می شه لطف کنید بگید که می تونم hbh-ds980 رو تو بازار گیر بیارم؟ قیمتش چنده؟
می شه لطف کنید بگید که می تونم hbh-ds980 رو تو بازار گیر بیارم؟ قیمتش چنده؟
کسی نبود؟
کیفیت ds-220 خوبه؟
می گن خوبه ولی به پای سیمی ها نمیرسهکسی نبود؟
کیفیت ds-220 خوبه؟
اگه هم می خواهی بخری برو علاالدین طبقه 3 به بعد
هست قیمت قدیمش نزدیک 90 خورده ای بود به احتمال زیاد الان ارزون تر شدهمی شه لطف کنید بگید که می تونم hbh-ds980 رو تو بازار گیر بیارم؟ قیمتش چنده؟
سلام دوستان عزیز. من میخوام یه هدست برای n82 بخرم.نمیدونم bh503 بگیرم یا نه.چون هیچ اطلاعاتی ازش ندارم.لطفا فورا کمکم کنین فردا دارم میرم هدست بخرم.
سلام دوستان
برای N85 نوکیا کدام هندزفری مناسب است؟دوستم jabra BT530 برای N95 خریده خیلی راضی هست اما یکم گران می زند!!نظرتون چیه؟لطفاً قیمت حدودی مدل پیشنهادی هم ذکر کنید.
سلام
آقا این هندزفری که با گوشی های جدید نوکیا هست کجا میشه پیدا کرد؟
ماله من خراب شده!
اینم عکسش
![]()
یه سوال دی اس 220 صدای بلندتر و با کیفیت تری داره؟مخصوصا بلندتر یا 970؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در ضمن این هندسفری ها با سایر گوشیها هم میشه استفاده کرد؟مثلا سامسونگ یا نوکیا ؟فرقی توی صداهاشون نداره؟
jabra بهتره یا این سونی اریکسون؟قیمت جابرا چنده؟
میشه با این نوع هندسفری بلوتوث ها از لب تاپ هم آهنگ گوش داد؟
در کل صداشون نسبت به سیمی ها بهتره یا بدتره؟
Last edited by zimka_14162; 30-05-2009 at 22:17.
دنبال یه Handsfree بلوتوث برای iPhone 2G میگردم
من ds220 داشتم صداش خیلی خوب بود و 4 ماهی باهاش زندگی کردم ... (من روزی حد اقل 5 ساعت باهاش آهنگ گوش میدادم) 970 رو نمیدونم ...
فقط یه چیزی که به نظر من خیلی مهم هست و قبل از خرید باید بهش توجه کرد 2 تیکه بودن هندزفری هست ..
شما اگر یکی از سری هایی که تو گوش میره خراب بشه در ds220 یه راحتی میتونید اونو عوض کنید .. (اتفاقی که برای من افتاد) ولی در 970 چی ؟؟؟؟؟
این هندزفری ها رو با هر گوشی که A2DP رو ساپورت کنه میتونید استفاده کنید .. و بلندی و کیفیت بیشتر بستگی به خود گوشی داره ..
چیزی که باید توچه کرد ds220 برای خود اریکسون هست پس بهترین جواب رو رو گوشی های سونی اریکسون میده ( با گوشی های دیگه مشکلی نداره)
jabra تنها چیزی که زیاد داره دکمه کنترل ولوم هست و برای گوشی هایی که کنترل صدا در هندزفری ندارن مناسبه مثل آیفون ... (آیفون وقتی با هنزفری paire میشه حداکثر صدا رو میفرسته به هندزفری و دیگه نمیشه ولوم رو با گوشی کمو زیاد کرد)
این هندزفری ها به کامپیوتر هم کانکت میشه ....
دوست عزیز 2g فکر نکنم A2DP رو ساپورت کنه
به نظر من بهترین هندزفری موجود jaybird JB-200 هست
اینم سایتش
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی حیف گرونه وگرنه با کله میخریدمش
قیمتش حدودا دورو ور 120$
یکی از مشکلاتی که من با ds220 داشتم و با jabra هم که اگه خدا بخواد میخرم خواهم داشت اینه که شما فکر کنید تو گرمای تابستون فقط یه تیشرت خنک پوشیدین چجوری میتونین از ds220 یا jabra استفاده کنید ؟؟![]()
من که حاضر نیستم jabra رو بندازم گردم
مثل این مرده
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)