تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 9 اولاول ... 456789 آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 89

نام تاپيک: راه های خروج از ایران (Emergency)

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Kurdistan

پيش فرض

1.ببین دوست عزیز بنده از زندگیم راضیم و معتقدم تو این مملکت با این وضع هم میشه ادم گیلیمشو
    از اب بکشه بیرون. بدون اینکه دزدی کنه. شما درس بخونی مدرک درست و حسابی بگیری کار خوبم
    داشته باشی خب زندگیت تامینه دیگه بعدش هم حیف نیست با این وضع خیابونا ادم بنز سوار شه؟

2.بله رفتم.

3. خیر نمیگم گوشه خونه بمون چون افسردگی میگیری. فقط قبل از اینکه با هر کس دیگری مشورت کنی با
    پدر و مادر و قوم و خویشات مشورت کن. بعدش برو با دوستات که در این زمینه اطلاعات دارن مشورت کن.

4.دوست من مگه من گفتم تو ایران خواننده ضد دولتی وجود نداره؟
    ولی همون رپر ها اگه بری ببینی دوزار سواد ندارن از همین جوونای لاتی هستن که هیچ کاری ازشون بر نمیاد.
    در ضمن چیزی که پینک فلوید میخونه بخاطر اینه که دولت بفهمه الان دانش اموزان و دانشجویان انگلیسی
    دیگه انقدر میفهمن که بدون شکنجه هم درس بخونن. ولی تو ایران راحت میگم تو سر بچه نزنی درس نمیخونه.
    یعنی نمی فهمن شما ببین بخاطر همین اسون گرفتنا و لیلی به لالا گذاشتنای اموزش پرورش و والدین
    بچه ها همشون شدن لات بی سروپا و کمتر بین شون ادم حسابی پیدا کنی.
    1- ببینم شما قبول دارید شغل دکتری خوبه ؟ خب اگه قبول دارید ، باور کنید که به خدا همه ی دکترای شهر ما بیشتر از پژو GLX و یه خونه ی کوچولو چیزه دیگه ای ندارن !!! ( خب آخه آدم این همه درس بخونه واسه ی یه خونه و یه پژو GLX به درد نخور ... ) ...
    بعدش وضعیت خیابونا چرا باید طوری باشه که نباید بنز سوار شد ؟؟؟؟

2-به به .. پس حتما اونجا دانش آموز بودید ؟؟؟ ( ببین دوست من به سوال ها جواب کامل بده تا سوالی نمونه .... )

3-ببین این جملت رو یه بار دیگه بخون ؟؟؟
    . وقتی پدر و مادری داری و نزدیکانی که میتونی بهشون اعتماد کنی نیازی به دوست نداری.
    مخصوصا قسمت قرمز رو توجه کن بعد میفهمی که تو کلا گفتی به دوست نیازی نیست و حالا یه حرف دیگه میزنی !!! بعدش من نمیتونم با اقوام هیچ جور رابطه ای داشته باشم ... یعنی اصلا اخلاقم بهشون نمیخوره ... شما یکم کلی حرف بزنید ، خوبه !!!

4- به نظر تو چرا اینجوریه ؟؟؟؟ به نظر تو چرا کاری کردن که کسی روش نشه رپ بخونه ؟؟؟ چرا غیر مجاز کردن ؟؟؟ ببین اگه پرشین رپ هم مثل رپ خارجی بود ... اینطوری نمیشد و خیلی ها میرفتن رپ میخوندن و به نظر من میتونستن از رپ خارج هم پیشی بگیرن !!!

5- واسه درس خوندن هم باید بگم ، من از اونایی هستم که بهم بگن درس بخون ... نمیتونم بخونم !!! چون درس خوندن اجبار نیست .... الانم هیچکی نمیگه بخون ولی خودم میخونم و خوشبختانه تا حالا هم تو درس هام موفق بودم و خدا رو شکر به گفته ی شما لات نشدم ...

اثبات بفرمایین گفته خودتون رو.
    من از این تهمت ها به این اسونیا نمیگذرم.
    ببینید دوست من ... باور کنید فقط به خاطر کم نیاوردن اینجا پست میدید ولی خب باید بگم منم یکم اشتباه کردم نباید میگفتم مسخره باید یه چیز مودبانه تری میگفتی ... خب قبول میکنم اشتباه از من بود ... معذرت !!!

پروفشنال Shadow of Destiny's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    The Most Cursed Country

پيش فرض

دوست نازنین و شهرت طلب من Shadow of Destiny گرامی
    ویرایش شد شدیدا.. می خواستم بهش پی ام بدم.

تو باور کن آدم خوب و خیلی خیلی ساده و یک مقدار کم حسود تشریف داری .
    چرا حسود ؟ منظورت خودخواه بود دیگه.. نه ؟

اینی که به تو عزیز میگم باور کن و گوش بده تو بیا دست از پلی استشن و تمام بازیهای کامپییوتری به مدت 2 ماه بر دار
    اولین باری که پلی 1 خریدم و بازی کردم مربوط به 10-12 سال پیش می شد... کامپیوتر منم قدرت چندانی نداره که بخواد بهم اجازه بده بازی های مورد علاقه مو بازی کنم... طی این مدت 10-12 سال به هیچ عنوان بازی کامپیوتری نکردم و دیگه هیچ کنسولی نخریدم... این تا اینجاش..

و یک مقدار هم کم ماهواره نگاه کن چون روحیه حساسی داری برایت خوب نیست نازنین Shadow of Destiny بزرگوار
    به خاطر موقعیت افتضاح و خطرناکی که داره و همه اینجا به اصطلاح ballrubber هستن من نشد تا حالا ماهواره تجربه کنم... خیلی بهش نیاز داشتم.. اصلا هم حرف رسانه هایی که پشت سر ایران می گن هم برام اهمیتی نداره.. فقط می خاستم باهاش زبان گوش کنم چون بدجوری عاشقشم... اما جهوری اسلامی اینو حرام اعلام کرد.. بازم خوش به حال شهرهای بزرگ.. راحت دارن استفاده می کنن و کسی کار به کارشون نداره.. حالا خودت بگو این ظلم نیست ؟
    برو توی یک آموزشگاه که تعمیرات تلفن یا تعمیرات کولر گازی یا مکانیکی اسم بنویس کار فنی یاد بگیر برای اینور
    فعلا مدرکم دستم نیومده.. هر حرفه اتی که باشه دنبال می کنم.
    تا اون عنکبود تکان به خودش نده و همینطوری بخواد تور درست کنه تا قیامت هم صبر کنه خبری از تور نیست و اینکه خودت رو با این مثال ها سر گرم نکن
    نمی دونم.. آهای اوهوی... کسی اونجاست ؟ ایا من دارم با روبات صحبت می کنم ؟

بذار یه تست کنم مطمئن شم:

بگو چی نوشتم:
    مشسحبیتهتسهاشنعسیاتنیبهشس عیابخشسعبحشحجیحخشنخحسنی

والا به خدا هنوزم مشکوکم.. انگار یه ربات داره به حرفام جواب میده.

باباااااااااااااااااااااا اااااااااااا.. من کی گفتم نمی خوام حرکت بکنم ؟ اصلا همین تاپیکی که زدم خودش یه حرکته.. من دارم از بچه ها کمک می گیرم که چ حرفه.. چجوری و کجا باید اقدام کنم..

آهاااااااا حواسم نبود.. شما نیست استرالیا هستی از اوضاع ایران بی خبری... شکا کی اینجا رو ترک کردی ؟
    شاید اون موقع که شما اینجا رو ترک کردی هنوز خیلی چیزا سر جای خودش بود و هنوز مردم مشکلی نداشتن.. الان شما یه تک پا از استرالیا تشریف بیار اینجا ببین مردم دارن چی می کشن...

مهمترین موضوع برای بچه های ایران بحث کاره.

بچه ها یادتونه یه تاپیک درست کرده بودم و گفته بودم که رفیقم دنبال کار می گرده و فلان حرفه رو بلده و غیره ؟ بنده خدا هنوزک که هنوزه هیچ کاری رو پیدا نکرده.. مثل اینکه تا آخر همین ماه قراره بیاد تهران (اینطرفا که عمرا بتونه کاری پیدا کنه) حمالی با حقوق 200 تومن...
    آخه نذار من دهنم حرف دربیاد دیگه دوست من....بنده خدا داره آتیش می گیره.. الانم زیر پر و بال ننه باباشه..
    راستی استرالیا چطور ؟ داره خوش می گذره ؟ بابا تو هم دیگه آخرشیا.. اینجا اگه کار به همین راحتی پیدا میشد که من دیگه نمی رفتم 4 سال دنبال مدرک لیسانس زبان... مگه مرض داشتم 4 سال عمرمو هدر بدم که چی ؟ میومدم پول میساختم تا پول بسوزونم توی دانشگاه آزادی که برات نه احترام قائل بودن نه هیچ چیز دیگه.

شرمنده که دوباره عصبی شدم ولی حرفایی میزنی با ذهن مایل ها منافات داره...

یک شماره حساب بده به خدا برات پول حواله کنه.
    به موقع ش اینکار می کنم چون الان خدای من تویی.

دوست من تو آدم خوبی هستی منتها نمیدونی از کجا شروی کنی که اون هم راه داره ولی میترسم ناراحت بشی اگر خواستی تو پی ام بهت میگم شخص محترم و با سوادی رو میشناختم عینا وضعیت تو رو داشت .یادت باشه کم ماهواره نگاه کن یا اگر هم میخواهی ببینی موسیقی و اخبار ها را گوش بده بقیه تفسیر و سخنرانی های دیگر ولش کن
    OHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH MYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY GOOOOOOOOOOOOOODDDDD

واقعا دیگه نمی دونم چی بگم.. آقا من اصلا بی خیال خارج شم شما راحت میشی ؟

میرم به سلامتی تو و سایر دوستان یه آب آبجو خنک میخورم و برایت آرزوی پیروزی میکنم..
    این یکی رو خوش به حالت چون اینجا حرومه. اینجا همه چیز حرومه.. حتی خودت.

ولی با تمام این اوصاف دیدی تمام تفاسیرت غلط از آب در اومد.. تمام اون چیزایی که تو فکرت بود من نبودم.. تمام حرفامو بد برداشت کردی..

فعلا سرم خیلی شلوغه.. تا یه چند وقت دیگه مطالب لازم رو سرچ می کنم و بعدش میرسه وقت انجام کار.
    Last edited by Shadow of Destiny; 09-06-2008 at 20:50.

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    The Most Cursed Country

پيش فرض

1- ببینم شما قبول دارید شغل دکتری خوبه ؟ خب اگه قبول دارید ، باور کنید که به خدا همه ی دکترای شهر ما بیشتر از پژو GLX و یه خونه ی کوچولو چیزه دیگه ای ندارن !!! ( خب آخه آدم این همه درس بخونه واسه ی یه خونه و یه پژو GLX به درد نخور ... ) ...
    WOW... یه خونه و یه پژو ؟ مطمئنی منظورت 12-10 سال پیش نبود ؟ الان کی می تونه خونه بخره ؟
    4- به نظر تو چرا اینجوریه ؟؟؟؟ به نظر تو چرا کاری کردن که کسی روش نشه رپ بخونه ؟؟؟ چرا غیر مجاز کردن ؟؟؟ ببین اگه پرشین رپ هم مثل رپ خارجی بود ... اینطوری نمیشد و خیلی ها میرفتن رپ میخوندن و به نظر من میتونستن از رپ خارج هم پیشی بگیرن !!!
    چرا راه دور میری ؟ بگو چرا سنتی خونای ما رو تو تلوزیون هیچوقت نشون نمی دن ؟ چون کلا با ساز و طبل و سنج و غیره مخالفن اینا.. اینا اصلا با وجود خودشونم مخالفن.

5- واسه درس خوندن هم باید بگم ، من از اونایی هستم که بهم بگن درس بخون ... نمیتونم بخونم !!! چون درس خوندن اجبار نیست .... الانم هیچکی نمیگه بخون ولی خودم میخونم و خوشبختانه تا حالا هم تو درس هام موفق بودم و خدا رو شکر به گفته ی شما لات نشدم ...
    درستشم همینه.. این دوستمون مثل اینکه اصلا به حرفام دقت نکرد که من چی گفتم.. اگه بخوای با زور به کسی چیزی یاد بدی فرایند کاملا برعکس میشه. نیازی به توضیح بیشتر نیست.. من خیلیا رو تست کردم و به جواب هم رسیدم..

دوباره تاکید می کنم دوست عزیز coles جان.. من حرفامو از روی عصبانیت نزدم.. فقط یخورده جدی و قرص حرف زدم همین..

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

2-به به .. پس حتما اونجا دانش آموز بودید ؟؟؟ ( ببین دوست من به سوال ها جواب کامل بده تا سوالی نمونه .... )

3-ببین این جملت رو یه بار دیگه بخون ؟؟؟

مخصوصا قسمت قرمز رو توجه کن بعد میفهمی که تو کلا گفتی به دوست نیازی نیست و حالا یه حرف دیگه میزنی !!! بعدش من نمیتونم با اقوام هیچ جور رابطه ای داشته باشم ... یعنی اصلا اخلاقم بهشون نمیخوره ... شما یکم کلی حرف بزنید ، خوبه !!!

ببینید دوست من ... باور کنید فقط به خاطر کم نیاوردن اینجا پست میدید ولی خب باید بگم منم یکم اشتباه کردم نباید میگفتم مسخره باید یه چیز مودبانه تری میگفتی ... خب قبول میکنم اشتباه از من بود ... معذرت !!!
    خب دوست عزیز این که دکترا وضع خوبی ندارن بخاطر اینه که خیلی زیادن
    وگرنه شما نگاه کن یه مهندس برق یا یه مهندس عمران زندگی فوق العاده ای داره و
    به هیچ عنوان یه جی ال ایکس و خونه کوچیک نداره من میشناسم چنین ادمی رو.
    وضع خیابونا هم که ملاک نیست اخه واسه تصمیم گیری. الان یه تلفن میزنی 137 میان درست میکنن
    البته خیابون اصلی رو باید یه استشهاد هم جمع کنی هاا.

2.دانش اموز که نه ولی واسه ادامه تحصیل رفته بودم.(با اون نمره هام).

3. عزیز تو اون جمله من منظور رو درست بیان نکردم منظور این بود که در مشورت نیاز چندانی پیدا نمیکنی
    وگرنه مگه میشه ادم اصلا نیازی به دوست پیدا نکنه!

4.عزیز من به شما قول میدم فقط تا دو سال دیگه همه چیز ازاد میشه در زمینه موسیقی.
    مثلا شما ازادی موسیقی الان رو با دو سال پیش مقایسه کنید.
    شما فکر میکنی برای نیرو انتظامی کاری داره رپر ها رو بگیره؟ والا نداره.
    همین الانش رپ فارس رپ همه کشورای منطقه رو گرفته. مطمئن باش.
    ولی تو همین دو سال یه عالمه خواننده رپ در اومده. اینا الان اگه یه ذره جوونا رو زیر فشار بزارن
    نمیتونن کنترل کنن چون اعتراضات شدید میشه. همین الانش هم همه جا اعتراضه ولی اینا صداشو در نمیارن
    مخصوصا تو شهرستانا.دیگه زیاد ادامه نمیدم چون پستم حذف میشه.

5. شما خدا رو شکر موفق بودی ولی 90% نبودن. خودت میدونی دیگه.
    تو کلاس خود شما اونوقت که مدرسه میرفتی چقدر دانش اموز واقعی داشتین؟

6. به هر حال شما اگه خواستی جواب بدی خوشحال میشم. ولی اجازه بدین بنده دیگه چیزی ننویسم
    تا هم بحث طولانی تر نشه و هم حذف نشه یا نره ترش.
    عذر خواهی هم لازم نیست شما خودت گلی عزیز ما هم عادت کردیم دیگه.

ضمنا بچه ها هلند 2 - ایتالیا 0

آخر فروم باز samanajan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دوست راحت بهت بگم با این رشته تو اقامت دائم هیچ کشور اروپایی ، آمریکا ، کانادا ، استرالیا را نمی توانی بگیری

فقط در یک صورت اونجا ازد.اج کنی با یکی که خودش آنجا اقامت دائم داشته باشد

که دیگه این موضوع باید هفت خان رستم را پشت سر بگذاری

آخه اینم شد رشته زبان برو یک رشته فنی بخون

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    The Most Cursed Country

پيش فرض

بابا من نگفتم که به این رشته مینازم.. چرا حرفمو متوجه نمیشین ؟ الان موندم نظرتونو بدونم که چه کاری بهتره.. نظرات تونم پراکنده س.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

اگر تصمیم گرفتی بری برو دل دل نکن

داره خودمونی میشه mahdi200hell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    من می خوام برای ادامه تحصیل برم هلند میشه راهنمائی کنید برای نظام وظیفه باید چیکار کنم؟
    یعنی معافیت تحصیلی و اینجور چیزا !!!
    اگه راهنماییم کنید ممنون می شم
    قربون همتون

در آغاز فعالیت waralaw's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

برو به امید خدا
    ولی سعی کن کاری فنی بلد باشی مثل جوشکاری یا لوله کشی ساختمان یا تعمیرات لوازم خانگی یا نجاری

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

.
    درباره سوال دوست عزیز.2 حالت داره.یا پول داری و وضعت خوبه که مشکلی نیست.یک سوال دارم چقدر میتونی برای این سفر
    خرج کنی.
    یا میتونی از ویزای توریستی استفاده کنی ولی اونجا بمونی و خودت را به کمپ معرفی کنی.یک وکیل خوب هم باید کاری.باید 2 تا شیفت در روز کار کنی(کارگری).
    من کسی را میشناسم 2 سال فقط در 24 ساعت 4 ساعت میخوابید و وقت تفریح نداشت.ولی الان یک کار خوب داره
    و وضعش خوبه.ولی باید خیلی زرنگ و قوی باشی که بتونی ویزای اونجا را بگیری.
    من هم بخاطر مشکل سربازی اینجام و دارم درسم میخونم.وگرنه تاحالا رفته بودم.
    فکر نکن که میری اونجا و به همین راحتی بهت کار میدن و میزارن درس بخونی.یعنی تا بتونی یک زندگی درست حسابی داشته باشی 4 سال طول میکشه.در مورد کشور هم خوب فکر کن.مثلا اگر اقامت کشور دانمارک را بگیری
    دولت بدون اینکه کاری بکنی بهت حقوق میده.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •