تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 13 اولاول ... 456789101112 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 128

نام تاپيک: قفل گذاري قدرت مند بروي سي دي فيلم هاي اموزشي

اگه نباشه جاش خالی می مونه SadeghPM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوست جديد من سلام وبا عرض خوش آمدگوئي!
    البته استخراج فايل شما به نظرم در عرض كمتر از نيم ثانيه امكان پذير است !!
    كافيست شما برنامه هاي فشرده سازي را بروي سيستم خود نصب داشته باشيد
    به عنوان نمونه winrar 3.71 اكنون كافيست بدون لود كردن ايميج به داخل درايو مجازي بروي ايميج شما كه با پسوند iso ذخيره شده كليك سمت راست كنيد سپس از گزينه هاي موجود گزينه پاياني يعني extract to را بر گزينيد اكنون مي بينيد كه فايل با نام Mariah Carey - Touch my body.mp3 وبا حجم 812 كيلوبايت مثل ماست استخراج شده !!!

البته به تصور من براي كار اول براي شما قابل قبول است منتهي سعي كنيد كه تلاش خود را بر امنيت فيلم هاي آموزشي يا متون كه در اين گونه سي دي ها كاربرد دارند متمركز كنيد تا با بحث تاپيك منطبق باشد

با تشكر از شما وبا اميد به ديدن كار هاي حرفه اي تر وبهتر از سوي شما
    اگه روی سی دی رایت هم شده بود بازم اینجوری می کشیدی بیرون... شما مثله اینکه قضیه رو نگرفتی... ایشون وقتی به صورت ISO فایل میدن یعنی این که شما لاقل بزار روی درایو مجازی بعد سعی کن بکشی بیرون... از شما در تعجبم..

پروفشنال mahramasrar2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

اگه روی سی دی رایت هم شده بود بازم اینجوری می کشیدی بیرون... شما مثله اینکه قضیه رو نگرفتی... ایشون وقتی به صورت ISO فایل میدن یعنی این که شما لاقل بزار روی درایو مجازی بعد سعی کن بکشی بیرون... از شما در تعجبم..
    ‌دوست خوب وپر تلاشم سلام
    به نظرم جواب شما در پرسش شماست!!
    فرض كن سي دي بود من براحتي باز هم مي توانستم ايميج ايزوبگيرم وبعد اين بلا رو سرش بيارم!!

اگرچه بسياري از برنامه ها مانند خانواده riper ‌ها اين كار را به آسودگي انجام مي دهند
    در صورت عدم دسترسي به اينگونه برنامه ها شايد برنامه نام آشناي jetaudio گزينه مناسبي باشد
    اين برنامه به غير از اجراي آهنگ ها مي تواند آنها را با حجم حقيقي بروي هارد ذخيره كند
    اگرچه آنچه گفتم به عنوان يك قاعده كلي بود
    حال در صورت توجه به استفاده از مولتي مديا بيلدر توسط دوستمان جهت ساخت پروژه وبا توجه به اكستركت شدن فايلها توسط اين برنامه بروي هارد در حين اجرا كار حتي باز هم راحت تر مي شود!!

با تشكر از نظرات شما

اگه نباشه جاش خالی می مونه SadeghPM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

‌دوست خوب وپر تلاشم سلام
    به نظرم جواب شما در پرسش شماست!!
    فرض كن سي دي بود من براحتي باز هم مي توانستم ايميج ايزوبگيرم وبعد اين بلا رو سرش بيارم!!

اگرچه بسياري از برنامه ها مانند خانواده riper ‌ها اين كار را به آسودگي انجام مي دهند
    در صورت عدم دسترسي به اينگونه برنامه ها شايد برنامه نام آشناي jetaudio گزينه مناسبي باشد
    اين برنامه به غير از اجراي آهنگ ها مي تواند آنها را با حجم حقيقي بروي هارد ذخيره كند
    اگرچه آنچه گفتم به عنوان يك قاعده كلي بود
    حال در صورت توجه به استفاده از مولتي مديا بيلدر توسط دوستمان جهت ساخت پروژه وبا توجه به اكستركت شدن فايلها توسط اين برنامه بروي هارد در حين اجرا كار حتي باز هم راحت تر مي شود!!

با تشكر از نظرات شما
    سلام
    والا دیگه نمی دونم چی بگم...بازم قضیه رو نگرفتی ... شما یک بار بزارش توی درایو مجازی و ببین اصلا فایله چه جوریه؟؟؟ این روش هایی که گفتی میتونی عملی کنی یا نه!!! اونوقت خودت جوابتو می گیری!!!ایشون ذکر کردن که می تونن از روش های بیشتری برای جلوگیری از ایمیج هم اعمال کنن.روش ایشون روش بسیار جالبیه!!! البته برای من. این روش البته در مورد VCD ها هم اعمال میشه ... که روش کپی هم تنها با ISO Buster ممکنه... که در صورتی که روی سی دی باشه خیلی خیلی مشکل میشه و بسیار طول میکشه...
    خوشحال میشم دوستمون روششون رو بگن.

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

‌صادق جان من قضيه رو گرفتم اميدوارم پس از توضيحات پائين شما هم متوجه بشي چون عدم تفاهم بد درديه !!!

بايد ادعا كنم تا به حال برنامه اي نديدم كه درمقابل Ripping مقاومت كنه !
    نظر من رو مي خواهيد؟ بايد بگم سي دي هاي صوتي غير قابل قفل گذاري هستند
    حالا چرا؟
    1- فرض كنيد شما يك سي دي صوتي حاوي ده آهنگ يا بيشتر را قفل گذاري مي كنيد وبه من مي دهيد من هم براحتي سي دي را در سي دي رام گذاشته در دو دقيقه با Isobuster و ديگر ياران نگاهي به سي دي مي اندازيم !
    2-اكنون با متوجه شدن قفل هاي به قول شما مقاوم تر وبدسكتور وديگر اقوام اين خانواده بدون از دست دادن خونسردي برنامه Jetaudio را اجرا مي كنم
    3- در برنامه Jetaudio به غير از گزينه Rip كه بيشتر به كار سي دي هاي صوتي معمولي مي خورد يك گزينه ديگر نيز نهاده شده Record از ديدن اين دكمه به ياد چه مي افتيد؟ البته من اطمينان دارم شما آنقدر باهوش هستيد كه تصور نكنيد اين دكمه تنها براي ضبط صداي نازنين شما قرار داده شده !!!
    4- اكنون با تنظيم كردن ميكسينگ وbitrate ونوع فرمت صوتي مثلا ام پي تري وانتخاب درگاه هاي ورودي وخرجي صدا از كنترل پنل جامع برنامه جت آيديو حالا راحت سي دي را اجرا و همزمان دكمه Start را مي فشارم !!(فراموش نكنيد در پايان اتمام هر آهنگ STOP را بفشاريد)
    همين وبس آهنگ ها با اجرا از روي سي دي بروي هارد ذخيره مي شوند !!!

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++
    تبصره=
    مي فرمائيد اگر تعداد آهنگ ها بيشتر بود مثلا 100 آهنگ يا 150 آهنگ چي ؟
    خوب در اين صورت سي دي شما يك كولكسيون ارزشمند است بنابراين ارزش اندكي اطلاف وقت را دارد !
    اقلام مورد نياز جهت Rip ‌كردن سي دي هاي با تعداد آهنگ هاي بسيار
    1- يك برنامه قدرت مند با قابليت Ripping و داراي گزينه Batch
    ' گرچه برنامه هاي بسياري جهت اين قضيه ساخته وآماده داونلود در اينترنت است اما من شخصا برنامه هاي شركت Realnetworks را كه قابليت ضبط صدا به صورت استريمينگ را دارا هستند وحتي تعدادي به غير از ضبط آماده رايت هم مي باشند را توصيه مي كنم

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++
    نكته :فراموش نكنيد گزينه Batch را بفشاريد تا با هر بار اجراي آهنگ بعدي نياز به اجراي عمليات از آغاز نباشيد
    اكنون همه چيز آماده است سي دي را اجرا كنيد وبرنامه Ripping خود را هم در انتظار نگذاريد برنامه با توجه به ميزان قابليت ونوع ساخت با اجراي آهنگ ها آهنها را از طريق گذرگاه ورودي ميكروفون يا Aux ضبط مي كند وبا فرمت مورد علاقه شما بروي هارد در پوشه مشخص شده ذخيره مي كند
    با پايان يافتن آهنگ برنامه ترك جديدي جهت آهنگ بعدي مي گشايد
    اكنون مي توانيد مانيتور را خاموش كنيد وچند ساعت بعد پس از پايان يافتن كار نتيجه را مشاهده كنيد

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
    راه چاره:
    از نظر من شما بايد موارد زيادي از اطلاعات وعكس ها ومتون متفاوت را در اتوران سي دي خود بگنجانيد تا كاربر بدون آن اطلاعات به تمامي مقصود خود نرسد مثلا مي توانيد عكس خواننده هاي آن آهنگ ها يا متوني كه مي سرايند را در اتوران بياوريد سپس بروي اتوران يك قفل قدرت مند بگذاريد

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

نتيجه نهائي : آهنگ ها ودر كل صوت در صورتي كه توسط حس شنوائي ما قابل فهم باشند پس ديگر قفل خود را از دست داده اند ! و راه هاي زيادي از قبل ميكروفون داخلي يا خارجي و.....براي ضبط آنها وجود دارد پس بنابراين اينجاست كه اتوران به داد شما مي رسد
    پس توصيه مرا بشنويد وهمه تخم مرغ هاي خود را در يك سبد نگذاريد !

تايپ وتهيه محرم اسرار2= mahramasrar2
    Last edited by mahramasrar2; 14-05-2008 at 18:37.

پروفشنال ژولی لسکو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    <<?؟>>

پيش فرض

به دليل حفظ نظم تاپيك بخش ابتدايي و نامربوط به تاپيك حذف شد(هخامنش)
    با سلام با توجه به تلاش بچه هاي من يه نمونه آماده كردم كه فقط يه آهنگ براي نمونه است
    البته من خيلي از قفل هايي كه ميشه با اين تركيب كرد رو به دليل بي نيازي به رايت نذاشتم !!!
    مثل ترك 0 , متصل كردن فايل , ترك مجازي و ...
    فايل به صورت يك ايميج ساده iso. هست
    خوب حالا اون فايل آهنگ رو خارج كنيد و اگه خارج شد مشكل اين نمونه را ذكر كنيد
    با تشكر
    لينك دانلود
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سلام دوست عزيز
    کار شما رو من اينطور ديدم که امدين و بخش ISO رو در WinHex از بين بردين
    و روي MP3 هم حجم مجازي کار کردين 0
    ISO رو براي اين خراب کردين چون Extract کردنش با IsoBuster راحت تره ولي Joliet ظاهرا مشکل تره
    ولي اگه يه پيغامهاي خطايي که ميده توجه نکنيم و کافيه IgnorAll رو بزنيم و دست آخر هم وقتي ميگه فايل معيوبه ميخاين Delete بشه ؛
    ميگيم نه!
    فايلم که صادق گذاشته ديگه. من ديگه آپلود نميکنم.
    من شخصا منتظر ديدن کارهاي بعديت هستم فقط خداييش کم حجم درست کن.
    اينترنت من که ذغالسوزه مال بچه هاي ديگه رو خبر ندارم.
    البته اين محرم فکر کنم جزء مستکبرين باشه!

داره خودمونی میشه Ronin_unLocker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

اول ببخشيد كه نتونستم بيام

مثل اينكه شما اصلا متوجه نشديد من چي گفتم !!!
    من گفتم كه از گذاشتن قفلهاي ديگر براي اجراي شدن در درايو مجازي خودداري كردم شما ها دارين رو فايل iso. كار مي كنيد آخه چرا !!!؟!؟!؟!
    يه درايو مجازي بسازيد فايل رو بزاريد توش بعدش روش كار كنيد .اونطوري كه هر بچه 1 ساله هم بلده

منظورم از ترك 0 هم اين بود كه شما به راحتي نمي تونيد از اين CD ايميج بگيريد تا روي فايل ايميج آن كار كنيد.
    يه چيز ديگه !! من گفتم براي نمونه يك آهنگ , شايد اون يك فيلم بود و ديگه jetaudio و ضبط صدا به كار نمي اومد .
    يه نمونه ديگه دارم آماده مي كنم كه اگه مورد قبول دوستان عزيز بود آموزشش رو بنويسم .

يا حق
    Last edited by Ronin_unLocker; 15-05-2008 at 18:11.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    <<?؟>>

پيش فرض

اول ببخشيد كه نتونستم بيام

مثل اينكه شما اصلا متوجه نشديد من چي گفتم !!!
    من گفتم كه از گذاشتن قفلهاي ديگر براي اجراي شدن در درايو مجازي خودداري كردم شما ها دارين رو فايل iso. كار مي كنيد آخه چرا !!!؟!؟!؟!
    يه درايو مجازي بسازيد فايل رو بزاريد توش بعدش روش كار كنيد .اونطوري كه هر بچه 1 ساله هم بلده

منظورم از ترك 0 هم اين بود كه شما به راحتي نمي تونيد از اين CD ايميج بگيريد تا روي فايل ايميج آن كار كنيد.
    يه چيز ديگه !! من گفتم براي نمونه يك آهنگ , شايد اون يك فيلم بود و ديگه jetaudio و ضبط صدا به كار نمي اومد .
    يه نمونه ديگه دارم آماده مي كنم كه اگه مورد قبول دوستان عزيز بود آموزشش رو بنويسم .

يا حق
    شما یه دونه از همین ها که میگی قفل بذار و آپلود کن
    هر محدودیتی میذاری هم بذار
    فقط کم حجم باشه
    منتظر کار شما

داره خودمونی میشه Ronin_unLocker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

خوب نمونه 2 آماده شد
    مراحل كار
    1 - دانلود كنيد
    کد:
    2 - فايل را استخراج و cue. را براي رايت انتخاب كنيد . با نرو 7 به بالا راحت رايت ميشه (اگه تونستيد تو درايو مجازي اجرا كنيد اسم برنامه رو ذكر كنيد = منظورم اسم برنامه است كه شما تونستيد ايميج را باهاش به راحتي و با شبيه سازي كامل اجرا كنيد )
    حالا هدف :
    1 - گرفتن ايميج كلي
    2 - استخراج ويدئو
    همين !!!
    Last edited by Ronin_unLocker; 15-05-2008 at 23:59.

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

(اگه تونستيد تو درايو مجازي اجرا كنيد اسم برنامه رو ذكر كنيد )
    منظورتون از اسم برنامه اسم فايل هستش؟
    فايل ويدئوئي كه اجرا ميشه توسط mPlay.exe هستش كه در پوشه A قرار داره به نظرم فايل exe ‌توسط نرم افزار كپچر شما ساخته شده كه فايل ويدئوئي رو اجرا مي كنه( Camtasia Studio )

ضمنا جالب بود خوشم اومد داري كم كم فعال ميشي اميد وارم بازهم فعاليت كني وتاپيك رو به جنب وجوش وادار كني

در هر حال فايل با isobuster ‌راحت استخراج ميشه
    اين لينك استخراج شده فايله كه آپلود كردم
    حجم 16 كيلوبايت (خوب كم حجم ساختي Camtasia Studio جدا از نظر قدرت كپچر وفشرده سازي فايلها خوب كار ميكنه جالبه )
    1.avi
    کد:
    اگه امكان داره آموزشش رو هم دريغ نكن
    اين تاپيك صرفا براي همين قضيه ايجاد شده
    با اميد موفقيت شما وبا تشكر

باز هم تشكر
    Last edited by mahramasrar2; 16-05-2008 at 00:01.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    <<?؟>>

پيش فرض

خوب نمونه 2 آماده شد
    مراحل كار
    1 - دانلود كنيد
    کد:
    2 - فايل را استخراج و cue. را براي رايت انتخاب كنيد . با نرو 7 به بالا راحت رايت ميشه (اگه تونستيد تو درايو مجازي اجرا كنيد اسم برنامه رو ذكر كنيد = منظورم اسم برنامه است كه شما تونستيد ايميج را باهاش به راحتي و با شبيه سازي كامل اجرا كنيد )
    حالا هدف :
    1 - گرفتن ايميج كلي
    2 - استخراج ويدئو
    همين !!!
    فکر کنم روش بيشتر کار کني نتايج جالبتری هم ميده
    وقتي ايميج رو رايت ميکني ديگه هيچ خدايي رو بنده نيست
    هرکاري کردم نتونستم ايميجي ازش بگيرم که کار کنه
    البته با ايزوبوستر ميشه فايل فيلم رو بيرون آورد ولي افزايش حجم داره
    پيشنهاد من به شما اينه که فايلهاي جانبيتو مثلا همون فيلم رو بيشتر محافظت کني يا مثل من که اون pdf رو بطور کامل وابسته به exe کردم بکني
    که اگه با ايزوبوستر بيرون آورده شد هم کار نکن
    البته ظاهرا شما در اين مورد هم پيشبيني روش پک شدن در Macromedia رو مطرح کردي و يادمه قبلا يکي از دوستان آموزش هم براش روي سايت گذاشته بود.
    در نهايت کار شما عالي بود و کلون (v3.3) بدون پروفايل نتونست کپي سالم بگيره و با پروفايل هم امتحان نکردم. و الکل (v1.9) هم نتونست.
    يه نکته مهم سازگاري سي دي قفلگذاري شده شما با سي دي درايوهاست . من روي Asus و LG Combo امتحان کردم بدون مشکل بود
    دوستاني که رايتش ميکنن نتيجه رو بگن.
    ممنون بابت کم حجمي پروژه
    موفق باشي

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •