تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 299 اولاول ... 4567891011121858108 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 2981

نام تاپيک: Fifa 09

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

حالا کی میاد تو بازار
    در این زمینه هنوز چیزی از بازی منتشر نشده....

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

مثل همیشه تو ماه سپتامبر ویا مهر خودمون به بازار میاد ولی خوب به دلیل سرعت نور بودن کپی و دزدی در ایران ممکنه چندین روز زودتر از موعد ریلیز بتونی تو بازار ایران پیداش کنی.

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام خدمت همگی دوستان:
    خوب اول خدمت بهزاد عزیزم بگم که نه به خدا انقدر هم نه ولی خوب فیفا رو خییلی دوست دارم اونم نسخه ایکس باکسش رو ولی تو کامپیوتر حتی حاضر نیستم نصبش کنم و درعوض ساکر عشق است و هر چه پچ که فکرش رو بکنی دانلود کردم و دارمش.
    خوب برم سر اصل مطلب و خدمت جوی عزیز اول joey جان اسم شما چیست تا راحت تر صحبت کنیم بنده که احمد هستم ولی تو خونه نیلوفر صدام میکنن شوخی کردم من همون احمد هستم.
    خوب واقعآ بحث با شما را بسی میپسندم عالی بحث میکنید تبریک میگم.
    و در مورد حرکت مسی کاملا قبول دارم صد در صد و همینطور حرکت روبن که واقعآ طبیعی هست اگه توجه کرده باشی روبن همیشه دست چپش عقب هست و یه طوری حرکت میکنه که تو ساکر واقعآ رعایت شده و تو فیفا نه عادی هست.
    و بلاخره بریم سر صحبت اصلی و اون طراحی پیرهن هستش و طراحی کفش و غیره.
    در مورد طراحی پیرهن که دیگه فیفا خداست اینو که مطمئن هستم قبول میکنید لباسها ازادانه حرکت میکنن و همه تیمها لیسانس شدن(فقط هلند نیستش که نمیدونم با تیم مورد علاقه من چه دشمنی داره این فیفا حتی تو یورو هم لیسانس نیستش) ولی خوب تو پیراهن فیفا بسیار بالاتر هستش که شما حتی اگه تو ریپلی زوم کنید شیار ها و سوراخ های لباس که کاملا مثل واقعیت هست رو میبینید ولی تو ساکر معمولی هست لباسها و درضمن ازادانه هم نیستش.
    اما در مورد کفش که به نظر من تو این زمینه ساکر بهتر کار کرده و کفش هارو بسیار بهتر از لباس کار کرده و تو فیفا چندان خوب کار نشده.
    و اما توپها توپها از نگاه کیفیتشون دوتا بازی خوب کارشده ولی تو فیفا برخورد نور و انعکاس نور رو میشه کامل دید و رنگ کدر و یا روشن بودن توپ کاملا واضحه که تو یورو وقتی بارون میاد تاثیرش بر توپ واقعا باور نکردنیه و نکته بارز فیفا در زمینه توپ متعدد بودن توپها هستش و انواع توپ که بسیار جالب هستش.
    ولی در ساکر تعداد توپها بسیار کم هست و همینطور نبودن توپهای نایک که در بیشتر بازیها از اون توپها استفاده میشه بسیار بد هست ولی در فیفا هم نایک هست و هم ادیداس و هم پوما همه هستن و در ضمن توپهای خود بازی هم هست که جالبن.
    از نکات بارز دیگر که در یورو و فیفا08 هستش be a pro اون هستش که یه چیزی بهتون بگم حال کنید وقتی که توپ به یار شما میرسه و نزدیکه به محوطه جریمه میشید دوربین پشت سر شما قرار میگیره و انگار دارین بازی سوم شخص انجام میدین و دقیقا مثل Gears of war که وقتی میدوین و دوربین تکون میخوره اینجا هم تکون میخوره و ساده تر بگم وقتی تو جی تی ای5 با ماشین با سرعت حرکت میکنید دوربین تکون میخوره اینجا هم دقیقا همینطوره دوربین تکون میخوره و خییلی حس خفنی به ادم میده که واقعآ اوج هیجان رو به ادم میده و اگه تو اون صحنه شما با حرکات تکنیکی بسیار متنوع فیفا بتونین دو سه بازیکن رو جا بزنید و با یه شوت توپ رو وارد در وازه حریف بکنید یه حالی میده که خدا واقعا اوج هیجان به شما وارد میشه فقط فقط باید مواظب باشید که وقت پریدن سرتون به جایی نخوره...
    عجب بحث جالبیه من که کلی خوشم اومد دوست عزیز.
    خوب بحث بعدی ما به نظر من درباره باگهای دو بازی و نقاط ضعف دو بازی باشه چطوره؟
    و خدمت دوست عزیز مجتبی جان اعلام کنم که متاسفانه یکی از بزرگترین مشکلات من تو فیفا08 و یورو08 همین هستش که گلها رو نمیدونم چطوری سیو کنم وگرنه اونقدر گلهای تماشایی زدم که باورتون نشه .
    با سلام خدمت احمد عزیز
    یک سوال؟کجای لباسهای فیفا نسبت به pes برتری داره
    شما به کیفیت لباسها و طاحی اونا توجه کن و چین و چروک را ببین
    در pes هنگام دویدن لباس حالتش عوض میشه ولی در فیفا چروکها از همون اول روی لباسها هستند و فقط با تغییر حالت بدن بازیکنها انحنای اونها هم بیشتر میشه
    از نظر فیزیک بازیکنان فیفا از pes پایین تره و فیزیکها را خیلی بد طراحی کرده...انگار اجزای بدن جدا بوده وبه هم پیچ و مهره شدند
    با این حال باید بمونیم ببینیم بعد از عرضه این دو بازی بالاخره کی جنگ را میبره

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام
    احمد جان اسم من مهران هست!!!
    دقیقا من هم به نکته اشاره کردم مسی عالی طراحی شده!!حالا من یه خوصیاتی حرکت مسی را میگم اگه شما دقت کنین به حرکات مسی!!مسی در بازیهای واقعی وقتی میدود به صورت متوالی و تند تند با پا هی به توپ ضربه میزنه و مدافع نمیدونی حرکت بعدی مسی چیه در بازی این مسئله به عینه اتفاق می افته یعنی سرعتی و با شرایطی که گفتم میشه ب مسی بازی کرد!!!
    خوب من هم برم سر بحث لباس و ....!!!همه اینو میدونن که فیفا دارای لیسانس هستش و واقعا از این نظر کاملا برتری داره یعنی ادم احساس خوبی میکنه و یه جور حس خوبی به ادم دست میده ولی در عوض ساکر این جور نیست ادم یکمی اعصابش خورد میشه!!!ولی نکته در طراحی کیفیت و نکات ریز طراحی هست که اینجا به نظر من بیشتر ساکر بهتر هست شما به لباس تیم پرتغال دقت کن دقت کن گفتم جزئیات لباس در طراحی اشکال و نمادها در ساکر خیلی بهتر از فیفا هستش به پشت پبراهن تیم پرتغال دقت کن بالای اسم پرتغال ارم و لگوی فدارسون فوتبال پرتغال هست که نزدیک ترین شباهت را به واقعیت داره درسته شاید در فیفا این باشه ولی به این دقتی نیست!!!اما میرسیم به چگونگی پیراهن!!
    در این مورد حالتهای پیراهن برای فیفا بهتر هست یعنی در ساکر 2008 پیراهنها یک شکل پلاستیکی داره و اصلا افت و حرکتی نداره مانند شورت!!!یعنی چسبنده گی داره و وقتی پیراهنی روی شورت بازیکن می افته(این مسئله را در مورد رونالدینهو و رونالدو و مسی)هست تکانی نمیخوره ولی در فیفا این طور نیست!!!ولی در ساکر 2009 این مسئله حل شده میتونین در عکسها ببینین یعنی چین و چوروک ها در پیراهن بیشتر و بهتر شده نسبت به قبل!!!
    بعد توپ ها در بازی فیفا به علت لیسانس مشکلی در این قضیه نداره و خیلی خوبه اما در ساکر کمبود توپهای نایک واقعا ازار دهنده هست!!!و همین طور کفشهای نایک شاید باید برای حل این مشکل خیلی گزینه برای طراحی کفش و توپ و حتی استادیم هم بذارند چون وقتی من تاتر رویاها را در بازی نبینم یه جوری میشم!!!
    با گفته فاشیست جان هم موافقم در رابطه با لباس بازیکنها شما در فیفا لباسها را از همن اول چروک میبینید ولی در ساکر شورتها صاف هستند و هنگام حرکت حالتهاش عوض میشه برای این گفتم فقط شورت چون اصلا پیراهن در ساکر کاملا به بدن چسبیدن!!!فقط هنگام درگیری با بازیکن حریف اونجا کشیده میشه!!!
    نکته عالی در رابطه با فیفا که من دیدم در یورو هم من دیدم در تریلر ها دقیقا مانند واقیت که پشت دروازه ها دوربین بود یعنی پشت تور دروازه در حالی که در ساکر هیچ چیزی در پشت دروازه نیست و هیچ پرنده ای هم پر نمیزنه!!!
    یک مسئله هم تور دروازه هاست که از نظر شخصیه من تور تو فیفا بهتر هست در ساکر ادم فکر میکنه ورزشگاه اصلا رسیدگی نمیشه و تور به اون شکل اویزون هست ولی در فیفا تورهاش بهتر هست!!!
    در پستهای بعدی هم همون جور که گفتین در مورد باگها و نقاط ضعف تو بازی میپردازیم و کم کم بحث را سر فیفا 09 و همین طور هم ساکر 2009 خواهیم برد و اینکه چه چیزهایی باید به بازی اضافه بشه و ..........

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

مهران جان خییلی خوب بود تبریک میگم .
    باید بگم که در مورد لباس که فیفا یه ذره برتری داره اونم بخاطر اینه که در ساکر تورنمت ها وجود نداره و فقط یک ارم وجود داره و اون هم مربوط به لیگ هستش و لباس تیم ملی هم عادی هست ولی در بازیهای شرکت ea نه این مسئله فرق میکنه و اون به تورنمنت بستگی داره و بعدش ارم بر لباسها معلومه و اینکه خدمت دوستان بگم که در فیفا شما سه لباس دارین که واقعآ حال میده و گاهی لباس سوم از لباس اول و دوم به نظر من قشنگتر هست و بریم سر باگها.
    در فیفا مشکلی که وجود داشت(توجه وجود داشت )این بود که عکس العمل بازیکنها بسیار کند هست و خییلی از پاسها به همین دلیل قطع میشه و حال گیریه اساسی ولی خوب در یورو کاملا این مسئله حل شده و حرکات سریع و پاسها دقیق و تماشایی هستن.
    و فعلا مشکلی دیگر به ذهنم نمیرسه ولی خوب یه نقطه بسیار بارز به ذهنم رسید که دوستدارم به شما هم بگم.
    در فیفا استادیوم ها فوق العاده طبیعی درست شده اگه توجه کرده باشی:
    در تئاتر رویاها(اولدترافورد)اگه در واقعیت توجه کرده باشید میبینید که اطراف زمین و یه خالیگاه هست منظور اینکه یه فرو رفتگی وجود دارد در فیفا این مسئله بطور واقعآ شگفت انگیزی رعایت شده و یا اون دوربین و یا تماشاگرا و پشت دروازهها و محوطه پشت دروازه همه و همه به دقت طراحی شده که توپ به هر شیئی که در اونجا برخورد بکنه تاثیر داره و بسیار دقیق درست شده است.
    و در یورو یه باگ عجیب وجود داره که یک در میلیون پیش میاد و اون اینه که اگه یک در میلیون واس شما رخ بده هنگام زدن ضربه ازاد بازیکن خودی میاد سمت شما و شما و توپ با هم حرکت میکنید بدون اینکه تغییری بکنه یه باگ عجیب که گاهی بازیکن که ضربه میزنه تکان نمیخوره ولی خوب توپ رو با برخورد با اون بازیکن به خارج میره ولی یه دفعه از اوت دوباره توپ ضربه زده میشه و میاد داخل و ضربه ایستگاهی شما از دست میره و برای من تاحالا 2 بار رخ داده.
    و اینکه درباره باگهای ساکر اینه که بعضی اوقات بازیکن بدون اینکه قدمی برداره انگارکه سر بخوره چند متری جلو میره و خییلی زشته و اینکه یکی از بزرگترین باگهای ساکر اینه که یه دفعه بازیکنها رنگا با رنگ میشن یکی سیاه میشه یکی میشه رنگین کمان یکی غیب میشه و کلا اونقدر بد که نگو نپرس. گاهی هم از میان همدیگر عبور میکنند و دیگر اینکه ضربات پنالتی هست شما یک میلیارد ضربه به وسط دروازه بزنید مطمئن باشید که همه اون یه ملیارد گل میشه و بقیه باگها چندان تو ذهن من نیست ولی خوب چندان این نسخه ساکر به دلیل اینکه یه جهش دربازی بوده نقاط ضعف زیادی مثل فیفا08 داره ولی مطمئنن که بازی در نسخه بعد خیییلی از اونا رو هر دو بایز جبران خواهند کرد فقط مهم اینه که بازی واقعی باشه نه فانتزی.
    و یکی از نقاط فوق خوب فیفا ضربات تک به تک هست و اینکه در فیفا 08 بازیکنها مثل نیستلروی و رونالدو و دروگبا که در زدن ضربات نهایی بسیار دقیق و مطمئن ضربه میزنن کاملا رعایت شده و شما خییلی از تک به تک ها رو با کمی دقت گل میکنید و کار برای دورازه بان بسیار سخت میشه ولی خوب ضربات راه دور و یا غیر تک به تک رو دروازبان میگیره نه همشو ولی خوب مطمئنتر میگیره مثل واقعیت.
    ولی برعکس یکی از نقاط ضعف ساکر همین تک به تک هاست که به سختی گل میشه و انگار دورازه بان میدونه کجا ضربه میزنی ولی خوب ضربات از راه دور که خیییلی هاش گله و واس همینم چون زیاد گل میشه چندان هیجانی نداره باورتون نشه من گلهای پشت محوطه از گلهای تک به تک بشتر گل زدم اخه تک به تک ها خییلی سخته و فقط میشه یه راه گل کرد و اون اینه که دروازه بان رو دریبل بزنی که این کار هم بسیار راحت هستش ولی در فیفا جا گذاشتن دروازه بان چندان راحت نیست و اگه شما از راه دور گل بزنید واقعآ لذت بخش هستش.

خوب بریم سراغ فیفا09 و ساکر2009 .
    من شخصا دوست دارم که اول در فیفا با اینکه واقعآ فیفا08 کامل بوده ولی خوب دوست دارم بازی فیفا09 شکل یورو2008 باشه و اینکه در بازی گرافیک و گیم پلی عالی هست فقط امکانات و دریبلهای جدید و حرکات جدید اضافه بشه من همیشه ارزوم این بوده که فوتسال باشه مثل فیفا98 که ایشالا تو فیفا09 این امر بشه
    و اینکه دیگه دوست دارم شرایط اب و هوایی بیشتر از پیش بر بازی تاثیر بذاره مثلآ وقتی برف میاد بازی واس لحظاتی با سوت داور ایست بشه که خیییلی حال میده و اینکه دیگه اینکه در فیفا امکان گول زدن داور اضافه بشه که دیگه بازی میشه خدا.
    و دیگر اینکه اگر در فیفا زاویهای مختلف دوربین وجود داشته باشه و ادیت هرچه بیشتر بازیکنها و تیمها میتونه لذت بخش باشه و همینطور هم ادیت لباسها میتونه خوب باشه.

در ساکر هم دوست دارم اول از همه بازی کمی رونتر بشه و لباس ها و موها ازادانه حرکت کنه و دیگر اینکه تکنیکها و دریبلها بیش از پیش باشه و دیگر اینکه باگهای زیاد نسخه 2008 خودش رو برطرف کنه و ویرایش ورزشگاه و کفش و توپ را به امکانات خود اضافه کنه که اونوقت بهتر میشه و دیگر اینکه در رنگ خود توجه کند و یکی از بدترین نقاط ساکر واقعآ استفاده از رنگها هست مثلآ لباس مشکل اصلا مشکی نیست و یه چیزی تو مایه های مشکی کمرنگ هست ولی تو ساکر وقتی مشکی هست واقعا مشکی متالیک و زیبا هست که خییلی زیباتر میشه ولی تو ساکر رنگها اصلا خوب نیستن.
    و دیگر اینکه ساکر باید روی لیسانسهاش کار کنه لباس تیمهای انگلیسی رو باید درست کنند تا دیگه حال ادم از اینکه لیگ انگلیس بازی کنه به هم نخوره.
    و کلا ساکر باید یه تکونی بده به خودش و دوباره به روزهای اوجش برگرده.
    ادامه دارد....

آخر فروم باز google_boy07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

با سلام خدمت احمد عزیز
    یک سوال؟کجای لباسهای فیفا نسبت به pes برتری داره
    شما به کیفیت لباسها و طاحی اونا توجه کن و چین و چروک را ببین
    در pes هنگام دویدن لباس حالتش عوض میشه ولی در فیفا چروکها از همون اول روی لباسها هستند و فقط با تغییر حالت بدن بازیکنها انحنای اونها هم بیشتر میشه
    از نظر فیزیک بازیکنان فیفا از pes پایین تره و فیزیکها را خیلی بد طراحی کرده...انگار اجزای بدن جدا بوده وبه هم پیچ و مهره شدند
    با این حال باید بمونیم ببینیم بعد از عرضه این دو بازی بالاخره کی جنگ را میبره

تایید میشه تو pes بازیکن در حین حرکت چین و چروک لباسش عوض میشه اما تو fifa ثابت می مونه

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام
    احمد جان اسم من مهران هست!!!
    دقیقا من هم به نکته اشاره کردم مسی عالی طراحی شده!!حالا من یه خوصیاتی حرکت مسی را میگم اگه شما دقت کنین به حرکات مسی!!مسی در بازیهای واقعی وقتی میدود به صورت متوالی و تند تند با پا هی به توپ ضربه میزنه و مدافع نمیدونی حرکت بعدی مسی چیه در بازی این مسئله به عینه اتفاق می افته یعنی سرعتی و با شرایطی که گفتم میشه ب مسی بازی کرد!!!
    خوب من هم برم سر بحث لباس و ....!!!همه اینو میدونن که فیفا دارای لیسانس هستش و واقعا از این نظر کاملا برتری داره یعنی ادم احساس خوبی میکنه و یه جور حس خوبی به ادم دست میده ولی در عوض ساکر این جور نیست ادم یکمی اعصابش خورد میشه!!!ولی نکته در طراحی کیفیت و نکات ریز طراحی هست که اینجا به نظر من بیشتر ساکر بهتر هست شما به لباس تیم پرتغال دقت کن دقت کن گفتم جزئیات لباس در طراحی اشکال و نمادها در ساکر خیلی بهتر از فیفا هستش به پشت پبراهن تیم پرتغال دقت کن بالای اسم پرتغال ارم و لگوی فدارسون فوتبال پرتغال هست که نزدیک ترین شباهت را به واقعیت داره درسته شاید در فیفا این باشه ولی به این دقتی نیست!!!اما میرسیم به چگونگی پیراهن!!
    در این مورد حالتهای پیراهن برای فیفا بهتر هست یعنی در ساکر 2008 پیراهنها یک شکل پلاستیکی داره و اصلا افت و حرکتی نداره مانند شورت!!!یعنی چسبنده گی داره و وقتی پیراهنی روی شورت بازیکن می افته(این مسئله را در مورد رونالدینهو و رونالدو و مسی)هست تکانی نمیخوره ولی در فیفا این طور نیست!!!ولی در ساکر 2009 این مسئله حل شده میتونین در عکسها ببینین یعنی چین و چوروک ها در پیراهن بیشتر و بهتر شده نسبت به قبل!!!
    بعد توپ ها در بازی فیفا به علت لیسانس مشکلی در این قضیه نداره و خیلی خوبه اما در ساکر کمبود توپهای نایک واقعا ازار دهنده هست!!!و همین طور کفشهای نایک شاید باید برای حل این مشکل خیلی گزینه برای طراحی کفش و توپ و حتی استادیم هم بذارند چون وقتی من تاتر رویاها را در بازی نبینم یه جوری میشم!!!
    با گفته فاشیست جان هم موافقم در رابطه با لباس بازیکنها شما در فیفا لباسها را از همن اول چروک میبینید ولی در ساکر شورتها صاف هستند و هنگام حرکت حالتهاش عوض میشه برای این گفتم فقط شورت چون اصلا پیراهن در ساکر کاملا به بدن چسبیدن!!!فقط هنگام درگیری با بازیکن حریف اونجا کشیده میشه!!!
    نکته عالی در رابطه با فیفا که من دیدم در یورو هم من دیدم در تریلر ها دقیقا مانند واقیت که پشت دروازه ها دوربین بود یعنی پشت تور دروازه در حالی که در ساکر هیچ چیزی در پشت دروازه نیست و هیچ پرنده ای هم پر نمیزنه!!!
    یک مسئله هم تور دروازه هاست که از نظر شخصیه من تور تو فیفا بهتر هست در ساکر ادم فکر میکنه ورزشگاه اصلا رسیدگی نمیشه و تور به اون شکل اویزون هست ولی در فیفا تورهاش بهتر هست!!!
    در پستهای بعدی هم همون جور که گفتین در مورد باگها و نقاط ضعف تو بازی میپردازیم و کم کم بحث را سر فیفا 09 و همین طور هم ساکر 2009 خواهیم برد و اینکه چه چیزهایی باید به بازی اضافه بشه و ..........

در مورد تور درواز باید بگم تور fifa حالت واقعی نداره اما تو pes اگه دقت کنی وقتی توپ کمی به تور میخوره تور لرزش پیدا میکنه مثل واقعیت اما تو fifa تور دروازه مثلا وقتی که شوت میزنی مثل واقعیت آنقدر لرزش نداره انکار توپ به یه دیوار میخوره.

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

در ساکر هم دوست دارم اول از همه بازی کمی رونتر بشه و لباس ها و موها ازادانه حرکت کنه و دیگر اینکه تکنیکها و دریبلها بیش از پیش باشه و دیگر اینکه باگهای زیاد نسخه 2008 خودش رو برطرف کنه و ویرایش ورزشگاه و کفش و توپ را به امکانات خود اضافه کنه که اونوقت بهتر میشه و دیگر اینکه در رنگ خود توجه کند و یکی از بدترین نقاط ساکر واقعآ استفاده از رنگها هست مثلآ لباس مشکل اصلا مشکی نیست و یه چیزی تو مایه های مشکی کمرنگ هست ولی تو ساکر وقتی مشکی هست واقعا مشکی متالیک و زیبا هست که خییلی زیباتر میشه ولی تو ساکر رنگها اصلا خوب نیستن.
    و دیگر اینکه ساکر باید روی لیسانسهاش کار کنه لباس تیمهای انگلیسی رو باید درست کنند تا دیگه حال ادم از اینکه لیگ انگلیس بازی کنه به هم نخوره.
    و کلا ساکر باید یه تکونی بده به خودش و دوباره به روزهای اوجش برگرده.
    ادامه دارد....[/quote]

نمیدونم منظور شما از رونتر شدن بازی چیه اما به نظر من دیگه از این روانتر نمیشه .

بازی از نظر گیم پلی حرف اول را میزند.

بابا گیم پلی از این بهتر

قبول دارم مشکلاتی داره اما علتش به نظره من اینه که چون pes2008 برای اولین بار از xbox روی pc منتشر شد .

اینشالاه که تو pes09 برطرف بشه .

دوستدارن کونامی.........

میشه بگین منظور شما از روانترچیه؟
    Last edited by google_boy07; 30-06-2008 at 11:09.

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام بر احمد عجب بحث خفن هستا!!!عمرا هیچ جا به این نکته های ریز به این شکل دقت بشه!!!هه هه هه
    در مورد ارم.برتری را نمیشه کامل با فیفا دونست این مسئله در ساکر هم به نوعی رعایت شده ولی نه به کاملی!!شاید به خاطر لیسانس و ....... که مشکل برای کونامی داره!!در این قضیه کمی از فیفا کم داره.
    اما باز هم قضیه لباس میشه روش بیشتر بحث هم کرد!!!شما از پیراهن سوم گفتید این مسئله در ساکر وجود نداشت!!ولی دغدغه ای که من داشتم اینه که بعضی وقتها شما میبیند برای مثال منچستریونایتد که لباسش قرمز هست شورتش سفید و جورابهاش هم سیاه هستند!!در واقعیت میبینید که مثلا برای اینکه رنگ جوراب به هم شبیه نباشه یعنی وقتی تیم مقابل منچستر هم جورابش سیاه هست برای شبیه نشدن منچستر جورابش سفید میشه در حالی که شورت و لباس همون نقش اولیشون حفظ شده و یا بعضا میبینید شورت هم سیاه شده!!!حالا این مثال هم زدم برای اینکه بگم ممکن این شبیه شدن در بازی هم پیش بیاد!!!!!!!!!!!!!
    اونوقت گزینه ای برای انتخاب نیست!!منظورم اینه که هر دو بازی باید اتخاب لباسشون فقط یک سره نباشه یعنی شما بتونی هم شورت را عوض کنی هم جوراب و هم لباس را!!!این قضیه در ساکر 5 اتفاق افتاد که خیلی عالی بود!!ولی متاسفانه مثل اکثر بخشهای مهم جزئی در ساکر 2008 حذف شد که به اونها اشاره خواهم داشت!!حداقل برای من عاشق ساکر اینها دردناک بوده!!!و این جور انتخاب لباس در فیفا وجود نداشت!!!!!!!بخش که در ساکر 2008 حذف شده بود یکی از گزینه هایی بود که پیراهن را روی شورت ورزشی قرار میداد میدونی که چی را میگم من خودم خیلی روی این مسئله حساس هستم که در ساکر نبود!!! این جور تریپ ها را مسی میزنه بعد برای رونالدو هم صدق میکنه برای اتوو. خیلی از بازیکنها که این شکل هستند ناقص میشن به نظر من در طراحی!!!حالا این قضیه را در فیفا نسل بعد نمیدونم وجود داره یا نه!!!!!!!!!!!!!!
    بعد نکته مهم برای من اون نوارهای سفیدی که بعضی از بازیکنها دور مچ پا و ساق پاشون میبندن میدونی که کجا را میگم مثلا کریس رونالدو و جرارد و سایر بازیکنا میبندن ولی این هم فرق داره هم ساکر هم فیفا تو این زمینه مشکل دارن شاید چیز خاصی نباشه ولی ان هم برای من خیلی مهم هست!!!!!و جالبه نوع نوارهایی که همین رونالدو و جرارد به پاشون میبنیدن در واقعیت با هم فرق داره مثلا برای رونالدو نوار بیشتر هست و بلند هست و طوری که مچ پای رونالدو کاملا سفید میشه ولی برای جرارد فقط یک نوار هست که دور پاش میبنده که هم فیفا و هم ساکر این نوع را طراحی کردند امیدوارم بدونی چی را گفتم!!!!!!
    در مورد استادیوم ها هم گفتید در مورد این قضیه هم میشه یه بحث حسابی راه انداخت!!!به نظر خودم طراحی استادیم ها هم در فیفا خوب هست و هم در ساکر خوب هستند.در ساکر اون تیمهایی که لیسانس شدن و ورزشگاه اختصاصیشون طراحی شده هم عالی هست یعنی دقیقا عین واقعیت ولی همون جور که گفتم دور و بر زمین و پشت دروازه ها اصلا شلوغ نیست و این مسئله هنگامی که تماشاگر ها از زمین دور باشن و در تصویر دیده نشن به شدت هیجان بازی پایین میاد و احساس دلسردی میکنه ادم ولی تو همین ساکر تماشاگرا نزدیک میشن یعنی میشه از صفحه دیدشون باز ادم احساس خوبی میکنه!!!
    ساکر حتی یه چیز کاغذی هم دور زمین نذاشته که حداقل اونجا چندتا ناضر باشه که به تماشاگرا نظارت کنه حالا ما سه بعدی نمیخوایم!!!! باشه.
    اما مسئله ی مهم درباره ی این دو بازی پنالتی ها هستند!!!!!!!!!!!در فیفا پنالتی زدن بی چون و چرا بهتر هست به خاطر اینکه هم میتونی با بغل پا بزنی هم با روی پا هم چیپ!!!!!و هم زمینی محکم و زمینی ارام اینها همه باعث جذابیت میشه
    اما من در این ضربه زدن پنالتی در ساکر خیلی گله مندم چون فقط روی پا میشه زد و محکم و فقط بغل پا را میتوان در ضربه ی زمینی تجربه کرد!!!!اما دوربین هنگام پنالتی زدن ساکر برتر هست یک نوع اوری هم که در دوربین ساکر شد هنگامی بود که در نقش دروازه بان دوربین حالت قشنگی میشد که نمای ورزشگاه هم به زیبای دیده میشد!!!!!!
    اما هنگامی که بازی به ضربات پنالتی کشیده میشد این امر در هر دو بازی تقریبا هیجان به ادم داده میشد از طرف بازی و همین طور استرس!!!که به نظر من چون در فیفا بیشتر بازیکنهایی که میخواستند ضربه پنالتی بزنند و حلقه ی اتحاد زدند کاملا نشون میده در هنگام پنالتی در حالی که در ساکر این طور نیست و هر کس که میاد پنالتی بزنه کاملا نشان داده میشود و سایر مسائل دیگه البته در ساکر هم نشان داده میشود ولی فقط ان بازیکنی که میخواد پنالتی بزنه و خوشحالی های اون هم زیاد جالب نیست در پنالتی ها!!!!!!!
    در مورد حالتهای خوشحالی بعد از گل ساکر کاملا برتر بوده در مقابل فیفا فکر کنم حدود 70 یا 80 حالت وجود داشت که در نوع خودش عالی بود!!!!!!!البته خوشحالی هایی که بازیکنا در ساکر میکردن عالی بود ولی بازیکنان دیگه جوری رفتار میکردند که انگار قهر هستند با یکدیگر!!!این حالتهای ادم اهنی گونه هم وجود داشت یعنی نگاه بازیکنها به یک چیز در دور دست بود یعنی گردنشونو هم نمیتونستند راحت تکان بدن مثلا وقتی مخوان عقب را ببینند باید کل بدنشونو به سمت عقب برگردونن چرخش گردنی وجود نداره!!

اما در مورد باگها.باید بگم چون من فیفای نسل بعد را بازی نکردم نمیتونم بگم که باگش چیه!!!اینو شما بهتر میدونین!!!
    اما در مورد ساکر مهمترینشون رد شدن دست از بدن و رد شدن از بیلبوردهای تبلیغاتی در کنار زمین بعد از گل!!!اینا خیلی مهمترینش هستند!!!!اما در مورد رنگبارنگ شدن بازیکنها و محو شدنشون برای من تو نسخه ی Pc اتفا نیوفتاده احتمالا از نسخه ی کنسولی هستش شاید برای شما!!!
    اون بحث فیفا 09 و ساکر09 را بعدا به طور مفصل با هم گفتگو خواهیم کرد بعد از اتمام تمام بحثها هم بیشتر در رابطه با فیفا 09 صحبت خواهیم کرد!!!البته امیدوارم برای Pc نسل بعد باشه که مفصل تر صحبت کنیم!!!!!!

داره خودمونی میشه DekhOO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ها چی می گین.بابا بشینید بازیتون را بکنید چرا اینقدر بحث می کنید

امیدوارم تغییرات قابل بخثی در نسخه جدید نسبت به نسخه 08 پیش بیاد و از هر نطر تکمیل تر بشود.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •