چون دو تا بازی راهشون جداست!!
اما اگه بحث تقلید باشه Fallout قدمت بیشتری داره نسبت به Stalker!!!
خوب اسلحه هم به نظر نمیاد کمبودی داشته باشن چون تنوع بیشتری دارند از اسلحه هایی که لیزر میدازن و.....در بای وجود دارد!!!
اینم بگم مثلا شما میتوانید از هر چیزی به عنوان اسلحه استفاده کنید مثلا عروسک پرتاب کنید به سمت دشمن یا از این جور کارهها!!!
سلاح دیگه که یک راکت انداز هست که راکت میندازه که یک اسلحه هست که از بمب هسته ای استفاده میکنه که Fatman نام داره!!!اگه به یک نفر بزنی کلا میترکه!!!و محو میشه از صفحه روزگار!!!
من دقیقا حس BioShock بهم دست میده وقتی دمویی میبینم!!!چون واقعا از نظر جو یک نوعی با هم ارتباط دارند!!!دقیقا جو و حال و هوای 1950 هستش و عملا چیزی به اسم تکنولوژی دیجیتالی نیست تو بازی حداقل که BioShock این طور بود و اینجا هم اونطور هست از رادیو هایی که اهنگهای 1950 یی پخش میکنند و کلا فضایی باشکوهی دارند چون من از هر بازی که این نوع 1950 باشه براش جون میدم!!!خیلی خوشم میاد!!!حتی نماد این بازی یعنی Vault Boyهم به نوعی در بایوشاک وجود داشت که برای اموزش پلاسمید ها استفاده میشد!!!
اما در بازی میشه تنها بود یا نه میشه حتی بدون یک تیر اندازی بازی را به پایان رسوند یا میشه خون راه بندازی جالبه گفته شده که پایان بازی حدود 2000 تا اینا هست!!!که واقعا زیاد هست!!!
من به شدت منتظر این بازی هست چون برای جو و همه چیزش ارزش زیادی قائل هستم!!
متاسفانه این بازی همون جور که علی اقا اشاره کرد قدمتش خیلی زیاد هست و هر کسی موفق به بازیش نشده در دوران خودش نشده اگه این جور باشه باید سن بیشتری داشته باشه!!!چون من 10 سال پیش اصلا کامپیوتر نداشتم!!!!و من هم موفق به بازی نشدم!!!ممنون از داستان...
این Fallout 2 کی به بازار عرضه شده؟ بدم نمیاد برم این Fallout 2 را بازی کنم
ولی وست گیم این بازیها را در یک پک عرضه کرده و اگه میخواهین میتوانید تهیه کنید هم 1 و هم 2