این دو قسمت اول از 9 قسمت آموزشه.بقیه رو هم آپلود میکنم میذارم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این دو قسمت اول از 9 قسمت آموزشه.بقیه رو هم آپلود میکنم میذارم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قسمت سه و چهار
این هم بقیه آموزش.اگه سرعت آپلودم نخوابیده بود بقیه اش رو همون دیشب آپلود میکردم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام .دوستان من برنامه رو گرفتم البته چون به تازگی هست.لینک که زدم نسخه 3.5 داد!
دز برنامه با اینکه ریجستر کردم همه چیز هست جز sisi کردن که بشه اینستال کرد!
ساختم تم ولی نمی دونم جه کنم راهنمایی کنید لطفا.............
سلام .دوستان من برنامه رو گرفتم البته چون به تازگی هست.لینک که زدم نسخه 3.5 داد!
روی گزینه create a new package کلیک کن و تم رو بساز
fekonam eshteba gereftam ?
inkaro kardam doste aziz vali file s is nemide ke ?
این عکس صفحه اصلی نرم افزاره؟من با مدل های قبلی کربید کار نکردم ولی اینطور که تو عکس مشخصه مربوط به سری 40.تم ها تو این ورژن با پسوندشون nth است
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)