این بازی رو بالاخره امروز با تاخیر زیاد گرفتم...
محشره! داستان بازی و شخصت پردازیش من رو مجذوب خودش کرده. اول منوی زیبای بازی توجه ی شما رو به خودش جلب میکنه و بعد یک دموی نسبتاً طولانی از آنچه که در سری قبل اتفاق افتاد نمایش داده میشه و سرانجام کنترل Matt Baker به شما داده میشه... . گرافیک و به خصوص نور پردازی بازی خیلی خوب کار شده اما بازی بی اشکال نیست و من به چند تا باگ برخورد کردم. اما اصلا طوری نیست که اذیت بکنه.... مهم ترین بخش بازی گیم پلی عالی و نفس گیرش هست. بازی دارای 2 درجه ی سختیه Casual و Veteran که پیشنهاد میکنم بازی رو با درجه ی وترن شروع کنید تا مزه ی بیشتری بده و بعد از تمام کردن بازی درجه ی سختی جدید باز بشه. هوش مصنوعی دشمنان خوب هست، باز هم مثل اکثر بازی ها، هوش مصنوعی خوب و نه عالی کار شده. این بار هم شاهد اشتباهات احمقانه از سوی دشمنان هستیم!
در کل این بازی عالیه. من به شخصه هر بازی که مرتبط با جنگ جهانی باشه رو دوست دارم. اما به نظرم این بازی با بقیه ی بازی هایی که در رابطه با جنگ جهانی دیدیم فرق داره و سعی میکنه خودش رو از کلیشه ها و تکرارها دور بکنه، به همین خاطر هم یک اثر به یاد ماندنی شده.
این بازی حتما تهیه کنید.
مرسی پیمان جان...استفاده کردیم 
---------
Xbox 360,
PlayStation 3,
Microsoft Windows
gamespot به بازی امتیاز 8.5 داد!
کریس واترز در ریویوی خود اظهار داشته که گیم پلی بخش تاکتیکی(کنترل جوخه) بازی به خوبی در قالب یک بازی اکشن اول شخص قرار گرفته و گیم پلی یی فوق العاده خلق کرده. کاراکترهای بازی رو دوست داشتنی خوانده اما داستان بازی رو در عین عمیق و جذاب بودن بیش از حد به داستان دو بازی گذشته ارتباط دارد که شما مجبورید برای درک کامل داستان، بازیهای قبلی را به اتمام برسانید. در رابطه با گرافیک، کریس محیط BIA:HH رو پر جزییات و چشم نواز دونسته اما به این نکته اشاره کرده که بافت ها در بعضی صحنه ها ناهمگون کار شدن. صداگذاری بازی بخصوص در نبردهای شلوغ بسیار خوب کار شده. همچنین دوربین بازی حس هیجان زیادی به شما القا میکند و وضوح و زاویه دید خوبی دارد اما در موارد جزیی شما را آزار میدهد.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مجله gameinformer نیز بازی رو نقد کرده و امتیاز 7.75 از 10 رو شایسته ی جدید عنوان یوبی سافت دونسته.
در سایت این مجله عنوان شده که BIA: HH دارای کات سنس هایی خارق العاده، انیمیشن های عالی و موسیقی پر حرارت و سینمایی است. استفاده بجا و موثری از افکت depth of field (عمق دید یا میدان) صورت گرفته اما این مجله هم به ایراد برخی تکسچر های بازی اشاره کرده.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
امتیاز سایر سایتها و مجلات معتبر:
IGN 7.6/10
Official Xbox Magazine 9 / 10
Official Xbox Magazine UK 8 / 10
X360 Magazine UK 6 / 10
Kikizo 7 / 10
MS Xbox World 8 / 10
1UP B-
Gameplayer 9 / 10
تصاویر در سایز اصلی: