فعلا که خبری نیست فقط X360 و PS3واس pc هم میاد این نسخه؟؟
از اونجایی هم که فروش بازی قطعا بالا خواهد بود احتمال اینکه رو پی سی بیاد کم میشه
اما باید امیدوار بود ! هر چیزی ممکنه
فعلا که خبری نیست فقط X360 و PS3واس pc هم میاد این نسخه؟؟
از اونجایی هم که فروش بازی قطعا بالا خواهد بود احتمال اینکه رو پی سی بیاد کم میشه
اما باید امیدوار بود ! هر چیزی ممکنه
Final Fantasy XIII Preview
دانـــلوداین مطلب رو چند هفته پیش نوشته بودم و چون از همون اول به صورت PDF در آوردمش دیگه حسش رو ندارم این همه رو اینجا تایپ کنم چون مطلب طولانی هست تقریبا .
البته نوشته خالی نیست فقط و همراه با عکس توضیح دادم .
کلا مطلب مفیدی شده به نظرم چون من تمام منابع موجود رو زیر و رو کردم و کامل ترین مطالب رو سعی کردم بنویسم فکر نمی کنم چیز خاصی جا مونده باشه پس اگه فکر می کنید اطلاعاتتون درباره ی این بازی کافی نیست پیشنهاد می کنم حتما بخونید . البته در این مدت دو خبر مهم از سوی سازندگان اعلام شد یکیش معرفی شخصیت جدید بود یکیش هم که همین امروز معرفی شده حذف Leveling Up به صورت قدیمی شده و سیستم جدیدی جایگزین شده که این مطلب رو هم بعدا خبرش رو می زارم به صورت کاملتر .
امیدوارم خوشتون بیاد .
پسورد : Ali_rangerکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
وای پسر بدجوری خوشحالم الان
فامیتسو به بازی امتیاز فوق العاده 39 داد !
حیف که بازیهای RPG خیلی کسل کننده هستن.اگه یه چیزی تو مایه های dmc بود محشر میشد.
یعنی از 100 گرفته 39 یا اینکه...قضیه چیز دیگریه..؟
39/40
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ali jan vesus na
Versus ya hamon cloud khodemon ke akhare baz
i be daste khaharesh koshte mishe![]()
نه شخصیت اول Versus کلود نیست ! یک شخصیت جدیده که اسمشم یادم رفته الان ولی خیلی شبیه به کلود ساختنش
مرسی علی جان بابت این خبر
منقد فامیتسو که به بازی 9 از 10 داده گفته که مشکلات اندکی در بازی وجود داره از جمله اینکه بازی گاهاً در هنگام نبرد درهم و برهم میشه و مشاهده battle damage با مشکل روبرو میشه.همین منتقد از جزئیات بصری و داستانی بازی تمجید کرده و دوبله و موسیقی بازی رو به شدت مورد تحسین قرار داده اما گفته که دربرابر اعطای لقب "نقش آفرینی همانطوری که باید باشد" به بازی مقاومت می کنه.
----------
دیدم تو تاپیک باکس آرت های بازی نیست گفتم اینجا بزارم:
باکس آرت نسخه PS3 بازی در آمریکای شمالی
مشاهده سایز اصلی:
باکس آرت نسخه 360 بازی در آمریکای شمالیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مشاهده سایز اصلی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سیستم مبارزات آخه خیلی تغییرات داشته
سعی شده اکشنش خیلی بیشتر باشه
از بازی های کلاسیک سری یکم فاصله گرفته در این زمینه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)