تو پاییز.
از وسط های آبان تا آذر
تو پاییز.
از وسط های آبان تا آذر
واقعا من نمیدونم کجای این pes2008 بد بود .
یکی میگه افتضاح بود
یکی میگه ..........
بابا من بهتری فوتبالی که تاحالا دیدم pes2008 بود.
البته مشکلاتی هم برای خودش داشت اما مشکلاتش اون طور نبود که از بازی دل بکنی.
gameplay فقط ساکر................gameplay بازی میسازد.
منتظر pes09 باشید.
اینو به اوونایی میگم که قبلا طرفداره ساکر بودن حالا ..........
ما همیشه و همیشه و همیشه ساکر را دوست خواهیم داشت.
ما طرفداره ساکر هستیم نه حزب باد.
كاملاً تائيد ميشه!
ببينيد دوستان، همه اينا كه شما ميگين درست. اما اين بد بودن بازي به خاطر تغيير سطح باز بود. قرار نبوده كه ما تا آخر عمرمون با همون سبك ساكر و ساكر 5 بازي كنيم! بالاخره يه روزي بايد اين دگرگوني ايجاد ميشد و مطمئناً به دنبال خودش اشكالاتي رو هم خواهد داشت، ولي مطمئن باشيد كه همه اين نواقيص در سري 2009 كاملاً حل خواهد شد.
من خودم وقتی همین عکسهای 2009 را می بینم خیلی خوشحال میشم!!!
وقتی میبینم چمن بازی پیشرفت داشته و لباسهای بازی از فرم قبلی بهتر و پر جزئیات تر شده خیلی خوشحال میشم!!!!
امدوارم جو لیگهای بازی و ورزشگاهها را درست کنند و عالی میشه مثلا در لیگ انگلستان جایگاه تماشاگران خیلی به زمین نزدیک هست فوتبال سرعتی تر هست ولی در مورد لیگ مثلا ایتالیا وضع فرق داره!!!
اگه توی این Pes2009 اسما و قیافه ها رو خوب درست کرده باشن خیلی خوب میشه!!! باز مثل Pes2008 نباشه!
تنها چیزی که من عاشقانه تو ساکر دوست داشتم مسترلیگ اون بود واقعا لذت بخش بود امیدوارم که پیشرفتش بدن مثل پارسال که عکسها مصاحبها که اومد همه دیگه رفتن تو کف که اووه بعد بازی مصاحبه هستش ایول ولی وقتی اومد فهمیدم همه عکس بوده نه چیز دیگه کاش که یه ذره به هیجان بازی اضافه کنن و
ص در صد تایید میشه.من خودم وقتی همین عکسهای 2009 را می بینم خیلی خوشحال میشم!!!
وقتی میبینم چمن بازی پیشرفت داشته و لباسهای بازی از فرم قبلی بهتر و پر جزئیات تر شده خیلی خوشحال میشم!!!!
امدوارم جو لیگهای بازی و ورزشگاهها را درست کنند و عالی میشه مثلا در لیگ انگلستان جایگاه تماشاگران خیلی به زمین نزدیک هست فوتبال سرعتی تر هست ولی در مورد لیگ مثلا ایتالیا وضع فرق داره!!!
راستیتش باید بگم تو فیفا08 این عمل کاملا محسوس هست و وقتی لیگ انگلیس بازی میکنی بعلاوه اینکه تماشاگرا تنگ زمین هستند بازی بسیار سرعتی هست و شوت ها هم بسیار زیاد ولی تو لیگ اسپانیا(من همین دو لیگ رو تموم کردم)بازی فقط تکنیک و اونقدر پاس تو عمق میندازه حریف که دهنت سرویس میشه.
تایید میشه .
i love you pes
فقط اين عكس يه چيزيش با اينايي كه تا حالا ما شنديم و ديدم فرق داره! و اونم رنگ نوشته PES2009 هست كه اينجا آبيه. اما در نسخه نهايي قرمز خواهد بود.![]()
شرمنده داداش ولی این عکس را توی چندتا سایت دیدم
دیگه رنگش دست من نبود که قرمزه ... ابیه
با سلام خدمت دوستان گل:
اقا میگم اول که واس چی اینقدر تاپیک سوت و کوره و بعدش اینکه دوستان یه بحثی بر نقاط ضعف سری قبلی که باید برطرف بشه داشته باشن ما هم استفاده میکنیم ممنون.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)