با سلام به همه دوستان براي قسمت رمز گذاري قفل هر چه سريعتر نظرات خود را در مورد بهترين الگوريتم و نحوه استفاده از آن ارسال نمائيد
با سلام به همه دوستان براي قسمت رمز گذاري قفل هر چه سريعتر نظرات خود را در مورد بهترين الگوريتم و نحوه استفاده از آن ارسال نمائيد
با سلام به همه دوستان تصمیم گرفتم این تا÷یک رو فعال کنم تا بتونیم تا اخر عید قفل p30world رو عرضه کنیم اگر مشکل داشته باشه هم زیاد مهم نیست چون همه کارها اولش این مشکلاتو دارن
برای شروع یک کد گذاشتم بگیرید و نظرتون رو اعلام کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من كه بعيد مي دونم !
راستي كد مال خودته ؟
با تشكر
هادي جان !
با اين برنامه چي كار كنيم ؟
من كه سر در نياوردم ... لطفا بگو دقيقا بايد براي استفاده چي كار كنيم ؟
سلام مهدی جون نیاز نبود دو تا پست بدینوشته شده توسط mehdi_7070
این کد از من نیست در این مدتی که تاپیک غیر فعال بود دنبال کد های مناسب بودم که یک تعدادی هم پیدا کردم حالا هم با سودا داریم رویه یک قسمت حساس کار می کنیم ان شاءالله بزودی تموم میشه شما هم اگر چیزی دم دستت بود بصورت سورس بزار
این سورس فایلشما رو به صورت ترایال در می یاره و برای استفاده باید فعال بشه بعدا کامل توضیح می دم exe
آقا هادي !
مي بيني كه ساعت ارسال پست ها يكي نيست !
من اول قبل از دانلود پرسيدم !
بعد از دانلود هم طرز كار را پرسيدم !
آقا هادي ! ما ديگه عضو گروه نيستيم كه هر چي pm می زنم جواب نمی دی و اصلا ما را مطلع نمی کنی !
باشه ...
مهدی جون من کی جواب ندادم مسئله ای نبود که بخوام جواب بدم من در خدمت شما هستمنوشته شده توسط mehdi_7070
يه سئوال در مورد حجم مجازي به روش دستي كه در صفحه 3 آموزش داديد
سلام
در صفحه سه روش ايجاد حجم مجازي به روش دستي رو آموزش داديد كه خيلي جالب بود ولي يه مشكل هست :
وقتتي با TZ Copy Potection اين حجم رو ايجاد كنيم براحتي ايميج رو ميشه رو سي دي رايت كرد ولي اين روش دستي انگاري خيلي موضوع رو جدي ميگيره و به خيال اينكه مثلا 2 گيگ حجم داره ، موقع رايت مرتب پيغام ميده كه به دليل نبود فضا نميشه رايتش كرد . حالا ميخواستم ببينم راهي هست كه فايل حجم مجازي كه به روش دستي ساخته شده رو بشه مثل حجمهاي مجازي ساخته شده توسط TZ Copy Potection رايتشون كرد؟ ./ممنون
يه نكته :
طوري كه من متوجه شدم اين تاپيك داشته خوب پيش ميرفته ولي يه هو انگار همه افرادي كه اينجا مطلب مي نوشتن با هم بي خيال اينجا شدن . نمي دونم شايد به هدفشون كه ساختن قفل رايگان ايراني هست رسيدن. لطفا اگه از دوستان كسي به اينجا سرزد در اين مورد چيزي بنويسه/ممنون
mahtabesfahan جان !
اين روش حجم مجازي نيست ... حجم واقعي هست !
پس دقت كن كه اين دو تا موضوع را با هم اشتباه نكني !
اين چيزي كه اشاره شده بود ، يك فايل با يك سايز مشخص مي سازه . پس ديگه حجم اون مجازي نيست !
به همين دليل هست كه اين فايل در رايت روي CD و يا استخراج ، به صورتي هست كه اشاره كرديد .
تا جايي كه من خبر دارم ، هنوز اين قفل رايگان ايراني ساخته نشده .
فعلا هادي جان كه درگير پايان نامه هستند و بقيه هم به نحوي نيستند !
با تشكر ـ مهدي![]()
سلام
عزيز دل من اعضاي گروه همه درگير مشكلات خود هستند و ديگه فكر كنم بادشون رفته باشه ..!!!!!!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)