آقا بالاخره تونستم یه خط از اون جا مونده بود. این کد ها رو توی یه فایل txt مینویسی بعد توی misc file میذاری بعد write script رو میزنی.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا بالاخره تونستم یه خط از اون جا مونده بود. این کد ها رو توی یه فایل txt مینویسی بعد توی misc file میذاری بعد write script رو میزنی.
بچه ها خيلي ممنون از راهنمايي تون وقتي main را روش ريختم گوشيم روشن شد.
حالا اگه به k810 تبديلش كنم مشكلي پيش نمي ياد؟
نه ولي تو اوليمن فرصت خودم براتون مي زارمش!
البته اگه شما اجازه بديد.
![]()
نه چرا مشكلي پيش بياد؟
نه نمياد ولي فاييده نداره كه !
خود كا 800 خداست حالشوببر !
اگه تبديلش كني به كا 810 بازم دوباره بايد منو رو روش فلش كني چون داري يه باره فريمور گوشيتو عوض ميكني!
ولي به نظر من كار گزافيه !
اگه تبديل كني به 810 اونوقت تازه بايد يه پچ بريزي كه چراغ هاي زير شماره هاي 1 و 2 و 3 روشن بشه مي دوني؟
حالا خودت مي دوني خواستي تعويض كن نخواستي هم نكن!
من امتحان كردم صفر كرد كدهايي كه دادي درسته ولي روشي كه شما مي ري اشتباهه حالا اگه دوست داريد بگيد تا فايلشو براتون بزارم اگر هم خواستيد بگيد نحوه ريختنش رو بگم!
![]()
Last edited by cico; 29-04-2008 at 22:10.
ببينيد اين كار ميده؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
سلام.
من من از gdfs کپی گرفتم ولی موقعی که می خوام write کنم تو read cs برنامه setool حدود 10 دقیقه می مونه و بعد پیغام fatal erore می ده.چکار کنم.به دادم برسید.![]()
یه سری به این تاپیک بزن. هر سوالی هم راجع به setool2 , k800 to k810 داشتین من در خدمتم. موفق باشید
گوشی من k810 هست .بگید چه چیز هایی رو باید واسه فلش گوشیم بگیرم و اگه ممکنه یه آ موزش مر حله به مرحله کوتاه هم واسه فلش کردن بزارید تا بدونم این فایلا رو کجا بزارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)