مگه خبری که جی اس ام ارنا داد رو ندیدی؟
مگه خبری که جی اس ام ارنا داد رو ندیدی؟
اینکه خوبه Eldar یه چیزایی در مورد C905 نوشته که من یه چیزهایی بیشتر نفهمیدم .
سامسونگ که نمیاد همه امکانات سنسورشو بده به سونی اریکسون ! از جمله فیلبرداری گوشی ! تشخیص لبخند و باز و بسته بودن چشم ها .
کلا i8510 به نظر من با C905 قابل مقایسه نیست ! i8510 یه سر و گردن از C905 بهتره .
با این که تو تمام محصولات سامسونگ فقط از omnia خوشم امده ولی کاملا با این حرف موافقم...![]()
خب در اینکه 8510 از سی905 بالاتره خب شکی نیست به خاطر سیستم عامل هستش.اصلا میشه گفت htc دیاموند هم از خیلی سی 905 بالاتره اما 8510 اولا هنوز معرفی هم نشده شاید شایعه باشه که بعید میدونم باشه.ثانیا قیمت رو هم مدنظر بگیرید که 8510 قیمتش تقریبا 1.5 یا 2 برابر سی905 هستش که اصلا با هم مقایسه نمیشه.اگرم مقایسه بشوند فقط و فقط از لحاظ عکسبرداری نه چیز دیگه ای.
اولا که gsmarena چیزی رو تایید نکرده بلکه گریزی زده گفته " ما حیرانیمکه آیا شایعه استفاده از ماژول سامسونگ در c905 درست است یا نه؟ " شما تو لحن این جمله تایید میبینید ؟؟؟؟؟؟؟؟
بعدش هم تشخیص لبخند و باز بودن چشم و این حرفا عزیزان ربطی به سنسور (حسگر) نداره !! به پروسسر تصویر ربط داره --- کلا این تشخیص ها یه استاندارد هست که برای پروسسر تعریف میکنن ...که تشخیص لبخند و سونی اول تو دوربین های سری تی گزاشت.
بعد سایز دقیق عکس این گوشی سمسانگ چند در چنده ؟؟ میخوام مقایسه کنم. .. خوب از لحاظ عکاسی c905 مطئنا از این سرتر است به خاطر فلش ال ای دی این گوشی که c905 جفتشو داره .. در ضمن فیلم برداری vga در آخرین پورتو تایپ c905 تست شده و کار کرده (قابل توجه بعضی کچلها)
می بینم با اینکه اول راهی خوب کل میکنیاااااااااااااااابی خیال هر چی بوده گذشته تو هم حوصله داریا.نصیحت این ریش سفید را بپذیر کل نکن مخصوصا با بعضی ها.چون بن میشی
![]()
نمونه عکسی نیست که بخوایم سایزشو بگیم !
چون فلاش زنون داره سرتره ؟ یعنی فلاش زنون روی کیفیت عکس در روز تاثیر داره دیگه ! عجب !!!
فیلمبرداری انشالله که جواب بده ولی 120 فریم رو فکر نمیکنم !!!!
این تشخیص ها رو اول سونی توی دوربینهاش گذاشت و هیچ شکی هم درش نیست ! ولی کی اول گذاشت رو گوشی ؟ !
خلاصه دوربینهای سامسونگ از همون اول کیفیت خوبی داشتن و اینکه سامسونگ الان تجربه تولید 2 تا 8 مگاپیکسل رو داره و این میتونه روی تکمیل کردن i8510 کمک زیادی کنه !
کاملا حرف کاظم رو قبول دارم
با این که تازه کاری خوب کل کل میکنی !ولی حواست باشه بن نشی !!!
ضمنا چه ایرادی داره سنسور گوشی سونی اریکسون رو سامسونگ بزنه ؟ هیچی !
یه جور میگی انگار سونی یا نوکیا تاحالا گوشی 2 مگا یا 3 یا 5 یا ... نزدنخلاصه دوربینهای سامسونگ از همون اول کیفیت خوبی داشتن و اینکه سامسونگ الان تجربه تولید 2 تا 8 مگاپیکسل رو داره و این میتونه روی تکمیل کردن i8510 کمک زیادی کنه !
خاب همه زدن و دارن از تجاربشون استفاده میکنن
توی 2 و 3 که سونی بهترین بود و هست و خواهد بود !! با ک750 و ک800
توی 5 شکی نیست که ن82 سلطان هست !!! و نوکیا تو 5 بهترین بود
امیدوارم که توی 8 هر سه برند خوب باشن !! و البته انشالله اینسری نوبت سامسونگ باشه که گوشیش تکمیل هست ! و با این دوربین 8 پروفشنال کاملتر بشه !!!
نه بهراد منظورم اینه که دو تا گوشی 8 مگاپیکسلی داره !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)