سلام دوست من خوب منم هم در اول بازی از بازی خوشم نیومد همین جوری رفتم جلو دیدم بهتر شود اول واقعان افتضاح بود وقتی جلوتر میرید می تونیه از فروشگاه امکانات خریداری کنید امکانات چون انواع سلاح انواع نفربر ها انواع اصلحه ها انواع بمب ها و ..که با بعضی بمب ها می تونید یک پایگاه کامل رو نابود کنید ..بعضی موارد هستن که خیلی زیاد هست اولیش انواع بمب ها شاید بیش از 15 نمونه باشه دومش هلی کوپتر ها و تانک ها و نفر بر ها که هر گروه برای خودشون یک سر وسایلی دارن و چند نمون ماشین جنگی و موتور جنگی هست که البته من چندتا بیشتر از این نمونه نگرفتم تویه این باز ناو جنگی ناو چه هم هست ولی من نتونستم سوار ناو جنگی بشم فکر نکونم بشه ولی تویه یکی از مراحلش یک ناو جنگی رو دیدم گروه ها تقریبان حدود 5 تا 6 هستن + 1 گروه که نمی شه اصلان عضوش شود ( همون گروه دشمن اصلی )اگر تقریبان نصف مراحل رو برید نیمه دوم نقشه باز می شه و دو گروه به بازی اضافه می شه چین و امریکا که شما باید یک گروه رو انتخاب کنید و عضو اون گروه بشید هر کدومش رو که انتخاب کردید علیه گروه دیگر جنگ می کنه البته من گروه امریکا رو انتخاب کردم حاله دفعه بعد می خوام چین رو انتخاب کنم نکته که شاید بعضی ندونند اینکه شما شما وقتی دکمه 1 رو می زنید کلان 3 تا وسایل سفارش دهند بیشتر نمی تونید داشته باشه ولی وقتی به فرشگاه میرید می تونید هر وسیله که دوست دارید بخرید ولی جایگزین اون 3 سهیمه نکنید و هر وقت که دوست داشتید با زدن کلیدf1 ارشیو وسایل جنگی خودتون رو ببینید و هر کدوم رو که دوست داشتید جای گزین 3 سهیمه کنید که اینم هم جالبه بود برای من تنها مشکلی که اخر سر شاید زیاد باهش سر کله بزنید بنزین شاید باشه چون کمی کم یابه با تشکر