از همه دوستاني كه كمك كردن ممنونم.
از همه دوستاني كه كمك كردن ممنونم.
سلام
به طور مفصل در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] راجع بهش بحث شده
خلاصه بحث اینکه، شما مگه بیداری را ازت گرفتن که می خوای خوابت را مختل کنی
استادی داشتم که می گفت همیشه یک شبکه رادیو انگلیسی، یا آهنگ، یا آموزش زبان را وقتی بیداری بذارید پخش شه، حتی اگه اصلا بهش توجه نکنید، به مراتب تاثیرش بیشتر از خوابه
موفق باشید
شررر و روووررررررررره . یارو فقط فارسی حرف میزنه . من که فارسیم خوب شد!!!
سلام به همه ی دوستان
این دوستمون فوق العاده حرف خوبی زد ! جا داره یه تشکر ویژه ازش بکنمحق با ایشونه ! آهنگ که بالاترین و آخرین سطح زبانه و به خصوص اینکه کلمات یه جورایی ناقص به کار میرن در نتیجه فهمیدنش مشکله و کلا از زبان نا امیدت میکنه ! ولی فیلم و رادیو موثر هستند . از نظر من این آموزش در خواب وقت تلف کنیه ! جز اینکه خوابتو بهم میزنی کار دیگه ای نمیکنی . آدم توی روز که درصد یادگیریش اینهمه بالاس یاد نگیره ! اونوقت توی خواب که درصد یادگیری پایینه زور میزنه یاد بگیره ؟!
برو کلاس زبان
اصلا هم کتاب رو دنبال نکن ! ما یه معلمی داشتیم که اصلا کتاب رو باهامون کار نمیکرد ! فقط در مورد مسائل اجتماعی و ... حرف میزد (به انگلیسی) تو هم مجبور میشدی نظرتو بگی ! کم کم زبانو یاد میگرفتی ! کلمات جدیدی یاد میگیری و ... . از من میشنوی زبانو با گرامر یاد نگیر چون خیلی سخت میشه . خود به خود که حرف زدنو شروع کنی جملات واست یه جورایی سر هم بندی میشن و چیدمانشون درست میشه ! بدون اینکه در مورد جمله فکر کرده باشی !
شرمنده زیاد حرف زدم
موفق باشید
i agree too with de manager of dis section
gr8 method 4 de pre english learnerz
good 2 try is once
but de name of thid package iz funnyhw comez some1 gets and learnz thrw sleeing =))
فقط دوستانی که از مجموعه آموزش زبان انگلیسی در خواب استفاده کردن لطفا جواب بدن:
آیا آموزش زبان انگلیسی در خواب راسته؟اثر داره؟![]()
Last edited by ArashMiniStar; 04-07-2010 at 14:29.
سلام
اگه میشه آدرس دانلود را برا بفرست
سلام
ببخشید پادکست چیه؟من نشنیدم تا حالا! میشه انگلیسی پادکست رو بنویسین تا تلفظشم یاد بگیرم؟ممنونم
![]()
I think that it's impossible to do that
but i had never tried
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)