این تفنگ بازیش دیگه نمیدونم چه صیغه ایه nfs و اسلحه دیگه مثل اینکه واقعا در ساخت بازی کم اوردن .
این تفنگ بازیش دیگه نمیدونم چه صیغه ایه nfs و اسلحه دیگه مثل اینکه واقعا در ساخت بازی کم اوردن .
من هم همین عقیده رو دارم.این تفنگ بازیش دیگه نمیدونم چه صیغه ایه nfs و اسلحه دیگه مثل اینکه واقعا در ساخت بازی کم اوردن .
داستان NFS کامل و هدف مشخص هست.به نظر من باید فقط روی گرافیک و هرچه طبیعی تر شدن جاده ها و ماشینها سرمایه گزاری کنند.
یه خبر جدید:
سازنده ها گفتن بازی به حالت زیر مرحله ای در میاد (یه چیزی مثل ترنسفورمرز یا Gta)
پس از GTA یا Starsky & Hutch تقلید کردناین تفنگ بازیش دیگه نمیدونم چه صیغه ایه nfs و اسلحه دیگه مثل اینکه واقعا در ساخت بازی کم اوردن .
واقعا وحشتناکه اونم به خاطر سخت شدن گیم پلی هستشجدا پرواستریت خیلی مزخرفه؟
بیشتر از یکهفته بازی کنی انچنان دلتو میزنه که میخای خود کشی کنی
حتی از NFS 2 se هم وحشنتاکتر بود
Last edited by BLACK-BLACK; 08-08-2008 at 14:26.
به به بازم میخوان یک گند دیگه بزنن!!
تفنگ و بازی Nfs اخه چرا!!این Ea داره سیاستش را بهتر میکنه فقط این Nfs را باید دو سال یک بار بدن بیرون!!
اگه این جوری ادامه بده هر هفته 1 نسخه ریلز میشه .به به بازم میخوان یک گند دیگه بزنن!!
تفنگ و بازی Nfs اخه چرا!!این Ea داره سیاستش را بهتر میکنه فقط این Nfs را باید دو سال یک بار بدن بیرون!!
هر چی میگذره بد تر میشه فکر کنم دیگه خودش ماشین بده شاید هم باید پلیسارو دومبال کنیم
به نظر من با این مشکلاتی که این سری بازی پیدا کرده!!بهتر پروندش را ببندن و دنبال یه Ip جدید و خوب برن
سلام
احساس میکنم باز داره یه پرو استریت تکرار میشه !!!!!!
این فعلا تنها logo هست که بازی پیدا کردم !
سایزش هم همینه !
در ضمن نکته دیگه که تو wiki گفته بود فعلا برای iphone تایید شده !!!
در ضمن سایت معروف GameTrailers هم یه page برای این بازی افتتاح کرده !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)