چون یه کمرا فون هستش
برای فیلمبرداری و عکسبرداری اش کلید جدا گذاشته اند (کلیدشو ببین 2 تا تصویر روش حک شده)
ضمنا مگه سایبر شات نداری ؟
خب ببین شاترشو دقیقا این شکلیه !
ضمنا ارگونومی نداره اگه شاتر دوربین وسط باشه
چون یه کمرا فون هستش
برای فیلمبرداری و عکسبرداری اش کلید جدا گذاشته اند (کلیدشو ببین 2 تا تصویر روش حک شده)
حاضرم شرط ببندم!!!نوشته شده توسط سعيد بارسلونا
تو همون پست كار اون كليد وسطي هم گفتم كه ديگه نگي!!
حالت عكاسي به فيلم، و فيلمو به عكاسي تغيير ميده.
كاملا تاييد ميشهچون یه کمرا فون هستش
والا تو k800 دکمه شاترش مثل دکمه دوم از پائن c905ـه. نمیدونم شاید عوضش کردن تریپشو
------------------------
حالا اینارو بی خیال. به اندازه فلشش دقت کردید چه یزرگه؟ فکر کنم میتونیم جای نورافکن ازش استفاده کنیم. 4تا عکس ازش نمیذارن حال کنیم.
![]()
Last edited by SAEED_BARCELONA; 17-06-2008 at 16:09.
خب امروز 17 ژوئن بصورت رسمی معرفی شد
ایشالا هر چه زودتر بیاد بازار!
ضمنا سعید جان تو تصویر رسمیو تبلیغاتش
اون دکمه شاترش بود
نکته ضد حال استفاده نکردن سونی اریکسون از ال سی دی 16 میلیون رنگ
و اصرار این شرکت بر استفاده از سری 256 هزار رنگه
که واقعا برام جای سوال داره !!
راستی من نمیدونستم فیس دیتکشن (تشخیص چهره داره !!) الان فهمیدم
هر چند سامسونگ تو ندل های جدید دوربینش
تشخیص لبخند هم گذاشته !!
Last edited by ali racer; 17-06-2008 at 16:46.
استفاده از همچین lcd هایی مصرف باتریو به شدت میبره بالا و اینجور lcd ها هر چقدر هم که خوب باشن بالاخره سایزشون کوچیکه و هیچ وقت نمیتونه جای یک مانیتور حتی 15 اینچ رو بگیره درنتیجه عملا یه چیز بی فایده هست و همون 256 هزار رنگ که مصرف باتری کمتری داره بهتره البته این نظر منه و یه وقت به دوستان برنخوره
خودمونیم این سی 905 چقدر خوشگله
سری سایبر شات و اینقدر خوشگل در نوع خودش جالبه
معمولا اسلاید و خوشگلی رو چاشنی یا امثال سری اس میکنن که فروش بره یا واکمن که از رقیبهای موزیک ادیشن و امثالهم سر تر باشه
چقدر خوشگله ؟خودمونیم این سی 905 چقدر خوشگله
سری سایبر شات و اینقدر خوشگل در نوع خودش جالبههیچ میدونستید که c905 رو se ژاپن طراحی کرده ؟ از لحاظ امکانات و طراحی همش کاره سونی اریکسون ژاپن هست --- مثل w900 که اون هم طراحی اس ای ژاپن بود --- کلا گوشیهایی که اس ای ژاپن طراحی میکنه یه سر و گردن از گوشیهای معمول اس ای بالاتره --- گوشیهایی که تو ژاپن ریلیز شدن که یادتونه ؟ دوربین 5.1 با 3x زوم اپتیکال --- ال سیدی 2.8 رزولیشن 640 *480 vga --- البته c905 هم قرار بود زوم اپتیکال داشته باشه که کنسل شد به خاطر اینکه گوشی حجم زیادی پیدا نکنه --- طراحیش فوق العادس 18 میلی قطر داره بازم به 21 میلی n95 نمیرسه
یه دوربین 8 داره با چه قدر امکانات تصویری !
و باز هم این سوالی که وقت گذاشتن براش واقعا مسخرس. فقط اسم داره 16میلیون رنگ برای 2.4 اینچ صفحه.نکته ضد حال استفاده نکردن سونی اریکسون از ال سی دی 16 میلیون رنگ
و اصرار این شرکت بر استفاده از سری 256 هزار رنگه
کدوم یکی از سایبرشاتا زشته که این دومیش باشه؟سری سایبر شات و اینقدر خوشگل در نوع خودش جالبه
K800
k810
k850
ای کاش زوم اپتیکال هم میزاشتن روش فوقش میشد 20میلیمتر. مگه چیه؟ اون موقع مقایسه ها فقز برای رتبه دوم به بعد بود در زمینه کمرافون!
---------------
میگم این فلشش بزرگه یا از دید من بزرگه؟!
انشالا c907 !!!ای کاش زوم اپتیکال هم میزاشتن روش فوقش میشد 20میلیمتر. مگه چیه؟ اون موقع مقایسه ها فقز برای رتبه دوم به بعد بود در زمینه کمرافون!
متوسط رو به بزرگه ..میگم این فلشش بزرگه یا از دید من بزرگه؟!
یه چیزی که هست اینه که این گوشی یه نماینده ی تمام عیار از برند سایبر شات هست -- مسئولان سونی اریکسون گفتن که از سنسور بزرگتری در مقایسه با نمونه آزمایشی استفاده میکنند -- اینو بدونید که خود SONY ژاپن داره رو این گوشی کار میکنه-- میتونید انتظار یک دوربین سایبرشات واقعی رو ازش داشته باشید --- عالیه !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)