دمت گرم خیلی حال دادی
خیلی دنبالش بودم !!
دوست عزيز , خيلي ازت ممنونم , واقعا دستت درد نكنه .نوشته شده توسط Elfin-D
همون كاري كه گفتي انجام دادم . حالا برنامه رو ميتونم اجرا كنم .
فقط يك مشكل ديگه هست و اون اينه كه من وقتي در فتوشاپ 7 , با فونت هاي اين برنامه فارسي تايپ ميكنم , حروف از چپ به راست و جدا جدا تايپ ميشه و در ضمن مثلا وقتي حرف س رو تايپ ميكنم يك حرف ديگه رو تايپ ميكنه .
در ضمن ويندوزم هم اكس پي هست .
لطفا منو راهنمايي كنيد .
ُElfin عزيز , خيلي عجيبه , من يك بار ديگه توي فتوشاپ رفتم و عجيبه كه تونستم با فونت پروين درست فارسي بنويسم و هيچ مشكلي نبود و حروف درست تايپ ميشد .
ولي الان دوباره كه ميرم تو فتوشاپ و دوباره همون مشكل رو دارم يعني حروف پروين درست تايپ نميشه .
درضمن ميخواستم بدونم , چرا وقتي با حروف پروين انگليسي تايپ ميكنم , وقتي عدد رو ميخوام به انگليسي تايپ كنم , فارسي تايپ ميكنه ؟
ميتوني كمكم كني ؟ من چكار كنم كه عدد هم انگليسي تايپ بشه ؟
يك سوال ديگه هم دارم , توي System Tray , وقتي روي آيكان پروين رايت كليك ميكنم , نوشته روش اول و روش دوم , اين يعني چي ؟
آقا فهميدم موضوع چيه !
وقتي Scroll Lock روشن باشه , فارسي رو درست تايپ ميكنه ولي وقتي خاموش باشه , انگليسي تايپ ميشه . فقط اشكالش در تايپ انگليسي اينه كه اعداد رو فارسي تايپ ميكنه .
شما ميدونين چكار بايد كرد تا موقع تايپ انگليسي , اعداد هم انگليسي تايپ بشن ؟
در ضمن اين روش اول و دوم يعني چي ؟ من هنوز متوجه نشدم كه چه كاري انجام ميدن ؟
سلام
براي راحتي كارت،شما فقط فارسي رو با اين برنامه تايپ كن و انگليسي رو در خود فتوشاپ مستقيم بنويس!
آره اينو مي دونم , ولي آخه فونت هاش به شكل انگليسي خيلي قشنگن , براي همين ميخواستم از فونت هاي انگليسيش هم استفاده كنم .نوشته شده توسط Elfin-D
راستي اون روش اول و دوم نميدوني چيه ؟ منظور از روش اول و دوم يعني چه روشي ؟
سلام دوست مننوشته شده توسط Setareh 2006
شما ابتدا توضيحات اول كه در همون ابتداي كار دادم رو ميخونديد ديگه احتياجي به اين همه سوال نبود ولي خب دوست من شما در كنار ساعت ويندوزتون يا همون سيستم تراي ويندوزتون اگه روي ايكون برنامه كليك راست كنيد ميتونيد نوشته روش اول و روش دوم در بعضي از برنامه ها روش اول جواب ميده و در بعضي از برنامه هاي گرافيكي ديگه روش دوم جواب ميده
موفق باشيد
يا حق
من واقعا پوزش مي طلبم
ولي من با هر دو تا لينكي كه دادين نتونستم فونتها رو دانلود كنم
persian gig كه كلا قاطيه
rapidshare رو هم من بلد نبودم باهاش كار كنم
شما اگه يه 10 تا فونت باهال معمولي براي من آپ كنيد و آدرس و راهنماي دانلودش رو هم بدين ممنون مي شم
با اينكه مي دونم ديگه نبايد اين حرف رو مي زدم
با كمال شرمندگي
سلام
اين هم دو مجموعه فونتي كه ارش زحمت كشيده بود؛
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست مننوشته شده توسط siavashn
شما وقتي روي لينكهاي فونتي رو كه در rapidshare آپلود شده بريد پايين روي دكمه free کلیک کنید و بعد از رفتن به صفحه بعد کمی صبر کنید تا ثانیه شما در پایین صفحه تموم بشه و بعد چند حرف و یا عدد براتون ظاهر میشه اون حروف و یا اعداد رو به طور صحیح در کادری که دارید وارد میکنید و سپس بدون استفاده از دانلودر ها بر روی دکمه بزرگ پایینی کلیک میکنید و شروع میکنید به دانلود کردن به همین راحتی
موفق باشید
یا حق
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)