به نظر من n82 بخر.
خیلی بهتر از p1 هست.
والا من كه P1 نداشتم ولي هر سايتي كه ديدم تفاوتي بين P1 و P1i نزاشته حالا شما كه داري تفاوتي هم داره آخه من هم ميخوام بخرم يعني به فروشنده بايد بگم P1i ميخوام؟ البته تفاوت P1 و G900 در اينه:
![]()
صدر صد با شما موافقم ،كسي كه عشقه عكاسي وفيلمبرداريه مسلمانا هميشه يه دوربين ديجيتال باحال باشه
ضمنا با هك كيفيت فيلمبردي p1 به 30 فريم مي رسه ......
اونجور كه ما تو كلوب جي 900 ديديم پي وان بيشتر شارژ نگه ميداره وبا هك امكانات بيشتري ميشه بهش اضافه كرد بعلاوه كي برد بهتر و ال سي دي برزگتر و امكانات برنامه اي بهتر ....
اره يه گوشي اسباب بازي كه فرتو و فرتو هنگ ميكنه يا شارژ خالي ميكنه خيلي بهتره از يه گوشي بيزنش مهندسي خركارء
به نظره من هرکس از گوشي انتظاراتي داره و يه اشکالي که در اين تاپيک وجود داره اينه که يه نفر مياد ميگه بين خريد دو گوشي گير کرده و هرکس مياد با توجه به احتياجات خودش يه نظري ميده بدون اينکه بدونه اون کسي که بين اين دو گوشي مونده چه انتظاراتي از گوشي داره.به نظره من اول بايد انتظارات شخص مورد نظر معلوم بشه بعد دوستان با توجه به اون انتظارات و احتياجات نظره خود را بدن.
من يک نظره کلي ميدم:به نظره من ان82 گوشي بسيار خوبي ميباشد و پي1 هم گوشي خوبي هست.در نگاه اول همه ميگن ان82 ولي اگه کمي دقيق تر نگاه کنيم به نظره من با توجه به يک سري چيزا که در پي1 وجود داره از جمله صفحه ي حساس به لمس به همراه دکمه هاي سخت افزاري براي مواقعي که استفاده از صفحه ي لمسي امکان پذير نميباشد.صفحه کليد کامل و راحت که در مواقع مختلف کاربردي بودنه خودشو نشون ميده.يک باطري قوي که امري مهم براي گوشي ميباشد.همچنين اينترنت که در اين گونه گوشي ها بسيار جذاب ميباشد.از لحاز برنامه هم که به نظره من مشکلي نداره.........
البته ان82 هم ويژگي هاي خوبي داره ولي من چون پي1 دارم در مورد پي1 توضيح دادم.
ولي در مورد ان82 هم چيزايي که ميدونم ميگم.ان82 در مورد دوربين بسيار عالي عمل کرده ودوربين بسيار خوبي داره.در مورد برنامه هم که برنامه هاي زيادي براش در دسترس ميباشد.بازي هم که براش زياد هست.البته براي پي1 هم بازي هاي بسيار خوبي وجود دارد که من چندتاشونو تو گوشيم دارم.و اينکه ان82 جي پي اس هم داره.........
راستي براي پي1 هم جي پي اس وجود داره ولي چون قبلن اشاره شده من ديگه در موردش چيزي نميگم.
و در نهايت هر دو گوشي ويژگي هاي خوبي دارن.دوستان اگه لطف کنن و انتظاراتشونو بگن زودتر به نتيجه ميرسن.
يعني براي p1 بايد gps رو جداگونه خريد؟ اگه بايد جدا خريد قيمتش چنده؟
P1i با P1 یکیه دیگه !![]()
دوست عزیز p1 با p1i فرقی نداره.یکی هستن.
فقط یهp1c داریم که برای کشور چین تولید میشه و یه p1i که برای بقیه ی کشورها تولید میشه.
چون در این جا فقط p1i وارد میشه پس p1 با p1i فرقی نداره.
جی پی اس هم در کشور های خارجی همراه با گوشی داده میشه ولی در ایران داده نمیشه و باید خودتون اگه اشنا دارین ار یک کشور خارجی بگیرین.
Last edited by merikh_merikh; 22-02-2009 at 16:37.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)