سلام هادی جان
ممنون میشیم ادامه بدی
من هم موافق حرف آقای mr max هستم و برای ساخت دموی کوچیک از ریگ استارت رو زدم
فعلا یا علی
سلام هادی جان
ممنون میشیم ادامه بدی
من هم موافق حرف آقای mr max هستم و برای ساخت دموی کوچیک از ریگ استارت رو زدم
فعلا یا علی
سلام بر دوستان عزيز
من علاقه بسياري به 3dmax دارم و تمرينات زيادي هم انجام داده ام كلا تخصصم در اسلايد سازي است ... اخيرا به انيميشن هم علاقه مند شده ام .... پست ها را مطالعه مي كردم كه اين پست و پست قبلي را ديدم و برايم سوالي مطرح شد:
1- معني ريگ چيست؟؟ دوستان خيلي از اين كلمه استفاده مي كنند!
2- در توضيح دوستمون در پست فوق كه گفته بودند بايد رنگ ها را جابجا كني، آيا در مكس اين امكان وجود دارد؟؟ چگونه مي توان دستور داد كه رنگ خاصي جابجا شود و رنگ خاص ديگر بعد از آن؟!
متشكرم
خوب منظور شما رو از سوال دوم نفهمیدم..
ولی برای سوال اول...
شما وقتی بخوای یه موجودی که دست و پا داره رو حرکت بدی اگه بخوای نقطه به نقطه جسمت رو جابجا کنی هیچوقت حتی نمیتونی 3 ثانیه انیمیشن بسازی...برای این مشکل امکاناتی رو فراهم کردن که شما یک اسکلت برای کارتون تعریف میکنید و از چرخوندن مثلا دست اسکلت دست کاراکتر شما حرکت میکنه...
خوب عمل نسبت دادن اجزا اسکلت به جسم رو میگن ریگ..یعنی مشخص کنی که دست اسکلت کجاها رو حرکت بده یا مثلا پای اسکلت کجای جسم رو تکون بده...این کار خیلی سخت و تخصصی هست...
با سلام و تشكر از توجه و پاسخ شما
منظور بنده از اولويت رنگ ها اين بود كه مثلا 4 آبجكت داريم با 4 رنگ مختلف (يعني كل آبجكت ها با 1 رنگ خاص متريال داده شوند) حال بگوييم كه اول فلان رنگ حركت كند سپس در ادامه آن با دستور رابطه پدر و فرزندي يعني Link يا دستور ديگري آبجكت ديگر با فلان رنگ تكان بخورد يا حركت كند ...
البته اين برداشت من از صحبت دوستمون بود ...
با احترام
كاويان
سلام اگه میتونی لطفا کمکم میکنی؟ یه پروژه فوری دستمه که یه جاش گیر کردم. میخوام تو یه باکس یه فیلم نمایش بدم و هم زمان رندر بگیرم مثله یه تلوزیون روشن تو میدونی باید چی کار کنم؟ ممنون میشم اگه کمکم کنی.
خوب میتونی توی یکی از material هات به جای عکس یه فیلم انتخاب کنی و به اندازه ی time فیلم زمان animation زیاد کنی ( تعداد فریم)
البته باید نوع فیلم Mpeg , Mov , Avi البته من Avi انتخاب کردم نیومد...
البته این سوالو تو این تایپیک نباید میزنی....
چرا از افتر افکت استفاده نمی کنی تا زمان رندرت پائین تر بیاد ؟
موقعی که داری کامپوزیشن می کنی یه فلیم بنداز توی باکسه همزمان با فریم هات و رنگبندی هات اون رو هم رندر کن که از نرم افزار های سه بعدی رندرش زمان کم تری داره
درود!
من میخوام صورت یا بدنه ی یه سرباز هخامنشی رو البته بعنوان یه کار آموزشی بعنوان یه تازه کار انجام بدم مشکلم اینه که نمیدونم چطوری عکس یا اسکن های front view و side view شو تهیه کنم کسی داره لطف کنه بذاره!
Last edited by Reza Razor; 21-03-2009 at 21:37.
خب منظورتون بلوپرينت هست؟
اگه بلوپرينت مي خواهيميد مي تونيد اينجا درخواست بديد:
موفق باشيد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
گفتم که تازه کارم!
اوکی پس به اینا میگن بلوپرینت!
مرسی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)