سلام . .نوشته شده توسط shaah_artur
دوست عزیز . . فکر میکنم باید نصب بشه . . شما وقتی که داری برنامه رو نصب میکنی .. یک پیغام میاد که باید گزینه ی NO رو بزني . . وگرنه . .كار نصب انجام نميشه . .
موفق باشي . .
سلام . .نوشته شده توسط shaah_artur
دوست عزیز . . فکر میکنم باید نصب بشه . . شما وقتی که داری برنامه رو نصب میکنی .. یک پیغام میاد که باید گزینه ی NO رو بزني . . وگرنه . .كار نصب انجام نميشه . .
موفق باشي . .
با سلام خدمت حميد آقا
زماني كه با برنامه pc suite مي خواهم نرم فزار را داخل گوشي كنم تا بعد نصبش كنم پيغام not supported بلافاصله داخل گوشي مي آيد و محو مي شود . در نتيجه نرم افزار وارد گوشي نمي شود تا بعد بخواهم نصبش كنم . به نظر شما علت چيست ؟
من واسه آی میت برنامه میخوام.
سلام
دوست عزيز ممنون رفتم نصبش كنم!
با تشكر ..
آقا من دانلود كردم .. رجيستر هم كردم ..
ولي خيلي باهاش ور رفتم سر درنياوردم ...
لطفا طريقه كار باهاش رو اگه ميشه توضيح بدبن .. ؟ من مي خوام مثلا گوشيم رو تو جاهايي كه نمي تونم صحبت كنم بزارم رو منشي هر كي تماس گرفت صداش واسم ضبط شه .. ؟ در ضمن گوش من N 70
ممنون ميشم ..
آقا كسي نبود به ما هم ياد بده .. ؟
![]()
دوست عزيزنوشته شده توسط vahid_203
اگر مي خواهيد مثلا زماني كه در جلسه هستيد و منشي فعال باشد مراحل زير را دنبال نماييد:
1- در قسمت Profile يك پروفايل جديد براي خود بسازيد
2- وارد پروفايل خود شويد و all Callers خود را بصورت زير تنظيم نماييد
قسمت Callers on بايد روي All callers فعال باشد
قسمت Response را بايد روي IVR تنظيم نماييد
قسمت Actice IVR روي Ex. Answer machine تنظيم نماييد.
3-پروفايل خود را Active نماييد
4- در پنجره اصلي روي Option كليك نماييد و وارد Setting شويد.
5- در آيتم پنجم پنجره Setting گزينه IVR Setting را مي بينيد كه بايد بصورت زير تنظيم نماييد
قسمت Auto answer daley را به زمان دلخواه خود تغيير دهيد (مثلا بعد ا ز 10 ثانيه اگر گوشي را برنداشتيد منشي جواب دهد)
قسمت Amute bfr. answer را روي yes تنظيم نماييد
تنها مشكل اين برنامه روي گوشي من (نوكيا 6680) اين بود كه وقتي صداي خودم را بعنوان منشي در قسمت Ex. Answer machine ذخيره كردم در زماني كه كسي به من زنگ بزند صداي من را نمي شنود. ظاهرا فقط با صداي پيش فرض مسخره Leave a message خود برنامه كار مي كند و هيچ صداي ديگري را قبول نمي كند. فعلا در حال مذاكره با شركت سازنده هستم. چند ايميل بين ما ردو بدل شده ولي هنوز به نتيجه اي نرسيدم. اگر جواب گرفتم به شما ميگم.
اگر كسي روي گوشي خودش مشكلي نداشت نوع گوشيش رو بگه ممنون
نوشته شده توسط kashkool
سلام ...
تشكر دست شما درد نكنه ...
گوشي من ان 70
موفق باشيد .....
Last edited by vahid_203; 05-12-2006 at 00:47.
دوست عزیز ضمن تشکر از برنامه خوبت من متاسفانه نمیتونم رجیستر بشم البته کدی رو که میگی روی گوشی میبینم مینویسم ووارد میکنم اما پیام invalid میده میشه منو راهنمائی کنید مشکل چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)