تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 13 اولاول ... 456789101112 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 125

نام تاپيک: Killzone 2

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

ايشالا !!!
    من هرچي تريلر از اين بازي ديدم هلگاست رو برتر از انسان به تصوير كشوندن بر خلاف بازي هاي ديگه
    واقعا اينطوريه ؟
    آره يه جورايي !!! اگه دقت كرده باشي در تمام سايت ها بيشتر از Helghast ها Wallpaper گذاشتن و خيلي هم طرفدار دارن !!! الان هر كي بخواد آواتار از KZ 2 بزاره از Helghast ها ميزاره !!! منم خودم خيلي دوسشون دارم !!! :ي بر عكس gears كه از لوكاست ها بدم مياد !!! ولي خب در تمام جنگ ها helghast ها پيروز ميشن تا اينجاي بازي بعد من ميرم همشون رو ميكشم !!! البته واقعا بيچارم ميكنن تا بميرن !!!
    بايد ديد آخر بازي چجوري تموم ميشه !!! مثلا يه صحنه بود با يه موشك زدن كلي از افراد مارو تركوندن !!! صحنه ي بدي بود !!! با اون حال و هواي فوق العادش !!! موزيك هايي كه در هنگام بازي ميزارن همه و همه به اين بازي كمك كرده تا يه جنگ تمام عيار رو به نمايش بزاره !!!

آخر فروم باز mehdi_360's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

نوید اینجوری که تو از بازی تعریف میکنی آدم بد جور وسوسه میشه بره همین الان یه پلی 3 بگیره

آخر فروم باز saeed_cpu_full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

آره يه جورايي !!! اگه دقت كرده باشي در تمام سايت ها بيشتر از helghast ها wallpaper گذاشتن و خيلي هم طرفدار دارن !!! الان هر كي بخواد آواتار از kz 2 بزاره از helghast ها ميزاره !!! منم خودم خيلي دوسشون دارم !!! :ي بر عكس gears كه از لوكاست ها بدم مياد !!! ولي خب در تمام جنگ ها helghast ها پيروز ميشن تا اينجاي بازي بعد من ميرم همشون رو ميكشم !!! البته واقعا بيچارم ميكنن تا بميرن !!!
    بايد ديد آخر بازي چجوري تموم ميشه !!! مثلا يه صحنه بود با يه موشك زدن كلي از افراد مارو تركوندن !!! صحنه ي بدي بود !!! با اون حال و هواي فوق العادش !!! موزيك هايي كه در هنگام بازي ميزارن همه و همه به اين بازي كمك كرده تا يه جنگ تمام عيار رو به نمايش بزاره !!!
    نويد تو نميتوني ps3 رو يه چند روزي بهم قرض بدي ؟

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

نويد تو نميتوني ps3 رو يه چند روزي بهم قرض بدي ؟
    هه هه نوبتیه ! :دي اول خودمم ! برو ته صف !

آخر فروم باز saeed_cpu_full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

هه هه نوبتیه ! :دي اول خودمم ! برو ته صف !
    زرشك فكر كنم به من سيمش ميرسه

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

آتيش انفجار ها فوق العادس ولي وقتي ميري يه جايي كه آتيش گرفته از قبل چندان جالب طراحي نشده !!!
    و همون طور كه گفتم آب رو در بازي بسيار بد درست كردن نميدونم چرا !!! ولي يه فضاي فوق العاده داره !!! بسيار سنگينه فضاش :ي !!! همه جا پر از دود !!! الان مرحله ي 5 بازي Salumon Bridge بايد از يه پل رد شيم بريم اونورش همين جوري Helghast از در و ديوار ميريزه همه با نارنجك انداز !!! يه وضعيتيه كه بيا و ببين ... خلاصه ايشالا خدا قسمت همه كنه كه اين بازي رو تجربه كنن !!!
    دقیقا من همین جاها که از قبل اتیش گرفته را میگفتم!!
    راستی بگو ببینیم این بازی میگفتن BioShock Killer و Crysis Killer و Halo Killer و ... میگفتن به نظر اون بازیها را کشته یا نه!البته نظر شخصیه دیگه!!
    و گرافیک نهایی به اون تریلر کذایی E3 2005 میرسه به نظرت؟

تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

دقیقا من همین جاها که از قبل اتیش گرفته را میگفتم!!
    راستی بگو ببینیم این بازی میگفتن BioShock Killer و Crysis Killer و Halo Killer و ... میگفتن به نظر اون بازیها را کشته یا نه!البته نظر شخصیه دیگه!!
    و گرافیک نهایی به اون تریلر کذایی E3 2005 میرسه به نظرت؟
    گرافيك بازي 2تا چيزش فوق العادس !!!يكي انفجار ها كه گفتم يك هم اسلحه ها كه واقعا تمام جزئيات اون ها معلوم هستش !!! بازي نميشه گفت يه گرافيك بسيار غولي داره ولي من به خاطر گيم پلي مهيج و درگير كنندش خيلي دوسش دارم !!! گرافيك محيط بازي خوبه ديوار ها يا كاشي هايي كه روي زمين هستش !!! من فقط به خاطر گرافيكش نگرفتم و همون اولم واقعا جذب محيط فوق العاده ي بازي شدم !!! به نظر من Crysis فقط گرافيك داره !!! بازيي مثل Halo و Killzone يا حتي Gears Of war بازي هاي كاملي هستن !!! خب خيلي ها به خاطر MGS4 رفتن PS3 گرفتن يا God Of War 3 !!! ولي من عاشقه killzone 2 هستم !!! چون عاشق FPS هستم !!!

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

حیف بد شد با این توصیفایی که نوید کرد دلم خواست یه ps3 داشته باشم با اینکه عشق x360 هستم

یه سوال نوید فرم اکشناش مثه cod هستش یا چیزی فراتر از اون؟؟؟(صداگذاری و گرافیکشو منظورم نیس فقط اکشن)

تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

حیف بد شد با این توصیفایی که نوید کرد دلم خواست یه ps3 داشته باشم با اینکه عشق x360 هستم

یه سوال نوید فرم اکشناش مثه cod هستش یا چیزی فراتر از اون؟؟؟(صداگذاری و گرافیکشو منظورم نیس فقط اکشن)
    خيلي فرا تر از CODهستش !!! با اينكه CODهم يكي از بهترين بازي هاي FPS هستش مخصوصا Modern Warfare ولي اين يه چيز ديگس !!! آن چنان حسي بهت ميده كه هيچ وقت تجربه نكردي !!! وقتي همه جا ساكته صداي وزيدنه باد حال و هواي خاصي بهت ميده!!! هجوم همه جانبه ي Helghast ا به سمت تو و افرادت با اون هوش مصنوعيه بالاي اونها واقعا باعث ميشه از بازي لذت ببري ... وقتي همين جوري چپ و راست نارنجك پرت ميكنن طرفت و اون صداي زيباي انفجار ها به گوشت ميخوره كلي حال ميكني !!! killzone 2 يعني تجربه ي يه جنگ تمام عيار !!!

10. 2 کاربر از resident_evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    To The Darkness

پيش فرض

خيلي فرا تر از codهستش !!! با اينكه codهم يكي از بهترين بازي هاي fps هستش مخصوصا modern warfare ولي اين يه چيز ديگس !!! آن چنان حسي بهت ميده كه هيچ وقت تجربه نكردي !!! وقتي همه جا ساكته صداي وزيدنه باد حال و هواي خاصي بهت ميده!!! هجوم همه جانبه ي helghast ا به سمت تو و افرادت با اون هوش مصنوعيه بالاي اونها واقعا باعث ميشه از بازي لذت ببري ... وقتي همين جوري چپ و راست نارنجك پرت ميكنن طرفت و اون صداي زيباي انفجار ها به گوشت ميخوره كلي حال ميكني !!! killzone 2 يعني تجربه ي يه جنگ تمام عيار !!!
    آقا کلا من پی سی گیمر بودم.مجله ی بازی رایانه منو آورد تو خط کنسول
    360 بازی می کردم نوید بهمون گفت ps3 هم بگیر.واین قدر kz2 رو قشنگ توصیف کرد که ما قبل از اینکه ps3 مون برسه kz 2 رو سفارش دادیم شاید زود تر برسه یه کم جلدشون نگاه کنیم ذوق زده بشیم
    چه می کنه نوید

12. این کاربر از S.Y.K بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •