روی بعضی از سیستمها علاوه بر کابل برق کابل ide را هم باید کشیدنوشته شده توسط linkin_park
این کار را انجام دادهای؟
روی بعضی از سیستمها علاوه بر کابل برق کابل ide را هم باید کشیدنوشته شده توسط linkin_park
این کار را انجام دادهای؟
امیر جان فعلا همون یه دونه fix image هست که همانطور که گفتی کار نمیکنه.نوشته شده توسط amirpers
به محظ اینکه fix image اومد که کار می کرد حتما توی همین تاپیک میزارم![]()
زضا جان
من هم داشتم ولی حل ششد
این طو.ری
تمام برنامه های مانت ایمیج از قبیل Alcohol 120% و ....
را پاک کن
سپس Daemon Tools v4 که توی سی دی حتما هست را نصب کن
حالا با اون مانت کن و بازی را اجرا کن
سلام
من يه ميني دي وي دي براي pop t2t پيدا كردم .بروبچ يه تست بكنن كه كار مي كنه يا نه ؟
ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by ReZa.Duff; 12-12-2005 at 07:58.
بچه ها من تو مرحلهarena(همون غوله)مشکل دارم من میتونم بزنمش ولی وقتی میرم رو پشتش پرتم میکنه !از خونشم کم نمیشه!(من صبر میکنم خنجر ابی بشه بد میزنم ولی رو پشتش که میرسم بازم پرتم میکنه!!!
سلام به برو بچ بالاخره بازی پرنس تمام شد خیلی خوشحالم جا شما خالی آخرش فقط یه دموی الکی داره با زن تیرکمونیه بالای برج وایساده
نوشته شده توسط safir_filthy
خوش به حالتون
![]()
من هنوز سي ديش رو هم پيدا نكردميعني اصلا نيومده اينجا كه من بخوام بگيرم
![]()
![]()
دوست عزيزنوشته شده توسط merlin_7788
من يه سيو برات ميزارم اكه خواستى با اين برو ولى خواستى تمام مراحلشو حتما خودت برى
شما شماره اخرين سيوت را از POP3Profiles بكو تا من سيو بعدى اون (بعد غول) رو برات بزارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشيد با الكل هم ميشه اجراش كرد؟ من همه بازي هاي قبليم روي اونه. نمي خوام پاكش كنم!
در ضمن من هرچي توي اين تاپيك ميگردم نمي بينم كجا اين روش هاي نرم افزاري يا سخت افزاري نوشته شده. ميشه آدرسش رو بديد يا يك كپي-پيست كنيد.
ممنون
Last edited by mhentezari; 13-12-2005 at 19:28.
سلام
بالاخره منم پيدا كردم و خريدم. از اين به بعد ايشالا در خدمت هستيم.
ضمنا سي پي يوي من Amd64 هستش واسه همين بدون هيچ برنامه اي باز كردم بازي رو. نه از روش نرم افزاري استفاده كردم نه از روش سخت افزاري.
تشكر: مهدي
Last edited by marge_moosh; 13-12-2005 at 21:26.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)