هیچ ماشینی مثل این بنز های چراغ مستطیلی نیستش.
یا مثلا اینی که عکسش رو گذاشتم.
![]()
هیچ ماشینی مثل این بنز های چراغ مستطیلی نیستش.
یا مثلا اینی که عکسش رو گذاشتم.
![]()
نه خداییش قشنگه
منظورت اینه که هرچی شورلت تا حالا ساخته شده همه مدلاش زیباست!!!
منظور دوستمون حتما نوا و بیویک های ایران هستش .
BMW M3
Hyundai Coupe
خوب البته، بهتر هست يه سقف قيمت هم اتخاب كنيم! وگرنه، ما تو ايران لامبورگيني هم داريم
من از مردا 3 هم خيلي خوشم مياد
حالا یه خبر جالب و عجیب.مدیر شرکت لامبورگینی اعلا کرده حاظریم از ایران سفرش قبول کنیم
راستی یه چیز دیگه قبل از انقلاب ایران یکی از بهترین بازارهای لامبرگینی بوده.و شاه سابق چندین دستگاه لامبورگینی داشته که الان تعدادی از اونا توی موزه بنیادو کاخ سعد آباد هستن .و تعدادی هم دست کلکسیونر های خارجی.پس منتظر افسردگیهای حاد رو به شدید و وخیم خودوتون باشید با دیدین این گاوهای وحشی
آره شاه دو دستگاه لامبورگینی میورا داشته که فکر کنم یکی از اونها دست نیکولاس کیج باشه و یکی دیگش دست کلکسیونر انگلیسی
البته شاه سفارش ساخت ماشین به مازراتی هم میده که اونها به احترام شاه نام gibli (قبله) برای این ماشین میزارن که یکی از شاهکارهای طراحی تاریخه
راستی دوستان چند وقت پیش تو تهران یک مرسدس sl تیون شده وارد شده بود که خیلی شبیه slr بود و نمره شده هم بود
اما دیروز من تو نمایشگاه ماشین تو تهران(سید خندان) شاید باورتون نشه slr نمره شده دیدم البته با دقت ندیدم و پشت ماشین هم معلوم نبود من هنوز شک دارم که این ماشین slr بود یا sl تیون شده
والا خبر ندارم با این خبری هم که مدیر عمال لامبورگینی داده فکذ کنم واردات ماشینای سوپر اسپورت هم آزاد شده البته با هزینه بیشتر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)