ولي من اصلا انتظار نداشتم خوب باشه.سلام دوستان دقیقا 10 دقیقه دیگه یه فیلمه عالی از شبکه 4 پخش میشه حتما ببینید:
دختری با گوشواره مروارید
توضیحات بعد از دیدنه فیلم
در كل خوب بود
ولي من اصلا انتظار نداشتم خوب باشه.سلام دوستان دقیقا 10 دقیقه دیگه یه فیلمه عالی از شبکه 4 پخش میشه حتما ببینید:
دختری با گوشواره مروارید
توضیحات بعد از دیدنه فیلم
در كل خوب بود
اتفاقا من برعكس نظر شما رو دارمحالا همه اينا يه طرف تفسيرشم يه طرف.برنامه تفسيرشون واقعآ افتضاح بود.من كه از اين بلخاري و طالبزاده متنفرم بلخاري كه حرف زدنش حالمو به هم مي زنه حالا بازم خوب بود كه مجري بدي نداشتن .تازه ازشون قولم ميگيره كه براي 2 و 3 هم تشريف بيارن
بسيار تا بسيار عالي بود مخصوصا بحث هاي بعد از فبلم . اگه كسي سرش يه مقدار توي سياست و هاليوود باشه كاملا متوجه ميشه
من خيلي از اين بحث ها خوشم اومد و شديدا در طي هر 2 فيلم بحث ها رو دنبال كردم وميكنم .
دارم دامنه مطالعاتم رو در مورد ماتريكس افزايش ميدم . دنبال يك كتاب فارسي در موردش ميگردم.
بازمانده روز
The Remains of the Day
با كارگرداني James Ivory محصول مشترك انگليس و آمريكا در سال 93
با فيلمنامه اي از Ruth Prawer Jhabvala كه بر اساس رمان Kazuo Ishiguro نوشته شده
با بازي Anthony Hopkins, Emma Thompson, James Fox, Christopher Reeve, Peter Vaughan
![]()
اين فيلم كه يك درام رمانتيك است و در ژانر خودش فيلم قابل توجهي است نامزد دريافت هشت جايزه اسكار شد اما نتوانست هيچيك از آنها را مال خود كند
Mystic River
رودخانه مرموز
فوق العادست از دستش ندين
ساخته شده در آمريكا در سال 2003
كارگردان:Clint Eastwood
سناريست:Brian Helgeland
بازيگران: Sean Penn, Kevin Bacon, Laurence Fishburne, Tim Robbins, Marcia Gay Harden
![]()
اين فيلم نامزد دريافت 6 جايزه اسكار بود و در پايان جايزه بهترين بازيگر نقش اول مرد را براي شون پن و جايزه بهترين بازيگر نقش مكمل مرد را براي تيم رابينز كسب كرد
با تشکر از آقا فرزاده گل اینارو بزارم:
برنامه اخر هفته سيما
صدفيلم:«جنگل آسفالت»به كارگردانى جان هيوستن محصول ۱۹۵۰ آمريكا
بابازي مريلين مونرو و استرلينگ هيدن، از شاهكارهاي تاريخ سينما
سينما4:«رود مرموز»به كارگردانى كلينت ايستوود محصول2002 آمريكا
با بازي شان پن و تيم رابينز
همچنين شبكه 1 امشب ساعت 22 فيلم «شمال از شمال غربى» ساخته آلفرد هيچكاك را پخش ميكند.
SK8ER BOiعزيز
البته بديهي كه نام فيلم رودخانه مايستيك هست
چون در اينجا به عنوان اسم به كار رفته
اينو گفتم كه يه چيزي گفته باشم
در ضمن من بازيه Tim Robbins رو در اين فيلم خيلي ميپسندم.
Strasboorg جان دستت درد نكنه كه توجه كردي
درسته كه Mystic اسم رود خونه هست اينجا
ولي اولآ كه اين فيلم با همين اسم(رودخانه مرموز) از شبكه 4 پخش شد
و دومآ كه اسم فيلم مخصوصآ اين طوري انتخاب شده كه هر دو معني رو داشته باشه
در مورد بازي تيم رابينز باهات موافقم توي اين فيلم خيلي بيشتر از يه بازيگر نقش مكمل درخشيد
Sparta
يه فيلم معمولي از David Mamet
محصول مشترك آمريكا و آلمان در سال 2004
با بازي Val Kilmer و Derek Luke
![]()
سينما4:
قول The Pledge
فيلمي از Sean Penn ساخته شده در سال 2001 در آمريكا
با بازي Jack Nicholson, Robin Wright-Penn, Benicio Del Toro, Vanessa Redgrave, Aaron Eckhart
![]()
صد فيلم:
آخرين موهيكان The Last of the Mohicans
فيلمي از Michael Mann ساخته شده در سال 1992 در آمريكا
با بازي Daniel Day-Lewis, Madeleine Stowe, Russell Means, Eric Schweig, Jodhi May
![]()
Last edited by SK8ER BOi; 19-05-2006 at 18:32.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)