من کی زدم فقط جواب شما رو دادم. گفتم وقت دارید یا ندارید خودتون میدونید همینو بس چون شما در پست قبلیتون
نوشته بودید که من وقت اضافی ندارم. انگار که من وظیفه دارم برای شما مطالب رو پیدا کنم و با فلش قرمز هم
مشخص کنم تا شما به خودتون زحمت ندید و کمی دنبالش بگردید.
برای پیدا کردن این مطلب کافیه در گوگل کلمه Sony Ericsson P1i 32GB M2 را جستجو میکردید. بهر حال من بخاطر
تبادل اطلاعات و به دلیل اینکه سوء تفاهمی پیش نیاد گشتم و منابعی رو براتون پیدا کردم اما باز شما گفتید که ...
پیش خودم گفتم خب شاید متوجه اون مطلب در سایت نشدید چون گفته بودید که ...ميشه لينك مستقيم بدي؟
به همین دلیل از اون قسمتی که اون مطالب درج شده براتون عکس گرفتم و با فلش قرمز رنگ مشخص کردمهمين منبع اول رفتم قسمتي رو به اون نام پيدا نكردم البته با عجله
تا پیدا کردنش براتون راحت بشه.
تا قبل از این موضوع هم شما دنبال منبعی میگشتید که این گفته باشه گوشی پی1 میتونه مموری کارتی با حجم
16 گیگابایت رو ساپورت کنه اما من نه تنها 16 بلکه منبعی رو براتون گذاشتم که در اون قید شده این گوشی و
گوشی کا850 تا 32 گیگابایت مموری کارت رو ساپورت میکنه. اما شما بدون اینکه به منبع نگاه بکنید و بدون اینکه
مطالب اون سایت رو طبق گفته خودتون دیده باشید گفتید که ...
پس تا اینجا این همه که به خودتون حق دادید که من براتون جستجو بکنم, به جای شما در اینترنت بگردم و براتون.اين كه منبع موصق نشد![]()
عکس بزارم و بعد از این همه کار عوض یک تشکر خشک و خالی این جوابها رو از شما بشنوم انتظار دارید فکر
نکنم که شما دنبال کلمه ای در این مطالب میگردید که اون رو بهانه قرار داده و بگید که ...
اما اگر نوشته های من رو که به زبان ساده فارسی براتون نوشتم کمی با دقت تر میخوندید متوجه میشدید که مننوشته نگفته كه تو بازار هست فقط گفته ساپورت ميكنه.
خودمم هم در پست های قبلیم به دوستی که دنبال مموری کارت 4 گیگی میگشت گفتم که مموری های 16 و
32 گیگابایتی در دست ساخت هستند. البته ساخته شده اند و خیرش رو کمپانی SandDisk اعلام کرده اما باید
به تولید انبوه برسه تا بعدا روانه بازار بشه.
اما باز دیدم که شما حتی پست های من رو هم همین طوری سر سرکی میخونید و رد میشید چون باز هم تکرار
کردید و گفتید که ...
حالا من با چه زبونی به شما بگم رو نمیدونم... فقط میتونم بگم کسی که نخواد چیزی رو قبول بکنه هزار تا دلیل واين يعني چي؟
حافظه هاي 32 و 16 گيگي در آينده نزديك.نه اينكه وجود داره و كاملا امتحان شده و ساپورت ميشه حتي اگه از 32 گيگ 31.5 گيگش پر باشه.
مدرک هم براش بیاری قبول نمیکنه و به همین دلیل این فکر که شما نمیخواهید قبول کنید درباره شما در ذهن من
ثبت شده. البته هر کسی نظری داره و من هم شما رو به دلیل قبول نکردن محکوم نمیکنم و نخواهم کرد چون
آینده نزدیک همه چی رو ثابت میکنه و نیاز به زوم کردن بر روی کلمات و بازی کردن با اونها وجود نداره.
از كجا سفارش دادي؟
من نروژ زندگی میکنم و ایران نیستم و اکثر خریدهای وسائل اکترونیکی رو از اینترنت انجام میدم. فرقی هم
نمیکنه اون سایت و یا کمپانی که اون سایت رو برای خرید وسائل اداره میکنه در کدام کشور قرار گرفته باشه
خلاصه هر سایتی که به نظرم مطمئن تر اومد و قفل امنیتی کمپانی Comodo از لحاظ دزدی بر روش قرار داشت
و قیمت تمام شده ارزونتری نیز نسبت به جاهای دیگه داشت از اونجا خرید میکنم.
قیمت دست دوم مموری کارت 8 گیگابایتی با مارک SanDisk در نروز به پول ایران حدودا 30 هزار تومن و قیمت
آکبند و بسته بندی شده اورجینالش هم دقیقا 61 هزار تومن میشه. که من هم آکبندش رو گرفتم با گارانتی
5 ساله.
به دلیل همون کلمه تکنولوژی.شما از تكنولوژي روز به چه منظور استفاده ميكني؟؟؟؟
تنها چیزی که در اینجا وجود نداره مد و مدگرایی و از این جور حرفهاست. باور کنید اگر یک دختر نروژی رو دريعني واقعا 16 گيگ فضا تو موبايلت رو نياز داري يا براي مد و اينجور چيزا؟
خیابانهای ایران ببینید پیش خودتون میگید که این دختر از کدوم داهات پاشده اومده اینجا چون از بس مردم اینجا
ساده لباس میپوشند که هیچ فرقی بین فقیر و ثروتمند در اینجا حس نمیکنید.
در ضمن بله من مموری کارت 4 گیگی که الان دارم پر شده و چون نیاز داشتم که مموری کارتی با حجم بالاتری
داشته باشم مموری 8 گیگی گرفتم البته گفتم که مموری 16 گیگی هنوز نیومده وگرنه اون رو میگرفتم.
نیاز انسانها به یک وسیله رو فقط خودشون و اطرافیانی که به اون شخص زیاد نزدیک هستند میدونند. نیاز من و
شما هرگز یکی نیست و فکر نکنید که اگر کسی به مموری 8 گیگی احتیاج نداشته باشه دیگه هیچ کس دیگه ای
بهش احتیاج نداره. پس اگر اینطور بیاندیشیم و اینچنین فکر کنیم اونوقت مموری کارت 16 و 32 گیگیابایتی اون هم
به تعداد میلیونها و شایدم میلیاردها نسخه چرا باید تولید بشه. غیر از اینه که این مموری کارتها در دستگاه هایی
مانند موبایل و غیره باید استفاده بشند؟
هر چند که لازم نمیدونم زندگی و نیازهای شخصی خودم رو در یک انجمن عمومی بگم اما چون سوال کردید فقط
به قسمتی از اون اشاره میکنم تا شاید درکش براتون راحت تر باشه.
من کسی نیستم که آهنگ هایی که کمتر از 128kbps کیفیت دارند گوش بدم. یعنی حداقل کیفیت آهنگ هایی
که دارم یا باید 128kbps باشند و یا اصلا اونها رو در کامپیوتر خودم ذخیره نمیکنم. اما نزدیک به 60 و شایدم 70
درصد از 118 گیگابایت آهنگی که دارم کیفیت 192kbps رو دارند و بقیه شون هم 256 و 320kbps و یا حتی
128 هستند.
اگر شما یک آهنگ 6 دقیقه ای با کیفیت 192kbps رو نگاه کنید میبینید که حجمش حداقل 5 مگابایت میشه و اگر
همون آهنگ 5 دقیقه ای رو با کیفیت 320 نگاه کنید حدقل 10 مگابایت حجم پیدا میکنه.
مثلا به آهنگ های زیر نگاه کنید...
خب حالا با توجه به توضیحات بالا اگر من بخوام از بین این همه آلبوم های موزیکی که دارم فقط 10 تا آلبوم رو
گلچین کنم و در داخل مموری کارت موبایلم بزارم فکر میکنید چقدر از حجمش رو پر کنه.
پس زمانی که من بیشتر دوست دارم یک آهنگ رو با کیفیت گوش کنم تا اینکه نگران پر شدن حجم مموری کارتم
باشم بهتره که مموری کارت رو ارتقا بدم تا هم نگران نباشم و هم اینکه آهنگ ها و آلبوم های بیشتری رو
بتونم در داخل موبایلم داشته باشم تا هر جا هم که رفتم بتونم به آهنگ های مورد علاقه ام گوش بدم.
به همین دلیل مموری کارت 4 گیگی برای من و کسانی که مثل من هستند کافی نیست و خیلی خیلی هم کمه.
من جایی اشاره نکردم که قراره فیلم بزارم. گفتم اگر مموری کارت به دستم رسید که اونم چند روزی طول میکشهمنتظر فيلمتون هستم.
تا بدستم برسه و اگر نیاز بود عکس فضای پرشده داخل این مموری کارت 8 گیگابایتی رو که در هنگام روشن بودن
پی1 گرفتم قرار میدم.
خب پس فعلا بای.![]()