تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 23 اولاول ... 45678910111218 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 221

نام تاپيک: تاپیک سوالات مربوط به آموزشگاههای زبان و مباحث مرتبط

آخر فروم باز محمد88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

همم .. خب حالا سوال من همینه که این رویه یه مقدار باعث کاهش دقت نمیشه ؟ ... فرض کن سطح متوسط سوالات x باشه ، حالا اونی که سطحش x+10 باشه و اونی که x+1 باشه همه شون فرضاً دوتا دونه رو غلط می زنن و اینطور به نظر میاد که تفاوت سطحشون اندکه در حالیکه اینطور نیست ... بطور مشابه اونی که x-10 هستش و اونی که x-20 هستش شاید چهارتا دونه رو کلاً درست بزنن و باز همین حالت پیش بیاد ...
    شایدم من درست متوجه نمیشم ...
    حرف شما درسته اما معمولا این اختلاف سطحی زیاد که مثال زدید یا تو مصاحبه و یا نهایتا تو یکی دو جلسه ی اول کلاس معلوم میشه و بعد کلاس تقریبا یکدست میشه...
    در ضمن به هر جهت هر کلاسی قوی و ضعیف داره...و مثلا توی یک کلاس هشت نفره که سطحش x هست ، دو نفر x هستند و سه نفر x+1 و دو نفر x-1 و مثلا یکنفر هم x+2 و علیرغم این اختلافات همشون تقریبا مثل همدیگه هستند...

2. این کاربر از محمد88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت lamia9933's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

[quote=barton2500;3726428]باسلام.
    دوستان بهترین آموزشگاه های زبان تهران رو اگه ممکنه معرفی کنن

این که یه آموزشگاه خوبه یا نه بستگی به خودت داره که زبان رو برای چی میخوای یاد بگیری. یعنی چه استفاده ای میخوای ازش بکنی. اگر میخوای گرامر و سطح لغت بالایی داشته باشی بهتره کانون رو انتخاب کنی. خصوصا اگه امتحانی مثل کنکور و ... رو پیش رو داری.محیط کانون مثل مدرسه میمونه. فقط معلم حرف میزنه.تو فقط مینویسی میخونی امتحان میدی!
    اگر هدفت روان صحبت کردن و برقراری ارتباط با یه فرد خارجیه موسسه سفیر تو این کار استاده! کلاسهای فعال و خوبی داره. در یه جمله: حوصلت از انگلیسی خوندن سر نمیره. کلی اصطلاح و ... هم یاد میگیری.
    اگه میخوای بری اونور آب و فرصت زیادینداری و زود باید تافل یا آیلتس بگیری برو ایران کانادا یا آریان پور. اینا برنامه کلاساشون طوریه که به سرعت مطالب رو آموزش میدن و تو رو برای امتحان اصلی آماده میکنن. ولی کلا کلاساشون فشرده تره. مثلا ایران کانادا یه سری کلاس داره که هر روز هفته به جز جمعه هاست!
    در مورد موسسه کیش اطلاعات زیادی ندارم ولی به هر حال یه زمانی جزو خوبها بوده!
    و دور شکوه و جهاد دانشگاهی و ... رو خط بکش که دیگه اینا عمر مفیدشون تمومه!
    در ضمن من زبان تدریس میکنم. اینایی که گفتم همش رو از نزدیک دیدم و تجربه اش رو دارم.

4. این کاربر از lamia9933 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت lamia9933's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

این که میگی فقط برای انگلیش هس؟!!!
    فرانسه چطور...؟

برای فرانسه فعلا کانون بهترینه. با اینکه کتابش rofflect کتابه سختیه ولی معلمای با سوادی داره. از طرف سفارت مجری برگذاری امتحانای پیشرفته DELFو DALF شده. ( یه چیزی مثل همون تافل و آیلتس توی انگلیسی) ولی کلاسهای فرانسه هم همون جو کلاسای انگلیسی رو داره و خیلی خشک و رسمیه. عین مدرسه!
    موسسه قطب راوندی هم برای فرانسه خوبه.
    خود سفارت فرانسه هم توی قسمت فرهنگیش کلاس داره ولی زیاد جالب نیست. اولا برنامه ریزی و سازماندهی شده نیست. یعنی یه جورایی همه چیزش رو هواست. ثانیا بدرد کسایی میخوره که فرانسه رو تا حد زیادی بلد باشند و بخوان دوره کنن. ولی تنوع زیادی داره. کلاسای تئاتر و فیلم و شعر و... زیاد دارن.

6. این کاربر از lamia9933 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Top Notch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

همم .. خب حالا سوال من همینه که این رویه یه مقدار باعث کاهش دقت نمیشه ؟ ... فرض کن سطح متوسط سوالات x باشه ، حالا اونی که سطحش x+10 باشه و اونی که x+1 باشه همه شون فرضاً دوتا دونه رو غلط می زنن و اینطور به نظر میاد که تفاوت سطحشون اندکه در حالیکه اینطور نیست ... بطور مشابه اونی که x-10 هستش و اونی که x-20 هستش شاید چهارتا دونه رو کلاً درست بزنن و باز همین حالت پیش بیاد ...

شایدم من درست متوجه نمیشم ...
    خب امتحان تعيين سطح استاندارد حدود يك ساعت و نيم طول ميكشه و معمولا 4 بخش Listeninig;reading;general , speaking رو داره.دو تا سوال رو شانسي جواب دادند زياد تاثير گذار نيست چون براي مثال امتحان general به طور استاندارد براي بزرگسالان 120 سوال داره.و تازه وقتي جوابا مي ره تو يه فرمول خاص اونموقع سطح طرف معلوم ميشه.فكر كنم امتحاني كه اونموقع شما دادي زياد شرايط خوبي نداشته

داره خودمونی میشه Top Notch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شكوه ها سه گروهند.دكتر محسن شكوه،مهندس شكوه(كه خواهر زادشه)و مهندس كشاورز.در واقع وقتي با هم مشكل پيدا كردند اينجوري شد.به نظرم بهتره كلي در موردشون حرف نزني.يكي از اونا همين الان فوق العاده كار مي كنه.

در آغاز فعالیت subzeroking's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

اگر میخوای گرامر و سطح لغت بالایی داشته باشی بهتره کانون رو انتخاب کنی. خصوصا اگه امتحانی مثل کنکور و ... رو پیش رو داری.محیط کانون مثل مدرسه میمونه. فقط معلم حرف میزنه.تو فقط مینویسی میخونی امتحان میدی!
    اگر هدفت روان صحبت کردن و برقراری ارتباط با یه فرد خارجیه موسسه سفیر تو این کار استاده! کلاسهای فعال و خوبی داره. در یه جمله: حوصلت از انگلیسی خوندن سر نمیره. کلی اصطلاح و ... هم یاد میگیری.
    اگه میخوای بری اونور آب و فرصت زیادینداری و زود باید تافل یا آیلتس بگیری برو ایران کانادا یا آریان پور. اینا برنامه کلاساشون طوریه که به سرعت مطالب رو آموزش میدن و تو رو برای امتحان اصلی آماده میکنن. ولی کلا کلاساشون فشرده تره. مثلا ایران کانادا یه سری کلاس داره که هر روز هفته به جز جمعه هاست!
    در مورد موسسه کیش اطلاعات زیادی ندارم ولی به هر حال یه زمانی جزو خوبها بوده!
    در ضمن من زبان تدریس میکنم. اینایی که گفتم همش رو از نزدیک دیدم و تجربه اش رو دارم.
    من اینجا تو شهرستان یه مدتی کلاس می رفتم. تو موسسه کیش. تو سطح متوسطه (I3) کلاسمون به خاطر کم بودن تعدادمون کنسل شد. دیگه هم اینجا کلاسی توی این سطح یا بالاتر پیدا نکردم. می خوام برای آخر هفته ها بیام تهران و برگردم. از توضیحاتی که دادید به نظرم موسسه سفیر طرز کارش به کیش شبیه تره تا بقیه. منظورم از نظر تأکید روی مکالمه است.
    اطلاع دارید موسسه سفیر کلاس آخره هفته هم داره یا نه؟
    آدرس و تلفن تماسی ازشون دارید؟
    مسیر رفت و آمدش هم برام مهمه. اگه نزدیک ایستگاه مترو باشه که حرف نداره!
    با این شرایط موسسه خوبی رو سراغ دارید برای من؟
    پیشاپیش هم از راهنماییتون ممنونم.

پروفشنال جنگل's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    در جوار امام رضا

پيش فرض

سلام
    برای تقویت زبان من موسسه کانون زبان رو پیشنهاد میکنم که روی گرامر تاکید زیادی دارن
    اما موسسه کیش روی listening و speaking تاکید دارن
    اما خوب برای تقویت گرامر میشه از کتاب های موجود برای تقویت گرامر استفاده کرد
    اما چون برای صحبت کردن و گوش دادن باید حتما یک نفر کنارت حضور داشته باشه همون کیش گزینه خوبیست
    امیدوارم کمکت کرده باشم

11. این کاربر از جنگل بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت mrdelbari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض The best institute in Tehran;your opinions

من برای پیدا کردن بهترین کلاس زبان تقریبا پوستم کنده شد.
    وقت و انرژی و هزینه زیادی گذاشتم.
    واسه همین خیلی دوست دارم از تجربیات سایر دوستان هم استفاده کنم
    برام خیلی مهم بود که کلاس مختلط باشه تا ترسم توی صحبت کردن بریزه واسه همین موسسه ایران کانادا رو انتخاب کردم البته تجهیزات آموزشی خوبشون هم بی تاثیر نبود.از شانس خوبم هم توی کلاسی افتادم که معلمش عالی بود.هم لهجه قشنگی داشت و هم اطلاعات و شیوه انتقال مطلبش عالی بود.کلا کلاس جو جالبی داشت طوریکه هر روز روزی 4 ساعت اصلا برامون خسته کننده نبود.
    بعد از دو ترم که استادمون رو عوض کردن تازه فهمیدم که داشتن یه معلم خوب مهمترین چیزیه که به پیشرفت زبان آدم کمک میکنه و بقیه مسائل اونقدرا هم مهم نیست.واسه همین با بقیه بچه ها تصمیم گرفتیم از معلممون بخوایم بیرون از موسسه برامون کلاس بزاره.
    و خدارو شکر تا الان هم کلاسمون خوب پیش رفته.
    بقیه دوستان هم نظرشون رو بگن و تجربیات مفیدی که تو زمینه یاد گرفتن زبان داشتن که قطعا هم به درد من میخوره و هم اوناییکه مثل من تازه کارن.
    Last edited by mrdelbari; 30-07-2009 at 09:03.

حـــــرفـه ای A r c h i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Dream Land

پيش فرض

سلام

عنوان تاپیک پرسشیه ولی پست شما توضیحی

در مورد معلمک خوب حرف شما را قبول دارم. ولی با یک معلم بودن بیشتر از سه ترم برای دانشجو منفعت نداره که هیچی ضرر هم داره. چون یک معلم بیشتر از آن مدت برا ی دانشجو تکراری میشه منظورم ارائه اطلاعات تکراری هست.
    حتما حتما من توصیه می کنم بعد از دو ترم معلم خودتون را عوض کنید. حتی اگه که به نظر بیاد معلم جدید کمتر می دونه. واقعا به نفع خودتونه.
    یکی از مواردی که من تو موسسه کانون دیدم اینه که هر ترم معلم کلاس باید عوض بشه. یکی از تنها محسنات کلاساش همینه. به شما هم توصیه می کنم زیاد با یک معلم نمونید

موفق باشید

14. این کاربر از A r c h i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت mrdelbari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام

عنوان تاپیک پرسشیه ولی پست شما توضیحی

در مورد معلمک خوب حرف شما را قبول دارم. ولی با یک معلم بودن بیشتر از سه ترم برای دانشجو منفعت نداره که هیچی ضرر هم داره. چون یک معلم بیشتر از آن مدت برا ی دانشجو تکراری میشه منظورم ارائه اطلاعات تکراری هست.
    حتما حتما من توصیه می کنم بعد از دو ترم معلم خودتون را عوض کنید. حتی اگه که به نظر بیاد معلم جدید کمتر می دونه. واقعا به نفع خودتونه.
    یکی از مواردی که من تو موسسه کانون دیدم اینه که هر ترم معلم کلاس باید عوض بشه. یکی از تنها محسنات کلاساش همینه. به شما هم توصیه می کنم زیاد با یک معلم نمونید

موفق باشید
    دوست عزیز فکر کن یه ترم یه استاد داری که از هر نظر عالیه و لهجش در حد گوینده های اخبار انگلیسی کانال 4.
    ترم بعد یکی میاد که نابوده.
    این اتفاق واسه من افتاد.لهجش انقدر خراب بود که من هم با اطلاعات ناقصم مطمئن بودم داره بعضی کلمات رو اشتباه تلفظ می کنه.
    حرفتون رو قبول دارم که عوض شدن استاد باعث افزایش اطلاعات آدم می شه ولی اگه مثل من بد شانس باشین چی؟
    من بیشتر از یه ساعت نتونستم کلاسو تحمل کنم.
    انصراف دادم و از موسسه اومدم بیرون.
    یکی از دخترای کلاس 8 تا استاد عوض کرده تا بلاخره کلاس ما رو پسندید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •