تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 10 اولاول ... 45678910 آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 100

نام تاپيک: P1 یا S200! مسئله اینست!! کدوم رو انتخاب می کنید؟!

اگه نباشه جاش خالی می مونه zhina_gian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

ژينا خانوم پس چرا ميزني

اون لطافت زنانه كجا رفت
    من کی زدم فقط جواب شما رو دادم. گفتم وقت دارید یا ندارید خودتون میدونید همینو بس چون شما در پست قبلیتون
    نوشته بودید که من وقت اضافی ندارم. انگار که من وظیفه دارم برای شما مطالب رو پیدا کنم و با فلش قرمز هم
    مشخص کنم تا شما به خودتون زحمت ندید و کمی دنبالش بگردید.

برای پیدا کردن این مطلب کافیه در گوگل کلمه Sony Ericsson P1i 32GB M2 را جستجو میکردید. بهر حال من بخاطر
    تبادل اطلاعات و به دلیل اینکه سوء تفاهمی پیش نیاد گشتم و منابعی رو براتون پیدا کردم اما باز شما گفتید که ...

ميشه لينك مستقيم بدي؟
    پیش خودم گفتم خب شاید متوجه اون مطلب در سایت نشدید چون گفته بودید که ...
    همين منبع اول رفتم قسمتي رو به اون نام پيدا نكردم البته با عجله
    به همین دلیل از اون قسمتی که اون مطالب درج شده براتون عکس گرفتم و با فلش قرمز رنگ مشخص کردم
    تا پیدا کردنش براتون راحت بشه.

تا قبل از این موضوع هم شما دنبال منبعی میگشتید که این گفته باشه گوشی پی1 میتونه مموری کارتی با حجم
    16 گیگابایت رو ساپورت کنه اما من نه تنها 16 بلکه منبعی رو براتون گذاشتم که در اون قید شده این گوشی و
    گوشی کا850 تا 32 گیگابایت مموری کارت رو ساپورت میکنه. اما شما بدون اینکه به منبع نگاه بکنید و بدون اینکه
    مطالب اون سایت رو طبق گفته خودتون دیده باشید گفتید که ...

.اين كه منبع موصق نشد
    پس تا اینجا این همه که به خودتون حق دادید که من براتون جستجو بکنم, به جای شما در اینترنت بگردم و براتون
    عکس بزارم و بعد از این همه کار عوض یک تشکر خشک و خالی این جوابها رو از شما بشنوم انتظار دارید فکر
    نکنم که شما دنبال کلمه ای در این مطالب میگردید که اون رو بهانه قرار داده و بگید که ...

نوشته نگفته كه تو بازار هست فقط گفته ساپورت ميكنه.
    اما اگر نوشته های من رو که به زبان ساده فارسی براتون نوشتم کمی با دقت تر میخوندید متوجه میشدید که من
    خودمم هم در پست های قبلیم به دوستی که دنبال مموری کارت 4 گیگی میگشت گفتم که مموری های 16 و
    32 گیگابایتی در دست ساخت هستند. البته ساخته شده اند و خیرش رو کمپانی SandDisk اعلام کرده اما باید
    به تولید انبوه برسه تا بعدا روانه بازار بشه.

اما باز دیدم که شما حتی پست های من رو هم همین طوری سر سرکی میخونید و رد میشید چون باز هم تکرار
    کردید و گفتید که ...

اين يعني چي؟
    حافظه هاي 32 و 16 گيگي در آينده نزديك.نه اينكه وجود داره و كاملا امتحان شده و ساپورت ميشه حتي اگه از 32 گيگ 31.5 گيگش پر باشه.
    حالا من با چه زبونی به شما بگم رو نمیدونم... فقط میتونم بگم کسی که نخواد چیزی رو قبول بکنه هزار تا دلیل و
    مدرک هم براش بیاری قبول نمیکنه و به همین دلیل این فکر که شما نمیخواهید قبول کنید درباره شما در ذهن من
    ثبت شده. البته هر کسی نظری داره و من هم شما رو به دلیل قبول نکردن محکوم نمیکنم و نخواهم کرد چون
    آینده نزدیک همه چی رو ثابت میکنه و نیاز به زوم کردن بر روی کلمات و بازی کردن با اونها وجود نداره.

از كجا سفارش دادي؟

من نروژ زندگی میکنم و ایران نیستم و اکثر خریدهای وسائل اکترونیکی رو از اینترنت انجام میدم. فرقی هم
    نمیکنه اون سایت و یا کمپانی که اون سایت رو برای خرید وسائل اداره میکنه در کدام کشور قرار گرفته باشه
    خلاصه هر سایتی که به نظرم مطمئن تر اومد و قفل امنیتی کمپانی Comodo از لحاظ دزدی بر روش قرار داشت
    و قیمت تمام شده ارزونتری نیز نسبت به جاهای دیگه داشت از اونجا خرید میکنم.

قیمت دست دوم مموری کارت 8 گیگابایتی با مارک SanDisk در نروز به پول ایران حدودا 30 هزار تومن و قیمت
    آکبند و بسته بندی شده اورجینالش هم دقیقا 61 هزار تومن میشه. که من هم آکبندش رو گرفتم با گارانتی
    5 ساله.

شما از تكنولوژي روز به چه منظور استفاده ميكني؟؟؟؟
    به دلیل همون کلمه تکنولوژی.

يعني واقعا 16 گيگ فضا تو موبايلت رو نياز داري يا براي مد و اينجور چيزا؟
    تنها چیزی که در اینجا وجود نداره مد و مدگرایی و از این جور حرفهاست. باور کنید اگر یک دختر نروژی رو در
    خیابانهای ایران ببینید پیش خودتون میگید که این دختر از کدوم داهات پاشده اومده اینجا چون از بس مردم اینجا
    ساده لباس میپوشند که هیچ فرقی بین فقیر و ثروتمند در اینجا حس نمیکنید.

در ضمن بله من مموری کارت 4 گیگی که الان دارم پر شده و چون نیاز داشتم که مموری کارتی با حجم بالاتری
    داشته باشم مموری 8 گیگی گرفتم البته گفتم که مموری 16 گیگی هنوز نیومده وگرنه اون رو میگرفتم.

نیاز انسانها به یک وسیله رو فقط خودشون و اطرافیانی که به اون شخص زیاد نزدیک هستند میدونند. نیاز من و
    شما هرگز یکی نیست و فکر نکنید که اگر کسی به مموری 8 گیگی احتیاج نداشته باشه دیگه هیچ کس دیگه ای
    بهش احتیاج نداره. پس اگر اینطور بیاندیشیم و اینچنین فکر کنیم اونوقت مموری کارت 16 و 32 گیگیابایتی اون هم
    به تعداد میلیونها و شایدم میلیاردها نسخه چرا باید تولید بشه. غیر از اینه که این مموری کارتها در دستگاه هایی
    مانند موبایل و غیره باید استفاده بشند؟

هر چند که لازم نمیدونم زندگی و نیازهای شخصی خودم رو در یک انجمن عمومی بگم اما چون سوال کردید فقط
    به قسمتی از اون اشاره میکنم تا شاید درکش براتون راحت تر باشه.

من کسی نیستم که آهنگ هایی که کمتر از 128kbps کیفیت دارند گوش بدم. یعنی حداقل کیفیت آهنگ هایی
    که دارم یا باید 128kbps باشند و یا اصلا اونها رو در کامپیوتر خودم ذخیره نمیکنم. اما نزدیک به 60 و شایدم 70
    درصد از 118 گیگابایت آهنگی که دارم کیفیت 192kbps رو دارند و بقیه شون هم 256 و 320kbps و یا حتی
    128 هستند.

اگر شما یک آهنگ 6 دقیقه ای با کیفیت 192kbps رو نگاه کنید میبینید که حجمش حداقل 5 مگابایت میشه و اگر
    همون آهنگ 5 دقیقه ای رو با کیفیت 320 نگاه کنید حدقل 10 مگابایت حجم پیدا میکنه.

مثلا به آهنگ های زیر نگاه کنید...

خب حالا با توجه به توضیحات بالا اگر من بخوام از بین این همه آلبوم های موزیکی که دارم فقط 10 تا آلبوم رو
    گلچین کنم و در داخل مموری کارت موبایلم بزارم فکر میکنید چقدر از حجمش رو پر کنه.

پس زمانی که من بیشتر دوست دارم یک آهنگ رو با کیفیت گوش کنم تا اینکه نگران پر شدن حجم مموری کارتم
    باشم بهتره که مموری کارت رو ارتقا بدم تا هم نگران نباشم و هم اینکه آهنگ ها و آلبوم های بیشتری رو
    بتونم در داخل موبایلم داشته باشم تا هر جا هم که رفتم بتونم به آهنگ های مورد علاقه ام گوش بدم.

به همین دلیل مموری کارت 4 گیگی برای من و کسانی که مثل من هستند کافی نیست و خیلی خیلی هم کمه.

منتظر فيلمتون هستم.
    من جایی اشاره نکردم که قراره فیلم بزارم. گفتم اگر مموری کارت به دستم رسید که اونم چند روزی طول میکشه
    تا بدستم برسه و اگر نیاز بود عکس فضای پرشده داخل این مموری کارت 8 گیگابایتی رو که در هنگام روشن بودن
    پی1 گرفتم قرار میدم.

خب پس فعلا بای.

حـــــرفـه ای H M R 0 0 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Shanzelize Street

پيش فرض

به نظر من محدوديت فضايي روي گوشي ها چيز بي معني هستش و اين چيز هايي هم كه تو سايتها مينويسن بر ميگرده به عدم تست كارت حافظه بالاتر توسط كمپاني هستش.
    به عنوان مثال من 2 سال پيش يك K750 داشتم.اون موقع همه ميگفتم تا 512 بيشتر ساپورت نميكنه.ولي من يك گيگ انداختم و ديدن خيلي خوب ساپورت كرد.بعد از چند وقت يه 2 گيگ روش انداختم و اونم خيلي روان ساپورت كرد.فقط موقع بالا اومدن اوليه اگه حجم اطلاعات بالا بود يكمي بيشتر طول ميكشيد تا بالا بياد.

در مورد بيت ريت آهنگها هم به نظر من 320 به هيچ وجه به درد هندزفري هاي موبايل نميخوره چون عملا تاثيرش نسبت به 192kb نا محسوسه.استاندارد موبال 128KB هست و فوقش تا 192 kb/s

بيشترين استفاده من از حجم بالاي كارت حافظه ريختن كليپ ها و فيلم هاي Divx با بيت ريت 500 هستش.

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

در مورد بيت ريت آهنگها هم به نظر من 320 به هيچ وجه به درد هندزفري هاي موبايل نميخوره چون عملا تاثيرش نسبت به 192kb نا محسوسه.استاندارد موبال 128KB هست و فوقش تا 192 kb/s

بله در مورد کیفیت 320 و 192 حق با شماست. بر روی موبایل این 2 کیفیت زیاد تفاوتی با هم ندارند. البته اگر انسان
    بخواد در هنگام گوش دادن بهشون تفاوتشون رو حس کنه میتونه بفهمه اما به قول شما اونقدر نیست که ارزششو
    داشته باشه.

اما کیفیت 128kbps و 192kbps حداقل بر روی گوشی پی1 خیلی تفاوت داره. صدای بیشتر و کیفیت بالاتر و باس
    قویتر خیلی راحت میشه تشخیص داد. به نظر من اگر انسان فضای کافی بر روی مموری کارت داشته باشه
    کیفیت 192 مناسبه. البته اگر بشه همپین آهنگ هایی رو در با این کیفیت گیر آورد. مخصوصا آهنگ های ایرانی
    که اکثرا با کفیت 128 در اینترنت پخش میشن.

داره خودمونی میشه sohail_comet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    حیات خلوت

پيش فرض

می بینم که بحث های تخصصی فراوونی در اینجا در گرفت! کمی هم بالا گرفت! D: :|
    خشونت نطلبید! بحث چیز خوبیه! D:

هر روز اطلاعاتم در مورد P1 داره بالاتر میره و از همه ممنونم ؛)
    از اطلاعات کاملی هم که ژینا خانم در اختیار میذارن بسی بسیار ممنونم

آخر فروم باز ehsssssan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

من کی زدم فقط جواب شما رو دادم. گفتم وقت دارید یا ندارید خودتون میدونید همینو بس چون شما در پست قبلیتون
    نوشته بودید که من وقت اضافی ندارم. انگار که من وظیفه دارم برای شما مطالب رو پیدا کنم و با فلش قرمز هم
    مشخص کنم تا شما به خودتون زحمت ندید و کمی دنبالش بگردید.

برای پیدا کردن این مطلب کافیه در گوگل کلمه Sony Ericsson P1i 32GB M2 را جستجو میکردید. بهر حال من بخاطر
    تبادل اطلاعات و به دلیل اینکه سوء تفاهمی پیش نیاد گشتم و منابعی رو براتون پیدا کردم اما باز شما گفتید که ...

پیش خودم گفتم خب شاید متوجه اون مطلب در سایت نشدید چون گفته بودید که ...
    به همین دلیل از اون قسمتی که اون مطالب درج شده براتون عکس گرفتم و با فلش قرمز رنگ مشخص کردم
    تا پیدا کردنش براتون راحت بشه.

تا قبل از این موضوع هم شما دنبال منبعی میگشتید که این گفته باشه گوشی پی1 میتونه مموری کارتی با حجم
    16 گیگابایت رو ساپورت کنه اما من نه تنها 16 بلکه منبعی رو براتون گذاشتم که در اون قید شده این گوشی و
    گوشی کا850 تا 32 گیگابایت مموری کارت رو ساپورت میکنه. اما شما بدون اینکه به منبع نگاه بکنید و بدون اینکه
    مطالب اون سایت رو طبق گفته خودتون دیده باشید گفتید که ...

پس تا اینجا این همه که به خودتون حق دادید که من براتون جستجو بکنم, به جای شما در اینترنت بگردم و براتون
    عکس بزارم و بعد از این همه کار عوض یک تشکر خشک و خالی این جوابها رو از شما بشنوم انتظار دارید فکر
    نکنم که شما دنبال کلمه ای در این مطالب میگردید که اون رو بهانه قرار داده و بگید که ...

اما اگر نوشته های من رو که به زبان ساده فارسی براتون نوشتم کمی با دقت تر میخوندید متوجه میشدید که من
    خودمم هم در پست های قبلیم به دوستی که دنبال مموری کارت 4 گیگی میگشت گفتم که مموری های 16 و
    32 گیگابایتی در دست ساخت هستند. البته ساخته شده اند و خیرش رو کمپانی SandDisk اعلام کرده اما باید
    به تولید انبوه برسه تا بعدا روانه بازار بشه.

اما باز دیدم که شما حتی پست های من رو هم همین طوری سر سرکی میخونید و رد میشید چون باز هم تکرار
    کردید و گفتید که ...
    حالا من با چه زبونی به شما بگم رو نمیدونم... فقط میتونم بگم کسی که نخواد چیزی رو قبول بکنه هزار تا دلیل و
    مدرک هم براش بیاری قبول نمیکنه و به همین دلیل این فکر که شما نمیخواهید قبول کنید درباره شما در ذهن من
    ثبت شده. البته هر کسی نظری داره و من هم شما رو به دلیل قبول نکردن محکوم نمیکنم و نخواهم کرد چون
    آینده نزدیک همه چی رو ثابت میکنه و نیاز به زوم کردن بر روی کلمات و بازی کردن با اونها وجود نداره.

من نروژ زندگی میکنم و ایران نیستم و اکثر خریدهای وسائل اکترونیکی رو از اینترنت انجام میدم. فرقی هم
    نمیکنه اون سایت و یا کمپانی که اون سایت رو برای خرید وسائل اداره میکنه در کدام کشور قرار گرفته باشه
    خلاصه هر سایتی که به نظرم مطمئن تر اومد و قفل امنیتی کمپانی Comodo از لحاظ دزدی بر روش قرار داشت
    و قیمت تمام شده ارزونتری نیز نسبت به جاهای دیگه داشت از اونجا خرید میکنم.

قیمت دست دوم مموری کارت 8 گیگابایتی با مارک SanDisk در نروز به پول ایران حدودا 30 هزار تومن و قیمت
    آکبند و بسته بندی شده اورجینالش هم دقیقا 61 هزار تومن میشه. که من هم آکبندش رو گرفتم با گارانتی
    5 ساله.

به دلیل همون کلمه تکنولوژی.

تنها چیزی که در اینجا وجود نداره مد و مدگرایی و از این جور حرفهاست. باور کنید اگر یک دختر نروژی رو در
    خیابانهای ایران ببینید پیش خودتون میگید که این دختر از کدوم داهات پاشده اومده اینجا چون از بس مردم اینجا
    ساده لباس میپوشند که هیچ فرقی بین فقیر و ثروتمند در اینجا حس نمیکنید.

در ضمن بله من مموری کارت 4 گیگی که الان دارم پر شده و چون نیاز داشتم که مموری کارتی با حجم بالاتری
    داشته باشم مموری 8 گیگی گرفتم البته گفتم که مموری 16 گیگی هنوز نیومده وگرنه اون رو میگرفتم.

نیاز انسانها به یک وسیله رو فقط خودشون و اطرافیانی که به اون شخص زیاد نزدیک هستند میدونند. نیاز من و
    شما هرگز یکی نیست و فکر نکنید که اگر کسی به مموری 8 گیگی احتیاج نداشته باشه دیگه هیچ کس دیگه ای
    بهش احتیاج نداره. پس اگر اینطور بیاندیشیم و اینچنین فکر کنیم اونوقت مموری کارت 16 و 32 گیگیابایتی اون هم
    به تعداد میلیونها و شایدم میلیاردها نسخه چرا باید تولید بشه. غیر از اینه که این مموری کارتها در دستگاه هایی
    مانند موبایل و غیره باید استفاده بشند؟

هر چند که لازم نمیدونم زندگی و نیازهای شخصی خودم رو در یک انجمن عمومی بگم اما چون سوال کردید فقط
    به قسمتی از اون اشاره میکنم تا شاید درکش براتون راحت تر باشه.

من کسی نیستم که آهنگ هایی که کمتر از 128kbps کیفیت دارند گوش بدم. یعنی حداقل کیفیت آهنگ هایی
    که دارم یا باید 128kbps باشند و یا اصلا اونها رو در کامپیوتر خودم ذخیره نمیکنم. اما نزدیک به 60 و شایدم 70
    درصد از 118 گیگابایت آهنگی که دارم کیفیت 192kbps رو دارند و بقیه شون هم 256 و 320kbps و یا حتی
    128 هستند.

اگر شما یک آهنگ 6 دقیقه ای با کیفیت 192kbps رو نگاه کنید میبینید که حجمش حداقل 5 مگابایت میشه و اگر
    همون آهنگ 5 دقیقه ای رو با کیفیت 320 نگاه کنید حدقل 10 مگابایت حجم پیدا میکنه.

مثلا به آهنگ های زیر نگاه کنید...

خب حالا با توجه به توضیحات بالا اگر من بخوام از بین این همه آلبوم های موزیکی که دارم فقط 10 تا آلبوم رو
    گلچین کنم و در داخل مموری کارت موبایلم بزارم فکر میکنید چقدر از حجمش رو پر کنه.

پس زمانی که من بیشتر دوست دارم یک آهنگ رو با کیفیت گوش کنم تا اینکه نگران پر شدن حجم مموری کارتم
    باشم بهتره که مموری کارت رو ارتقا بدم تا هم نگران نباشم و هم اینکه آهنگ ها و آلبوم های بیشتری رو
    بتونم در داخل موبایلم داشته باشم تا هر جا هم که رفتم بتونم به آهنگ های مورد علاقه ام گوش بدم.

به همین دلیل مموری کارت 4 گیگی برای من و کسانی که مثل من هستند کافی نیست و خیلی خیلی هم کمه.

من جایی اشاره نکردم که قراره فیلم بزارم. گفتم اگر مموری کارت به دستم رسید که اونم چند روزی طول میکشه
    تا بدستم برسه و اگر نیاز بود عکس فضای پرشده داخل این مموری کارت 8 گیگابایتی رو که در هنگام روشن بودن
    پی1 گرفتم قرار میدم.

خب پس فعلا بای.

من تسليمم خواهش ميكنم منو نكش لطفا

قبول هر چي گفتي قبول كردم ولي هي شما ميخواي نظر خوذت رو به من القا كني كه :"

کسی که نخواد چیزی رو قبول بکنه هزار تا دلیل و
    ثبت شده.
    به پير به پيغمبر من قبول دارم.من از خدامه رم 32 گيگ و بيشترشم بياد كه در اينده نه چندان دور بيشترشون هم ميان.من فقط گفتم تو بازار 32 و 16 نداريم.

تموم شد رفت

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    حیات خلوت

پيش فرض

احسان جان حرص نخور پیر میشیا! D:

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

به پير به پيغمبر من قبول دارم.من از خدامه رم 32 گيگ و بيشترشم بياد كه در اينده نه چندان دور بيشترشون هم ميان.
    بیخیال احسان جان.
    فعلا اکثر گوشی ها نمیتونند تا 8 گیگ مموری کارت رو واقعا ساپورت بکنند و اصل بحثی هم که اول در این مورد شروع
    شد در مورد مموری 4 گیگ بود. چون بعضی ها واقعا از اینکه پی1 بتونه 4 گیگ رو بدون افت سرعت گوشی ساپورت
    بکنه دو دل هستند و حق دارند.

من یادم میاد یکی از دوستام پی910 داشت با مموری 512 مگابایتی به خوبی کار میکرد اما وقتی مموری 2 گیگ
    خالی و فرمت شده میزاشت توش سرعت گوشی بشدت میومد پایین و بعضی وقت ها هم هنگ میکرد.

حالا که گوشی هایی مانند پی1 و کا850 فعلا مموری 8 گیگ روشون امتحان شده و خوب کار میکنند جای خوشحالی
    داره.

بحث اینکه در آینده آیا مموری 16 گیگ هم بر روشون کار خواهد کرد یا نه بهتره موکول بشه به زمانی که این مموری ها
    وارد بازار شده باشند.

موفق باشید.

آخر فروم باز ehsssssan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

حالا که گوشی هایی مانند پی1 و کا850 فعلا مموری 8 گیگ روشون امتحان شده و خوب کار میکنند جای خوشحالی
    داره.
    خدا رو 10000000000000000000000000000000000000000000000000 0000000000 مرتبه شكر

بحث اینکه در آینده آیا مموری 16 گیگ هم بر روشون کار خواهد کرد یا نه بهتره موکول بشه به زمانی که این مموری ها
    وارد بازار شده باشند.
    حتما كار ميكنه

بیخیال احسان جان.

آخر فروم باز actooor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    tehran-uae

پيش فرض

احسان جان حرص نده خودتو...
    مثل من پیر میشیا........................................ ...........
    اصلا رم 32 تو امریکاش هم پیدا نمیشه...
    فقط فکر کنم تو زاپن باشه...
    اونم شاید...

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    حیات خلوت

پيش فرض

به 8 گیگ راضی باشیم بهتره! همچین کم هم نیستا! D:
    مگه اینکه دیگه بخوای روزی 3-4 تا فیلم با گوشیت ببینی! p:

خدا رو شکر که صلح شد اینجا! ؛)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •