تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 52 اولاول ... 45678910111218 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 516

نام تاپيک: .: محافظت از لپ تاپ ، اقدامات و سوالات بعد از خريد

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_rafie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

بعضی اوقات فکر میکنم همه یک نفرند ! دقیقا جواب های شما توی این بخش هست ... بهتره تاپیک و علی الخصوص پست های آخر را مطالعه کنید تا من یا دیگر دوستان ناقص جواب سوالاتتان رو بدهند

خون خودتو کثیف نکن عزیز

پروفشنال mo.mo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    شمال

پيش فرض

بعضی اوقات فکر میکنم همه یک نفرند ! دقیقا جواب های شما توی این بخش هست ... بهتره تاپیک و علی الخصوص پست های آخر را مطالعه کنید تا من یا دیگر دوستان ناقص جواب سوالاتتان رو بدهند
    دوست عزیز چرا ناراحت میشین.
    تاپیک زدم بستینش و بعد گفتین اینجا رو مطالعه کن . من خوندم فقط یه سوال مشابه بود که اونم وقتی امتحان کردم جواب نگرفتم بعد مجبور شدم دوباره سوالم رو مطرح کنم.
    دیگه نمیدونم چیکار کنم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

اشکال نداره ... حالا بخون چون جوابت در مورد ریکاوری همینه که دوستمون پرسید

سعی کنید راهنمای فعالیت رو توی تالار بخونید تا از بسته و یا حذف شدن پست هاتون شاکی نشید

یا علی

اگه نباشه جاش خالی می مونه beginner63's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

خاموش شدن نوت بوک اغلب برای استفاده نکردن بمدت 3 ساعت بیشتر هست ... مثلا وقت استراحت ، درس و یا تفریح که کاری با نوت بوک ندارید

اما اگر مدت کوتاهی کار نمیکنید پیشنهاد میشه اون رو به حالت sleep ببرید یا close lid یعنی بستن در را فقط روی خاموشی مانیتور تنظیم کنید (در power option ) ... اغلب برای نیم ساعت تا 1 ساعت کار نکردن این راه خوبه

اما در صورتی که بیش از 1 ساعت تا دو یا سه ساعت نمیخواهید از سیستم کار بکشید، بهتر است اون رو به حالت hibernate ببرید تا تمام اجزای سیستم power down بشوند و باتری هم مصرفی نداشته باشه ... به قول خودتان بیهوشی

پس همه چیز به نحوه کار شما و فاصله های کاری ما بستگی داره

آقا يه سوال من باب اين موضوع و استفاده ي زيادي كه تازگي از دستگاهم دارم:
    ممكنه روزي 13-14 ساعت بخوام استفاده كنم. مثلا 5 ساعت بين صبح تا ظهر و 8-9 ساعت هم از عصر تا نيمه شب
    و يا 10-11 ساعت مداوم در طول روز.
    مشكلي براش پيش نمياد؟ (همش به برق وصل هست)
    فرق hibernate و shutdown چي هست؟ بجز اين كه hibernate برنامه هاي در حال اجرا رو پايان نميده و توي حافظه نگه ميداره؟ آيا hibernate از باتري استفاده ميكنه؟
    تشكر

5. این کاربر از beginner63 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

فرق hibernate و shutdown چي هست؟
    در shutdown برق از روی مادربرد و تمام اجزا قطع شده و فقط روی سوییچر ها هست ولی Hibernate اطلاعات درون هارد کپی شده و رم سیستم هم به صورت موقت خاموش میشود ولی اطلاعات حفظ میشود .... برای بیش 1 یا 2 ساعت بهتر هست hibernate کنید ولی اگر کار دارید مثلا دانلود یا کانورت فیلم و موسیقی فقط درب رو ببندید و تنظیم کنید که هیچ اتفاقی در حالت close lid نیفتد (مانیتور اتومات فقط خاموش شده)

Hibernate هم از باتری استفاده میکنه اما بعد از درآوردن باتری چون اطلاعا روی هارد هستند پاک نمیشوند و شما صفحه Resume رو در هنگام بوت پس از خاموشی میبینید

کلا لپ تاپ همیشه به برق وصل باشه میشه PC ... مشکلی نیست فقط بیش از حد داغ نکند

7. 4 کاربر از REGISTERED USER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

اصولا وقتی لپ تاپ خاموشه و باطری هم 100% شارژ باشه اتصال اتوماتیک قطع میشه و عملا هیچ برقی مصرف نمی شه که بخاد داغ کنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه beginner63's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

اصولا وقتی لپ تاپ خاموشه و باطری هم 100% شارژ باشه اتصال اتوماتیک قطع میشه و عملا هیچ برقی مصرف نمی شه که بخاد داغ کنه
    جوابي كه رجيستر عزيز دادند (مشکلی نیست فقط بیش از حد داغ نکند) براي سوال زير بود:
    ممكنه روزي 13-14 ساعت بخوام استفاده كنم. مثلا 5 ساعت بين صبح تا ظهر و 8-9 ساعت هم از عصر تا نيمه شب
    جواب شما به چه مطلبي بود؟!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه Gesher's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Gesher CPU Microarchitecture

پيش فرض

آقا يه سوال من باب اين موضوع و استفاده ي زيادي كه تازگي از دستگاهم دارم:
    مشكلي براش پيش نمياد؟ (همش به برق وصل هست)
    خیر مشکلی پیش نمی آید بشرطی که در بروشور آن هم دقیقا به عدم تولید اشکال و OverCharging نشدن باتری در صورت اتصال سیستم در حالت خاموش بودن هم اشاره شده باشد.در بیشتر مدلهای جدید Charging قطع میشود اما در مدلهای قدیمی برای پیشگیری از OverChargingدر بروشور هشدار داده شده
    ضمنا اگر میخواهید بطور مدام روشن باشد در مکانی که تهویه ی مناسب وجود دارد قرار دهید نه در فضای کوچک و محدودی که هوای آن گرم و راکد است خود من سابقا بلحاظ دانلودهای طولانی شاید یکی دوبار در ماه بدلایلی لپتاپ را خاموش میکردم که سرجمع هم به دو سه ساعت نمیرسید
    ضمنا در این مواقع تا حدامکان از بستن نمایشگر(close lid) استفاده نکنید زیرا بخشی از حرارت تولیدی که بطور معمول از برد اصلی به بخش زیرین صفحه کلید نفوذ میکند براحتی دفع نخواهد شد و موجب گرم شدن بیشتر سیستم و کارکرد بیشتر فن ها میشود.در صورتیکه میخواهید برای مدت طولانی و با بار کم روشن بماند (مثلا فقط برای دانلود) بر روی حالت Low Power گذاشته و نمایشگر را خاموش کنید........

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

من یه سونی sz780NW خریدم، یه چیزی داره به نام battery care function که توی منو vaio control center هستش! و گفته که همیشه شارژ رو در حد قابل تنظیمی (مثلا 80%) نگه میداره که از degradation باطری جلوگیری میکنه! کسی تا حالا از این گزینه استفاده کرده؟ این ادعا صحت داره؟

12. این کاربر از Sin Sin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

یا خدا ... این دیگه چه حرفی بود ... من از ذهنیت شما واقعا تعجب میکنم ... بعضی اوقات فکر میکنم یک مهندس کامپیوتر اندازه بچه 10 ساله توی آمریکا اطلاعات نداره !

کی گفته عملا برقی مصرف نمیشه ؟ اگر منظورت از باتری بود چرا اتفاقا باتری در حال شارژ همیشه در حال خالی شدن در بین درصدهای خیلی کم هست ... پس چجور مقدار باتری لحظه ای چک میشه ؟ اینو توضیح بدید لطفا !!!!!

در ضمن CPU و رم و هارد شما همیشه در حال کار و مصرف پاور هست .... چه باتری و چه AC adapter !!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •