کاملاً واضح بود ولی من که الان اتچ نمی کنم. من دارم از روی فایل mdf می خونم. میشه روشنم کنی؟
کاملاً واضح بود ولی من که الان اتچ نمی کنم. من دارم از روی فایل mdf می خونم. میشه روشنم کنی؟
یه سوال دیگه (البته امیدوارم تعدد سوالات باعث بی جواب موندنشون نشه) :
من یه سری فیلد از نوع BigInt توی دیتابیسم دارم
فقط وقتی که اونها رو می دم به Crystal Report اونها رو 3 رقم 3 رقم جدا می کنه و براشون ممیز می گذاره و اینها
من می خوام BigInt باشه ولی باهاش مثل Text رفتار کنه
باید چه کنم؟
همین ها رو که می دم به DataGridView ، کاملاً درست نشون میده
برای پرکردن Crystal Report از dataset استفاده کردم
چه کنم؟
ممنون
آقای برنامه نویس دانا، توجه کن. اول باید سرور ، تو کامپیوتر کاربر نصب بشه، اگه نصب نبود باید یه فایل 400 مگابایتی هم ضمیمه برنامه 5 کیلوبایتی خودت بکنی
بعد از نصب سرور دوراه داری: راه اول اینه که دیتابیس خود را به سرور اتچ کنی، راه دوم همون راه اوله
حالا این اتچ کردن دو راه داره: یا دستی باید اتچ کنی، یا با کد. نوع کدیش رو که قبلا توضیح دادم. اگر نخواستی با روش کد اتچ کنی ، علاوه بر سرور، باید خودت رو هم ضمیمه برنامه کنیتا در مقصد دیتابیس رو بصورت دستی به سرور کاربر اتچ کنی.
سرفراز باشید.
نیما ، عجب جمله ای گفتی! دو ساعته در تفکرم.![]()
توضیح واقعاً کاملی بود. خیلی خیلی ممنون.
لطفاً یه سری (بخوانیم: Sar) به بقیه ی سوالات هم بزن
(8 صفحه سوال و جواب شد!!!!!!) (تو عمرم تا حالا 10 تا سوال بیشتر از Php نپرسیدم!)
از این هم منظورم این بود که چرا مثل mySQL با خود دستورات SQL دیتابیس رو پر نمی کنیم؟
که موضوع کلاً حل شد.
ممنون
راستش الان کریستال نصب نیست تو سیستمم. ولی تا اونجایی که یادمه باید ار فرمول استفاده کنی. باید نیما بیاد تا بگه. اگه اونم ندونست من کریستال رو نصب میکنم فردا جوابشو بهت میگم.![]()
خیلی گل اید. تو هیچ بخش از فروم آدم به خوبی شما 3 تا پیدا نمیشه (البته این Bracket جان گاهی اوقات تیکه میکه می پرونه ولی ما دوستش دارم)
منتظر می مونم
آخجون چندتا سوال آسون !!!
اگه يه تکست باکس رو بخايم read only کنيم ميريم پراپرتی ريد آنلی آنرا برابر ترو قرار ميدهيم و سپس رنگ زمينه ی آنرا به سفيد تغيير ميدهيمچجوری یه textBox رو جوری ReadOnly کنم که ضمن این که طرف نتونه مقدارش رو عوض کنه، همون شکل textBox معمولی (در خارج از حالت ReadOnly) رو داشته باشه؟
و این که چجوری می تونم یه comboBox یا dateTime رو ReadOnly کنم؟
آخه حتی Enable = false هم روشون تاثیر نمی ذاره
برای کومبو باکس بهتر است خاصيت dropDownStyle را برابر DropDownList قرار دهی تا اديت نشود .
بعلهگر ازش خروجی xml بگیرم، میشه یه دفعه همه اش رو ریخت توی mdf
نخير ( آقايون و خانومها لطفا روتونو بکنيد اونور من با اين کار دارم ! @#$$%#&^!!/>[))*&*(*&^! !!! حرف دهنتو بفهم!!!!) تموم شد !این msdn واقعاً بی خوده
البته حق داری سطح پی سی ورد از msdn بالاتره !!!!!!!! ! ( مديرا کجان پ خ مو ببينن !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! )
برو acceptButton فرم رو تغيير بده !چجوری می تونم یه دکمه رو جوری درست کنم که توی یه فرم وقتی که Enter رو بزنی، Event کلیک اون دکمه انجام بشه؟
ديدين که خودشم اعتراف کرد جاسوس سان مايکرو سيستمزه !اگر شما نبودی الان این Bracket باعث می شد که از VS کاملاً زده بشم
1- مريضه !چرا هر وقت که یه پروژه رو می سازم بهم این Warning رو میده؟:
2- حال نداره مثل آدم بياد بالا !
3- ...... . .. . . ............!!
4-ويژوال سی 6 رو پاک کن
اميدی نيستامیدوارم به سوالات قبلم پاسخ بدید.
بالای سلوشن اکسپلورر ميبينی چندتا دکمه داره ؟ يکيش کاستوم اکشنه ميتونی توش برنامه بنويسینیما جون، اینی که گفتی رو یه کم باز می کنی؟ آخه من چیزی پیدا نکردم
يعنی کد اتچ کردن رو تو يه پروژه بنويسی بعد تبديل به exe کنی و بعد از اين قسمت فراخونی کنی
در همون حد که خودش بهت امکانات ميده . اگه تو قسمت interface بری ميبينی4- این برنامه ی Setup ساز رو اگر بخوام دست کاری کنم (یه سری از متن ها و عکس ها رو) راهی هست؟
فکر کنم بشه حالا چه گيری دادی به اين sql کامپکت !!برای استفاده از SQL Compact به جای SQL Express اگر همون عبارت رو توی Connection String عوض کنم درست میشه؟
روشی که شلينه گفت يعنی خودتو به برنامت اتچ ميکنی بعد ميتونی mdf رو تو جيبت هم بذاری ت مانعی نداره2- مگه الان من از SQL Express استفاده نمی کنم؟ پس چرا باید با خودم فایل (mdf و ldf) اینور و اونور ببرم؟
کار بدی ميکنیمن برنامه هام رو توی xp می نویسم و توی 2003 اجرا می کنم
ثوطی!سوتی (یا صوتی)
اگه فايل mdf تو پروجته لازم نيست اتچ کنی تو کانکشن استرينگ نوشته atachDB يعنی فقط فايل mdf تو جايی که مشخص کردی باشهکاملاً واضح بود ولی من که الان اتچ نمی کنم. من دارم از روی فایل mdf می خونم. میشه روشنم کنی؟
ميخوای هل (Hol) بدم روشن شی ؟!
من زياد کريستال و شيشه و اينجور چيزا تو جيبم نيست ! ببخشيد يعنی زياد با جزئيات کريستال ور نميرم که دستمو نبره خون نياد !کریستال ...!
بچه مگه تو درس نداری ؟؟!!! اينهمه سوال از کجا مياری ؟!!! نکنه سوالای ديفرانسيل رو هم ميخوای تو کنکور با سی شارپ حل کنی ؟! ؟
يکم بيشتر بسرچ اينجا کلی جواب هست که هنوز سوالشو نپرسيدی !!
شرمنده اگه بعضی سوالارو جواب نميدم به چند علت زيره !
وقت ندارم
حال ندارم !
کی برد من ليبل فارسی نداره !
بلت نيستم !
خيلی فکر ميخواد خسته ميشم !
لازمه ويژوال استوديو رو باز کنم حالش نيست !
مامانم دعوام ميکنه !
![]()
آره دمت گرم واقعاً کارت (این رو هم بخوانیم: Car et) درسته
من یه سوال دارم چجوری ادم میتونه در عرض چند ساعت این همه سوال بپرسه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)