دليلش هنگام Trash شدن پستتون گفته شده.ميتونيد از قسمت Trash ببينيد.
دليلش هنگام Trash شدن پستتون گفته شده.ميتونيد از قسمت Trash ببينيد.
من یه پیشنهاد برای خود همکار عزیزمون توی بخش موبایل H M R 007 دارم .....
دوست من شما در انجمن موبایل همکار هستید ... همکار یه انجمن شدن هم یکسری مشکلات و دردسرهای خاص خودشو داره ....
مثلاً نباید نسبت به برند و مدل خاصی از گوشی تعصب بی موردی نشون بده و باید مثل یه داور در مسابقه ورزشی کاملاً بیطرف و عادلانه قضاوت کنه .....
اما دوست من شما اگه یه نگاهی به امضاء خودتون بندازین کاملاً با این حرف من مغایرت داره و ممکنه سر همین یه موضوع کوچیک بحث ها و بگو مگوهای زیادی شروع بشه و یا ممکنه شما رو به طرفداری از یه برند خاص محکوم کنن ......
پس بهتره برای اینکه حرف و حدیثی پیش نیاد و شما هم بتونید بهتر به انجمن سروسامان بدین امضاء خودتون رو عوض کنید ....
امضاي ايشون رو با دقت نگاه كنيد!
اگه امضا رو با دقت نگاه کنید متوجه می شید من فکر اونجاشم کردم.البته میخواستم نماد موتورلا و سامسونگ رو هم توش بیارم ولی شلوغ میشد و از قیافه می افتاد!
و اما اگه منظورتون اون UIQ3 ها باشه، چون خودم گوشیم UIQ3 هست به عنوان یک کاربر معمولی توشون فعالیت میکنم و ربطی به همکار بودنم نداره.
--------
سامان جان ممنون از توجهت.
موفق باشی.
سلام علیکم.
میخواستم ببینم طرحی که برای قسمت برنامه های کاربردی و بازی ها داشتین به کجا رسید؟
آخه خیلی اوضاعشون (مخصوصا بازی ها) وحشتناک دراماتیکه.
ممنون.
چرا هيچ قسمتي براي نرم افزار و مشكلات Smartphone نيست؟ من به مدير هم pm دادم، اما جواب ندادن!
کسری خان گوشیتون چیه؟ هر گوشیی برای خودش کلوپ مخصوص داره. لازم نیست همه اسمارت فون ها بچپن تو یه تاپیک.![]()
اين اسم ما مثل اينكه تو اين فروم خيلي مشهور شده
آخه Smartphone ها كه همه يه جور هستن! نيازي نيست واسه هركدوم يه تاپيك بزنيم! مال من i-mate sp3 هست
دوستان سلام
دوست عزیز فقط آیمت ها و یا ویندوز موبایل ها نیستن که اسمارت فون محسوب میشن و همه هم یه جور نیستن
شما باید بری توی ویندوز موبایل ها بگردی دنبالش
با سلام و خسته نباشید.من در جریان روند این تاپیک نیستم ولی انجمن موبایل نیاز ضروری به بخش های جدا واسه سیمبین 9.1 ، Uiq و جاوا داره . هم برای بازی هم برای نرم افزار.
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)