دانلود میشه؟؟؟
دوباره آپ می کنم.![]()
آره دوباره آچ کن. آهگ هم اگه داره وردار حجمش کم شه.
نه آهنگ نداره فقط دو تا صدای 2 ثانیه ای داره.![]()
دوستان به نظر من هم گیم میکر اصلا برنامه ی خوبی برای حرفه ای شدن در بازی سازی نیست.
من حدود 2 سال و نیم روش کار کردم و خیلی چیزا یاد گرفتم ، حتی یه بازی اتومبیل رانی 8 مر حله ای rally با همین اسپریت های reiner's tile sets که تو صفحه اول تاپیک دیدین ساختم ، که یه سری اسکریپت های خیلی خفن توش داشت مثل :
minimap drawing , goal chasing , replacing on road و ...
کلا خیلی باحال شده بود ، افکت ها بخصوص fade effect های داخل بازی هم قشنگ بود و هر مرحله هم توی یه شرایط آب و هوایی (باران و رعد و برق ، بارش برف ، خشک ، ساحل کنار دریا ، کوهستان و ...) بود، با همون 4 رنگ ماشین مسابقه ، یه بازی تقریبا کامل. ولی خب بیشتر از این چیکار می تونستم بکنم؟ اگه می خواستم بهتر از این کار کنم باید میرفتم تو کار 3d و یه بازی مثل بازی های رالی توی سایت هایی مثل رفلکسیو می ساختم.
اگر خواستین آپش می کنم ببینین بازیشو ، اما وقت گذاشتن رو این انجین آخر و عاقبت نداره ، برین سراغ چیزایی مثل udk.
داداش کوچیک من از الان روی udk کار می کنه و چون مدلینگ تو 3d max هم خیلی خوب بلده داره به جاهای قشنگی میرسه! البته اگه سال بعد کنکورش بزاره![]()
هر کی بازی استراتژیک ساخته و می تونه آپ کنه لطفاً آپ کنه.![]()
فقط بهتره که سورسشو آپ کنه ولی هر کی هم خواست می تونه فایل exe رو آپ کنه (سورس بهتره).![]()
گیم میکر واسه دو بعدی بهترینه. شما نگید چون سه بعدیش ر...ه بده.![]()
آموزش رو می تونین به صودرت تصویر یا یلم و... در بیارین
Last edited by aabolat; 14-01-2013 at 11:04.
جواب چی شد
هیچ کی بلد نیست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)