تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 30 اولاول ... 45678910111218 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 293

نام تاپيک: »» پرسش و پاسخ: ترفندهاي مالتي مديا بيلدر

اگه نباشه جاش خالی می مونه bimo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

چنين به هيچ وجه به برنامه اي كه با مالتي مديا بيلدر ساخته شده است مربوط نمي شود و چندين احتمال وجود دارد:
    1. سرعت خواندن سي دي آن سي دي رام پايين است و چون همانطور كه گفتيد دكمه ها زياد ان و حجم فايل زياد سي دي رام قادر به خواندن درست فايل ها نمي باشد.
    2. فايل ها خوب رايت نشده اند و يا با سرعت بالايي رايت شده اند به طوري كه سي دي رام قادر به خواندن آنها نمي باشد.
    3. كامپيوتر شخص مقابل خراب است و يا دچار مشكل شده است.

اميدوارم كه توانسته باشم جواب درست را داده باشم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

یک سوال در سطح حرفه ای:
    بچه ها من يك برنامه خارج از دلفي ساختم يعني با مالتي مديا بيلدر ميخوام يك كامپوننت با دلفي داشته باشم براي Net work
    که بتونم از راه اون با بیلدر ارتباط داشته باشم یعنی میخوام یه کاری کنم برنامم به وسیله ی او كامپوننت بتونه شبکه بشه کلا میخوام به وسیله ی او كامپوننت با بیلدر ارتباط داشته باشم و بتونم برنامم رو یه کاری کنم شبکه بشه.
    با استفاده از فرمان
    Command Line

یکم راجع به این فرمان به طور کامل توضیح بدید و بگین که من این کارو چه جوری باید انجام بدم من میخوام 5 یا هر تعدادی پرژه بسازم که یکی از اونا پرژهی اصلی باشه که در کامپیوتر مدیر شبکه باشه و بتونم با اون برنامه با پروژه های دیگه که داخل کامپیوتر های کاربران شبکه وجود داره ارتباط داشته باشم مثلا یه دگمه در پرژهی اصلی بزارم که با کلیک روی اون و معین کردن یک مشخصه از یکی از کامپِوترهای شبکه که خودم تعیین کردم یه شیع رو داخل برنامه ی اون کامپیوتر که با بیلدر ساخته شده show
    كنم يا يك اسكريژت رو اجرا كنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه bimo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

من از دلفي سر در نميارم ولي با مالتي مديا بيلدر مي توني برنامه هاي ديگه رو با استفاده از Binding Object تو مالتي مديا بيلدر اجرا كني و اگه برنامت منو هم داشته باشه مالتي مديا بيلدر مي تونه به برنامه دستور هم بده (من خودم اين كارو زياد كردم) و حتي مي توني چندين برنامه رو همزمان و كنار هم بزاري و مالتي مديا بيلدر همه رو كنترل كنه.
    اگه سوالت همون چيزي بود كه من گفتم مي تونم كامل تر برات توضيح بدم و نحوه كد نويسي اش رو هم آموزش بدم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

من یه پروژه مالتی مدیا دارم انجام می دم که بیشتر کاراش رو برنامه mmb انجام میده فقط مشکل فارسی نوشتن دارم . قرار یه سری فایل word فارسی توی سی دی بزارم که قابلیت پرینت هم داشته باشه . آیا mmb برای اینکارم راه حل داره ؟!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه SILWESTER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

با سلام به همه!
    من یه سوال درباره mmb دارم.
    این برنامه خروجی رو به صورت یه فایل exe میده. در برخی موارد که تعداد صفحات در برنامه زیاد است{مثلا 700 صفحه} حجم فایل کامپایل شده تا 100 مگ هم میرسه که باعث دیر لود شدن اون میشه. میخواستم بدونم راهی هست که بشه پروجه رو جوری کامپایل کرد که ک همه پروجه رو تو یه exe نریزه . مثلا یه فایل اگزه درست کنه و چند تا فایل پکیج که وقتی یه صفحه خاص رو بخواد از درون پکیج اونه بخونه
    ............................................
    جناب bimo سلام. برای شما pm زدم. لطفا اگر راه حل اون مورد رو بلدین یا پیشنهادی دارین راهنمایی نمایید
    با تشکر

Super Moderator Shahin King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    گیلان

11 آزمایشی

این تاپیک در این تاریخ 11/9/1385 استیکی شد . ( آزمایشی )

» Shahin King

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

يه سئوال
    من مي خوام يه عكس رو تو مالتي مديا بيلدر بچرخونم . طوري كه يه دكمه باشه با زدن دكمه عكس بچرخه و تو يه زاويه
    خاص قسمتي از عكس تاريك بشه .
    اگه با mmb نميشه بگيد با چه برنامه ايي ميتونم اينكار رو بكنم .

حـــــرفـه ای mahsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004
    محل سكونت
    پيش بابايی شماره‌شناسنامه: پلــــــاک ¼

پيش فرض

bb سلام خیلی وقته ندیدمت
    bb جان بستگی به کارتو. ن داره که طرحتون چی باشه

خوب اینکار با فلش یا سویچ مکس امکان پذیره

اگه اشتباه نکنم برای مدیا بولدر هم باید از دستورات جاوا استفاده کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه SILWESTER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

با سلام به همه!
    من یه سوال درباره mmb دارم.
    این برنامه خروجی رو به صورت یه فایل exe میده. در برخی موارد که تعداد صفحات در برنامه زیاد است{مثلا 700 صفحه} حجم فایل کامپایل شده تا 100 مگ هم میرسه که باعث دیر لود شدن اون میشه. میخواستم بدونم راهی هست که بشه پروجه رو جوری کامپایل کرد که ک همه پروجه رو تو یه exe نریزه . مثلا یه فایل اگزه درست کنه و چند تا فایل پکیج که وقتی یه صفحه خاص رو بخواد از درون پکیج اونه بخونه
    ............................................
    جناب bimo سلام. برای شما pm زدم. لطفا اگر راه حل اون مورد رو بلدین یا پیشنهادی دارین راهنمایی نمایید
    با تشکر
    آقا این پست ما تار انکبود بست کسی جوابی نداره. به خدا گیرم حسابی! فایل اجرایی 26 مگ حجمش شده خیلی دیر لود میشه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض سلام به دوستان

اول با تشکر از همه به خصوص بیمو
    از این به بعد سعی میکنم من هم کمکی برای دوستان باشم

--------------
    برای چرخیدن عکس دریک زاویه مشخص از دستور زیر استفاده کنید
    RotateImageTo("PIC NAME","ANGELE")
    --------------
    سیلوستر عزیز پروژه هایی که دارای حجم بالا هست را شما در فایلهای ام بی دی یعنی فرمت خود برنامه
    ذخیره کنید وسپس با دستور زیر آدرس آنها رو در فایل اجرایی اصلی که میتونه فقط یک صفحه دسترسی باشه

RunMBD("YOUR PATH","PAGE NAME")

البته اگر میخواهید که فایل شما توسط شخص دیگری باز و ویرایش نشود باید یا تیک امنیتی آن را بزنید ویا بر روی آن کلمه عبور قرار دهید که از منو فایل وتوسط گزینه - کمپرس اند اکسپورت قابل اجرا است
    Last edited by pcb.kh; 02-01-2007 at 07:39.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •