1- ببینم شما قبول دارید شغل دکتری خوبه ؟ خب اگه قبول دارید ، باور کنید که به خدا همه ی دکترای شهر ما بیشتر از پژو GLX و یه خونه ی کوچولو چیزه دیگه ای ندارن !!! ( خب آخه آدم این همه درس بخونه واسه ی یه خونه و یه پژو GLX به درد نخور ... ) ...
بعدش وضعیت خیابونا چرا باید طوری باشه که نباید بنز سوار شد ؟؟؟؟
2-به به .. پس حتما اونجا دانش آموز بودید ؟؟؟ ( ببین دوست من به سوال ها جواب کامل بده تا سوالی نمونه .... )
3-ببین این جملت رو یه بار دیگه بخون ؟؟؟
مخصوصا قسمت قرمز رو توجه کن بعد میفهمی که تو کلا گفتی به دوست نیازی نیست و حالا یه حرف دیگه میزنی !!! بعدش من نمیتونم با اقوام هیچ جور رابطه ای داشته باشم ... یعنی اصلا اخلاقم بهشون نمیخوره ... شما یکم کلی حرف بزنید ، خوبه !!!
4- به نظر تو چرا اینجوریه ؟؟؟؟ به نظر تو چرا کاری کردن که کسی روش نشه رپ بخونه ؟؟؟ چرا غیر مجاز کردن ؟؟؟ ببین اگه پرشین رپ هم مثل رپ خارجی بود ... اینطوری نمیشد و خیلی ها میرفتن رپ میخوندن و به نظر من میتونستن از رپ خارج هم پیشی بگیرن !!!
5- واسه درس خوندن هم باید بگم ، من از اونایی هستم که بهم بگن درس بخون ... نمیتونم بخونم !!! چون درس خوندن اجبار نیست .... الانم هیچکی نمیگه بخون ولی خودم میخونم و خوشبختانه تا حالا هم تو درس هام موفق بودم و خدا رو شکر به گفته ی شما لات نشدم ...
ببینید دوست من ... باور کنید فقط به خاطر کم نیاوردن اینجا پست میدید ولی خب باید بگم منم یکم اشتباه کردم نباید میگفتم مسخره باید یه چیز مودبانه تری میگفتی ... خب قبول میکنم اشتباه از من بود ... معذرت !!!
.gif)