تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 17 اولاول ... 456789101112 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 168

نام تاپيک: کرک SpyWare Doctor

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

ببخشید سوالم رو اینجا مطرح میکنم

من از ورژن 3.1.0.312 استفاده میکنم و مدتی هست آپدیت نمیشه

میخواستم بدونم اگر ورژن جدید تر این برنامه اومده یک راهنمایی بکنه چطور دانلود کنم

و نحوه رجیستر هم توضیح دهید

ممنون

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

برنامه خيلي قديميه از تو صفحه هاي قبل پست روياي تلخ رو مطالعه كن تا راحت هم بتوني رجيستر كني هم اپديت

آخر فروم باز *عیسی*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    صومعه سرا

پيش فرض

با عرض سلام.
    من اين نرم افزار رو از لينكي كه شما داده بودين دانلود كردم - كرك هم شد - چندين بار هم آپديتش كردم و هميشه هم تيك مربوط به آپديت خود spyware doctor رو بر مي داشتم اما بعد از يك مدت وقتي ميخام آپديتش كنم ديگه اون ليست نمياد مثلا Database نمياد وفقط spyware doctor وجود داره كه هميشه تيكش رو بر ميداشتم! (برنامه همچنان رجيستر شده مونده ها ولي ديتا بيس توي قسمت آپديت نمياد تا تيكشو بزنم و دانلودش كنم)
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    بگذريم.
    من از اون ورژن نا اميد شدم و رفتم ورژن 4 رو دانلود كردم واز سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سریال مربوط به ورژن 4 كه يكم با ورژن من فرق داشت رو گرفتم اما قبول كرد!!!!! وبرنامه رجيستر شد (نميدونم چرا!) خب به هر حال رجيستر شد اما آپديت نميشه و اين پيغامو ميده:

آخر فروم باز Ehsani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    Alone In The Rain

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط *عیسی*
    با عرض سلام.
    من اين نرم افزار رو از لينكي كه شما داده بودين دانلود كردم - كرك هم شد - چندين بار هم آپديتش كردم و هميشه هم تيك مربوط به آپديت خود spyware doctor رو بر مي داشتم اما بعد از يك مدت وقتي ميخام آپديتش كنم ديگه اون ليست نمياد مثلا Database نمياد وفقط spyware doctor وجود داره كه هميشه تيكش رو بر ميداشتم! (برنامه همچنان رجيستر شده مونده ها ولي ديتا بيس توي قسمت آپديت نمياد تا تيكشو بزنم و دانلودش كنم)

منم دقيقا همين مشكل رو دارم ..فكركنم بايد بيخيال اين ورژن بشيم..دوستان نسخه جديد با كركي كه بشه باهاش برنامه رو به روز كرد اگه دارن لطفا دريغ نفرمايند.. ممنون

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دوستان ت چند صفحه قبل روياي تلخ چند تاپست داده بود كه تا سال 2009 رجيستر كرده بود و عملي هم بود پستها با عكس بود و حتما اگه بخونيد ضرر نمي كنيد

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    Alone In The Rain

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط payman252000
    دوستان ت چند صفحه قبل روياي تلخ چند تاپست داده بود كه تا سال 2009 رجيستر كرده بود و عملي هم بود پستها با عكس بود و حتما اگه بخونيد ضرر نمي كنيد

همونطور كه عیسی جان گفت و منم در ادامه حرفش تائید می کنم که از نظر subscription مشكلي نيست و برنامه تا سال 2009 فعال است..مشكل اينه كه ديگه به روز رساني ديتا بيس نمياد....

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

.مشكل اينه كه ديگه به روز رساني ديتا بيس نمياد....
    من تا چند روز پيش داشتم و مشكلي هم نبود و وقتي برنامه رو داشتم فقط موقع آپديت تيك رو كه برمي داشتم ديگه آپديت با مشكل روبرو نميشد دليل هم اينه كه اون تيك spyware doctorمياد و خود برنامه رو آپديت مي كنه كه كرك رو غير فعال كنه وبه هيچ چيزي ربط نداره هعمينكه بقيه موارد آپديت بشه به جز spywaredoctorديگه اين برنامه هيچ فرقي نمي كنه با مورد اصلي اون ديتابيس هم آپديت ميشه فقط ورژن رو همون قبلي مي نويسه

آخر فروم باز *عیسی*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    صومعه سرا

پيش فرض

نه عزيز من هميشه ديتا بيس رو دانلود مي كردم اما الآن ديگه ديتابيس نمياد توي اون ليست و فقط يكي مياد كه نبايد بزنم يعنيspywaredoctor !!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

13 2 كرك

سلام من كرك يا سريال يا هر چيز ديگه مربوط 2 بر نامه ي Spyware Nuker 4.8.68.1815 و بر نامه ي Trust Cleaner 4.2.6 vرو لازم دارم.براي من بگزاريد. لطفا خيلي فوري (:
    Last edited by saeed_super; 14-09-2006 at 17:57.

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    Alone In The Rain

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط payman252000
    من تا چند روز پيش داشتم و مشكلي هم نبود و وقتي برنامه رو داشتم فقط موقع آپديت تيك رو كه برمي داشتم ديگه آپديت با مشكل روبرو نميشد دليل هم اينه كه اون تيك spyware doctorمياد و خود برنامه رو آپديت مي كنه كه كرك رو غير فعال كنه وبه هيچ چيزي ربط نداره هعمينكه بقيه موارد آپديت بشه به جز spywaredoctorديگه اين برنامه هيچ فرقي نمي كنه با مورد اصلي اون ديتابيس هم آپديت ميشه فقط ورژن رو همون قبلي مي نويسه
    يعني شما ميگي فقط و فقط بايد ديتا بيس رو به روز كنيم و علاوه بر spyware doctor گزينه هاي ديگه رو هم نبايد به روز كرد؟؟؟؟ يعني حتي اگر بقيه گزينه ها رو هم به روز كني ولي spyware doctor رو به روز نكني باز update از كار مي افته؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •