تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 33 اولاول ... 45678910111218 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 323

نام تاپيک: اصطلاحات تخصصی عکاسی دیجیتال

اگه نباشه جاش خالی می مونه Your Friend's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

اگه دوربینتون سونیه،فلاش جانبی سونی سینکرونایز کانکشن مورد نیازش رو از پیچ پایه که بسته میشه به زیر دوربین می گیره.بقیه شرکتا رو اطلاع دقیقی ندارم ولی احتمالا شبیه همین روش رو داشته باشن.

در مورد فلاش جانبی این نکته رو مد نظر قرار بدین که تنظیمات نوری اتوماتیک دوربین دیگه کارایی خودشون رو از دست میدن و باید حتما در مود دستی عکس بگیرین.
    دوربینم سونی نیست ولی با راهنمایی دوستمون Seymour با یه فروشنده لوازم عکاسی در مورد اتصال از طریق چشمی مشورت کردم و اون گفت سویچ های چشمی وجود داره که می تونی به فلاش وصل کرده و در محل ثابتی قرار بدی، موقع عکاسی به محض اینکه فلاش دوربین بزنه سویچ چشمی باعث می شه اونم بزنه ولی من موندم آیا تاخیری پیش نمی آد؟ قیمت چشمی رو هم 3500 تومن گفت. قراره دوربین و فلاشو ببرم تست کنیم.

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوربینم سونی نیست ولی با راهنمایی دوستمون Seymour با یه فروشنده لوازم عکاسی در مورد اتصال از طریق چشمی مشورت کردم و اون گفت سویچ های چشمی وجود داره که می تونی به فلاش وصل کرده و در محل ثابتی قرار بدی، موقع عکاسی به محض اینکه فلاش دوربین بزنه سویچ چشمی باعث می شه اونم بزنه ولی من موندم آیا تاخیری پیش نمی آد؟ قیمت چشمی رو هم 3500 تومن گفت. قراره دوربین و فلاشو ببرم تست کنیم.
    تا اونجا که من می دونم نه- عملکردش سریعه و چنین مشکلی پیش نمیاد ...

تازه من برعکس این رو شنیدم، یعنی گاهی فلاش اولیه (که چند میلی ثانیه قبل از فلاش اصلی زده میشه و دوربین ازش برای سنجش صحنه استفاده می کنه) باعث میشه فلاش اکسترنال زودتر از موعد عمل کنه و نوردهی نهایی عکس پایین تر از اون چیزی بشه که فکر می کنه (آندراکسپوز) ...

3. 2 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

جالبه! امروز می برم تست کنم. نتیجه شو فردا می گم بهتون...

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

تا اونجا که من می دونم نه- عملکردش سریعه و چنین مشکلی پیش نمیاد ...

تازه من برعکس این رو شنیدم، یعنی گاهی فلاش اولیه (که چند میلی ثانیه قبل از فلاش اصلی زده میشه و دوربین ازش برای سنجش صحنه استفاده می کنه) باعث میشه فلاش اکسترنال زودتر از موعد عمل کنه و نوردهی نهایی عکس پایین تر از اون چیزی بشه که فکر می کنه (آندراکسپوز) ...
    دیروز چشمی رو تست کردم. حق با شما بود... دو نوع چشمی داشت که یکی با سیم و دیگری مثل دوربین به قسمت کانتکتور فلاش وصل می شد. با هر دو امتحان کردیم. فلاش اکسترنال رو در جایی قرار دادیم که نور فلاش داخلی بهش بخوره. موقع عکسبرداری در کمال تعجب درست همزمان با زدن فلاش اول فلاش اکسترنال هم زد و باعث شد در فلاش دومی عمل نکنه و کل تنظیمات مربوط به نوردهی و شناسایی صحنه به هم خورد. چند بار امتحان کردم ولی در واقع بدون استفاده از فلاش دومی کیفیت عکس بهتر می شد. استفاده از فلاش اکسترنال بوسیله چشمی فقط زمانی توصیه می شود که دوربینتون فقط یک فلاش بزنه و به قول دوستمون senator از حالت تنظیم خودکار صرفنظر کرده و تنظیم دستی انجام بدهید. قیمت چشمی دومی 13 هزار تومن بود.
    با تشکر از دوستان

6. 3 کاربر از Your Friend بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

...استفاده از فلاش اکسترنال بوسیله چشمی فقط زمانی توصیه می شود که دوربینتون فقط یک فلاش بزنه و به قول دوستمون senator از حالت تنظیم خودکار صرفنظر کرده و تنظیم دستی انجام بدهید...
    درسته ... تنها راه چاره اش حالت manual هستش ظاهراً... مرسی از توضیحات خوب ...

8. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Pejvak61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

كسي در مورد CA ميدونه؟

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

احتمالا در نتیجه مطرح شدن این واژه در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تاپیک چنین سوالی واسه ات پیش اومده ؛ درسته؟

CA مخفف Chromatic aberration هستش که در فارسی ترجمه کرده ان انحراف رنگی یا انحراف فامی (که دوستی در همون تاپیک هم اشاره به همین واژه داشت) ...

مصداقش مال وقتیه که رنگ لبه های سوژه (ها) حالت blur پیدا می کنه و رگه/لبه میده ... (بخصوص در مورد رنگهای نزدیک به طیف بنفش مصداق داره)

علتش هم مربوط به زمانی هستش که نور داره از عدسی رد میشه و پراکنده میشه (می دونیم که ضریب شکست رنگهای مختلف متفاوته) ... اگه لنز نتونه هر سه رنگ اصلی رو در یه نقطه فوکوس کنه ، این حالت بوجود میاد ...

خیلی از دوربین های مدرن پردازش های اتوماتیک برای کاستن از این خطا صورت میدن ...

11. 3 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

دقيقاً فهميدم چيرو ميگي. ولي جالبه بدوني كه بعضي از هنرمندان سه بعدي براي اينكه نما يا صحنه اي كه ميسازن رو طبيعي جلوه بدن ميان از افكتي استفاده ميكنن كه به طور مصنوعي اين CA‌ رو ايجاد ميكنه و كلي هم بهش افتخار ميكنن.

مثل اين صحنه :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به برگ هاي بالاي عكس توجه كنيد.

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

دقيقاً فهميدم چيرو ميگي. ولي جالبه بدوني كه بعضي از هنرمندان سه بعدي براي اينكه نما يا صحنه اي كه ميسازن رو طبيعي جلوه بدن ميان از افكتي استفاده ميكنن كه به طور مصنوعي اين CA‌ رو ايجاد ميكنه و كلي هم بهش افتخار ميكنن.

مثل اين صحنه :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به برگ هاي بالاي عكس توجه كنيد.
    من تو این لینک چیزی ندیدم. باید عضو شد؟

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

ببخشيد. احتمالاً فقط اعضاي اين وب سايت ميتونستن اون عكس رو ببينن.

حالا اينا رو ببينين. اينا 3D هستن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •