علاوه بر ساین کردن و بازی های انگیج کارای دیگه ای هم با هک گوشی میتونید انجام بدید.
بعضی از اونارا در صفحه 4 همین تاپیک میتونید مشاهده کنید.
علاوه بر ساین کردن و بازی های انگیج کارای دیگه ای هم با هک گوشی میتونید انجام بدید.
بعضی از اونارا در صفحه 4 همین تاپیک میتونید مشاهده کنید.
سلام دوستان هنوز پچي براي تقويت صدا نيومده؟؟؟؟
به نقل از موبایلستان ( آقای صادقی ) :
برای گوشیهای سیمباین 9.2 :کر کنم خیلی از شما عزیزان منتظر چنین برنامه ای بودید پس منم بدون حاشیه و بدون اتلاف وقت میرم سر اصل مطلب
تنها کاری که باید بکنید اینه که
1.با استفاده از یکی از روش های هکی که در این بخش گفته شده گوشی خودتون رو هک کنید(روشی که من آموزش دادم یا روش مهدی عزیز)
2.حالا که گوشی رو هک کردید کافیه فایل ضمیمه مربوط به گوشی خودتون رو دانلود کنید و فایل installserver.exe رو به مسیر c:\sys\bin کپی کنید.
بعد از این کار خیلی راحت میتونید هر برنامه ای رو با هر قابلیت امنیتی بدون ساین تو گوشی خودتون کپی کنید
دوستان توجه کنند که ضمیمه اول برای گوشی هایی مثل N82 و N95 و 5700 و N81 و 6120 و کلا گوشی های سیمبیان 9.2 هست و ضمیمه دوم برای سایر گوشی ها
این برنامه رو در گوشی خودم N82 تست کردم و بخوبی کار کرد
دیگه نیاز به هیچ Cer و Key نیست پس برید حالشو ببرید
دوستان عزیز شرمنده که هیچ عکسی رو نمیزارم چون متاسفانه مودمم سوخته و الان دارم از گوشی به جای مودم استفاده میکنم و سرعت اینترنتم(اینترنت ایرانسل) 2 کیلوبایت بر ثانیه هست(عجب سرعتی) و همین رو هم که میبینید نوشتم حدود نیم ساعت طول کشیده.خلاصه شرمنده
یا علی
برای سایر گوشیها :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من چیزی ندیدم اگه دیدم چشم حتمآ براتون میزارم
بچه ها 2 تا از فایلهای آموزش با فرمت pdf آماده شد و توی صفحه 1 پست شماره 1 گذاشتم بقیه آموزش ها هم تا چند روز دیگه آماده میشه.
سلام
من با دو برنامه Bindpa و RomPatcher امتحان کردم اما وقتی با برنامه X Plore
میگردم اصلآ فولدر Private نمیاد. تمامی نکات رو هم رعایت کردم.
اما اصلآ توی برنامه X Plore پوشه ی Private نمیاد. لطفآ راهنمایی کنید.
مدل گوشی هم N82.
عزیزم شما وقتی وارد برنامه x_plore میشی دگمه صفر رو بزن 4 تا گزینه اول رو تیک بزن Back رو بزن بیا بیرون حالا میبینی که فایل Private گوشی دیده میشه.
موفق باشی
sarmast جان فکر کنم این مورد را اشتباه در پست اول نوشتی.اول از همه هم چيه و به چه دردي ميخوره؟شما با اين كار ميتونيد درايو z گوشي رو دستكاري كنيد
چون فکر کنم دستکاری تو درایو z به هیچ وجه امکان پذیر نیست.
بهتر اینه که بگید با این کار میتونید به پوشه های سیستمی که در حالت عادی توی گوشی قابل دسترسی نیست، دسترسی پیدا کنید.
درسته .درایو z فقط برای خواندن اطلاعات هست ولی یه جایی خوندم که میشه روش چیزی نوشت.کسی اطلاعی داره؟
بعید می دونم.
ولی یه چیزی که هست،
روشی اومده که میشه فایل های آپدیت را طوری دستکاری کرد که بعد از آپدیت دیگه همه برنامه ها را بدون ساین نصب کرد. با اون روش میشه محتویات این درایو را عوض کرد.
ولی بعد از راه اندازی گوشی دیگه شما نمیتونی تغییری در اطلاعات این درایو داشته باشی.
مگر این که روش جدیدتری اومده باشه که بعید می دونم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)