ترک امروز من اینه :
Erblicket Die Tochter Des Firmaments از burzum .
لا مصب داره روحمو خراش میده.....
ترک امروز من اینه :
Erblicket Die Tochter Des Firmaments از burzum .
لا مصب داره روحمو خراش میده.....
follow me از breaking benjamin امروز خيلي بهم حال داد
اگه بشنوید امروز با چی حال کردم شاید براتون خنده دار باشه .
با موزیک منوی اصلی بازی Doom III !
احتمالا اسم بازیو شنیده باشین و باید بدونین ترسناکترین گیم دنیاست در همه زمانها !!!!!!!!!! ( تا بازی نکنین متوجه نمیشین من چی میگم ). بعد از 4 سال بازیو Install کردم مرحله اولشو رفتم ( با اینکه قبلا رفته بودم آخرش) سرم درد گرفت Unistall کردمش... دیگه خودتون برید تا تهش. ولی خیلی با موزیکش حس گرفتم
دوستان حالا كه دارين اسم آهنگا رو ميگين آدرس سايتي هم بگنن كه ازش دانلود كنيم
mediaportal و كه همه ميشناسن منم فكر كنم نصفشو خالي كردم ولي يه بدي داره اونم اينه كه بايد كل آلبوم دانلود كني بعدشم لينكاي رپيدشير قديميش همه رفتن
جديدا از mp3real.ru دانلود ميكنم ولي عجب سرور افتضاحي داره ولي با اين وجود بعضي آهنگايي توش پيدا ميشه كه ديگه هيچ لينكي ازشون نمونده خوبيشم اينه كه آهنگهارو جدا جدا گذاشته نه آلبومي
حالا سايتي بگيد كه سرعتش خوب باشه ، همه چي توش پيدا بشه ترجيحاً هم تك آهنگ بزاره ( حالا آلبومي هم بود بگيد)
Antichrist superstar------------>Marilyn Manson
خیلی وقت بود دنبالش می گشتم که آخر موفق شدم و الان بدجوری گرفتارش شدم
البته باید دورش بزنی چون فیلتره . ضمنا از mediaportal بالاتر و شاختر نداریم فعلا شرمندهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
بهترین آهنگ متالی که شنیدم فقط
Unforgiven
Metallica - For Whom the bell tolls
و
System of a dawn-Toxicity
زيباترين ترك متال رو معرفي كردن خيلي سخته و تقريباً غير ممكنه. آهنگهاي زيبا زياد هستند.
به عنوان يكي از قشنگترين تركهاي متالي رو كه شنيدم آهنگ D.N.R از گروه Testament از آلبوم gathering رو انتخاب مي كنم. كلاً آهنگهاي اين آلبوم زيبا هستند و مخصوصاً شروعهاي خوبي دارند. پيشنهاد مي كنم حتماً آلبومشو گير بيارين و گوش كنين. فوق العادس!!!!
سلام دوستان.آهنگ مورد علاقه ی امروز من Red - Breathe Into Me هستش که از سایت زیر می تونین دانلود کنین.خیلی قشنگهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)