عالیه
برای اطلاعات بیشتر به کلوپ امنیا تو بخش پاکت پیسی مراجعه کن
عالیه
برای اطلاعات بیشتر به کلوپ امنیا تو بخش پاکت پیسی مراجعه کن
من نزدیک 2 سال و نیم هست که این گوشی رو گرفتم، هیچ وقت GPS ش رو امتحان نکرده بودم تا اینکه تو این یکی دو روز به شدت بهش احتیاج پیدا کردم.
گارمینو نصب کردم، نقشه هارم ریختم، همه چیز OK شده ولی یه مشکل اساسی دارم اونم این که گوشی به ماهواره وصل نمی شه!!!
بالای صفحه نوشته: searching for satellites
تو محیط باز هم کارو انجام دادم، 2 ساعت منتظر شدم ولی هیچ جوابی نگرفتم. 3 بار هارد ریست کردم و همه عملیات نصبو از اول انجام دادم ولی بازم نتیجه نگرفتم.
کسی کار خاصی مد نظرش هست که من انجام بدم؟
سلام میخوام گوشیمو که سامسونگi9000فارسی سازش کنم میشه راهنماییم کنید؟متشکرم
من یه گوشی I900 دارم که از آلمان آوردن بعد زبانش آلمانی هستش چطور میتونم زبان انگلیسی کنم؟؟؟ زبان فارسی هم نداره البته یه زبان انگلیسی دره انتخاب میکنم اتفاقی نیمفته؟!!! ممنون میشم راهنمایی کنید.
شما باید رام گوشیتون رو عوض کنید
از این روش استفاده کنید
فقط دقیقا روش رو اجرا کنید و به عکس ها دقت کنید و اگر بار اولتون هست دقیقا متن ها رو بخونید و اگر نتونستید بدید بیرون
. h a n d h e l d u s e r s.com/forum/t4314.htmlکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اسم سایت رو جدا نوشتم چون اسمشو فیل کردن
رام اصلی امنیا رو هم از این سایت بگیرید
UAE رو انتخاب کنید و در صفحه بعدی بنویسید JVHK1 و فیال رو دانلود کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هر وقت رام رو عوض کردید بگید تا اربایزر اصلی این گوشی رو براتون بزارم
موفق باشید
Last edited by d.b23; 25-03-2011 at 00:25.
سلام
یکی از رفیقای من این گوشیو داره،میخواد ببینه میشه رو این گوشی آندروید یا وین فون 7 ریخت یا نه؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)