تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 70 اولاول ... 4567891011121858 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 700

نام تاپيک: Diablo III

آخر فروم باز Bracket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام خدمت همه
    أقا كجا diablo 3 رو بدست بيارم راستش 2 سالى ميشه كه من منتظر diablo3 هستم كي مياى توى بازار ايران؟
    2 ساله منتظرشی تازه چند هفته پیش اعلام کردن که این بازی داره ساخته میشه , یه حدود 1 سال شایدم 2 سال دیگه احتمالا میاد هنوز هیچی مشخص نیست هیچی .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

, من که گفتم غیر ممکنه امکان نداره بیاد ولی 2011 هم بعیده تو 2009 یا حداکثر 2010 میاد .
    2011 فقط یه حدسه اونم در موردی تصمیم بگیرن بعضی از ویژگی های بازی به خصوص گرافیکشو که الان خیلی راجع به اون بحث میشه عوض کنن. هر چی باشه بلیزاد توی به تعویق انداختن تاریخ عرضه زبان زد خاص و عامه و همه ما میدونیم که این همیشه باعث بهتر شدن محصول نهایی میشه.

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

هههه دیدی هر دقیقه بیا بگو آخر امسال میاد من که هنوزم نمیدونم از کجا به این نتیجه خیلی جالب رسیدی تو اینترنت حتی 1 جا هم نگفته حتی آخر امسال 1% هم ممکنه بیاد , من که گفتم غیر ممکنه امکان نداره بیاد ولی 2011 هم بعیده تو 2009 یا حداکثر 2010 میاد .
    بنده هنوزم رو حرفم هستم که این سال هایی که شما میگی نمیاد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

بنده هنوزم رو حرفم هستم که این سال هایی که شما میگی نمیاد
    راستش امیدوارم حرفت درست از آب در بیاد چون من هم از خدامه که دیابلو 3 زودتر منتشر بشه.

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

آخه شما نگاه کن 4 ساله دارن میسازن منم یه جا خوندم که بیشتر گیم پلی بازی تموم شده حالا اگه قرار باشه 2011 بیاد یعنی 7 سال میخوان بازی بسازن?؟!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

یکی از دلایلی که من اون حدس ها در مورد سال انتشار رو باور کردم این بوده که تا اون جایی که من دیدم بازی های این شرکت همیشه دو یا سه سال بعد از معرفی منتشر میشن.

StarCraft سال 1996 معرفی و سال 1998 منتشر شد.
    Diablo II سال 1997 معرفی و سال 2000 منتشر شد.
    WarCraft III سال 1999 معرفی و سال 2002 منتشر شد.
    World of WarCraft سال 2001 معرفی و سال 2004 منتشر شد.

همه اینا رو میتونین تو IGN پیدا کنین. ولی همونطور که گفتم اگه زودتر بیاد چه بهتر.

داره خودمونی میشه masoud_razor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    germany

پيش فرض

اینم چند تا عکس
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز Bracket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

یکی از دلایلی که من اون حدس ها در مورد سال انتشار رو باور کردم این بوده که تا اون جایی که من دیدم بازی های این شرکت همیشه دو یا سه سال بعد از معرفی منتشر میشن.

StarCraft سال 1996 معرفی و سال 1998 منتشر شد.
    Diablo II سال 1997 معرفی و سال 2000 منتشر شد.
    WarCraft III سال 1999 معرفی و سال 2002 منتشر شد.
    World of WarCraft سال 2001 معرفی و سال 2004 منتشر شد.

همه اینا رو میتونین تو IGN پیدا کنین. ولی همونطور که گفتم اگه زودتر بیاد چه بهتر.
    StarCraft II رو هم اضافه کن که 2007 معرفی شد و احتمالا 2009 یا آخر 2008 (فرق زیادی نداره) میاد . اصلا این موضوع خیلی احتمالش کمه چون من هرچی هم که فکر میکنم میبینم به غیر از Blizzard هم شرکت های دیگه هیچ وقت نشده مثلا بازیهای درست حسابی رو مثلا 4-5 ماه قبل از عرضه تازه معرفی کنن و بگن ما هم داریم همچین بازی میسازیم تازه اونم Blizzard که بازیهاش حداقل 3-4 سال ساختشون طول میکشه . در مورد تاریخ عرضه بازی Diablo III هم تو گفتگویی که GameSpot با پرودوسر این بازی داشت دقیقا به این سوال که این بازی کی عرضه میشه اینطوری جواب داده : مثل بقیه بازی های Blizzard هر زمان بازی آماده بشه عرضه میشه .
    Last edited by Bracket; 12-07-2008 at 01:09.

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

StarCraft II رو هم اضافه کن که 2007 معرفی شد و احتمالا 2009 یا آخر 2008 (فرق زیادی نداره) میاد . اصلا این موضوع خیلی احتمالش کمه چون من هرچی هم که فکر میکنم میبینم به غیر از Blizzard هم شرکت های دیگه هیچ وقت نشده مثلا بازیهای درست حسابی رو مثلا 4-5 ماه قبل از عرضه تازه معرفی کنن و بگن ما هم داریم همچین بازی میسازیم تازه اونم Blizzard که بازیهاش حداقل 3-4 سال ساختشون طول میکشه . در مورد تاریخ عرضه بازی Diablo III هم تو گفتگویی که GameSpot با پرودوسر این بازی داشت دقیقا به این سوال که این بازی کی عرضه میشه اینطوری جواب داده : مثل بقیه بازی های Blizzard هر زمان بازی آماده بشه عرضه میشه .
    آره ولی خوبیه بلیزارد اینه که راز نگه داره و هر موقع وقتش بشه حرف میزنه نه مثل EA که 3 سال قبل از عرضه بازی میگه ما میخوایم این بازی رو بسازیم! حالا من نمیدونم خودمم یه مدتیه قاتی کردم ولی برید الان Diablo 2 بازی کنین من که دارم بازی میکنم از اول!

داره خودمونی میشه V1PER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    IMH

پيش فرض

شما آخرش با این کاراتون ما رو سکته می دیدبابا یکی به تاریخ دقیق یا لاقل تقریبیشو بگهمن که دیابلو 2 رو گم کردم حالا تو تبریز کسی می دونه از کجا میشه گیرش اورد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •