تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 17 اولاول ... 456789101112 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 164

نام تاپيک: طرفداران Vista و طرفداران Xp بیان داخل

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض ...

یعنی شما vistaرو با xpیکی می دونید
    به به خیلی ممنون تمام زحمات چند ساله میکروساف باطل شد
    تمام کد نویسی های ویستا از نو انجام شده بعد vistaوxpاز یک نسل هستن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!! !!!!!!
    کسی نگفت برای نوشتن ویستا, کدهای ایکس پی رو کپی کردند.

اما بهتره بدونید

ویندوزهای 2000 و XP و Vista همگی بر پایه NT هستند.

حتی ویندوز 7 هم همینطور خواهد بود.

پروفشنال _Barbod_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    United States Tehran

پيش فرض

یه سوال
    این دی وی دی که همین سایتp30world برای فروش گذاشته مشکلی نداره؟؟؟
    کرکش اکتیو هست؟؟ میشه اپدیتش کرد؟؟؟
    من خودم شخصا" خریدم و نصب کردم.
    کرکش هم خیلی خوب کار میکنه

داره خودمونی میشه amir_motevaledemeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    M.B.C

پيش فرض

اما بهتره بدونید

خوب شما میگید بر پایه این بر پایه می تونه کد باشه می تونه ساختار باشه می تونه کپی باشه
    آخه امکان نداره!!!!!!اگه منظورتون اینکه میکروسافت از یک روند برای تمام ویندوزاش استفاده میکنه بله درسته چوت شما ساخت یک ماشینو از اولین تا آخرین رو در نظر بگیر همه از یک روند برای ساخت استفاده میکنن

اگه نباشه جاش خالی می مونه modernamir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

اما بهتره بدونید

مشکل اینه که از ویندوز ویستا عملاً دیگه چیزی به نام NT پایه وجود نداره، چون همون موقعی که ویندوز XP در حال بیرون آمدن بود، ویندوز ویستا در حال نوشته شدن بود. یکی از دلایلی که ویندوز ویستا دارای حفره های امنیتی شناخته شده کمتری نسبت به دیگر سیستم عاملهای ویندوز هست، یکی همین بازنویسی کامل کدها است. شما حتی اگر نوع نگرش ویندوز ویستا به فایلها را هم نگاه کنید، می بینید که استفاده برپایه نام و آدرس تا حد زیادی کمرنگ شده و استفاده از متادیتاها در حال پیشرفت هست. به همین خاطره که چیزی مثل کادر جستجو در تمامی پنجره ها وارد شده و از ابزار Index به عنوان یکی از مهمترین اجزای ویستا یاد میشه، چون به خوبی برمبنای متادیتاها اجازه استفاده از فایلها را حتی در دورافتاده ترین جای کامپیوتر با کمترین زمان می دهند.

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض ...

مشکل اینه که از ویندوز ویستا عملاً دیگه چیزی به نام NT پایه وجود نداره، چون همون موقعی که ویندوز XP در حال بیرون آمدن بود، ویندوز ویستا در حال نوشته شدن بود. یکی از دلایلی که ویندوز ویستا دارای حفره های امنیتی شناخته شده کمتری نسبت به دیگر سیستم عاملهای ویندوز هست، یکی همین بازنویسی کامل کدها است. شما حتی اگر نوع نگرش ویندوز ویستا به فایلها را هم نگاه کنید، می بینید که استفاده برپایه نام و آدرس تا حد زیادی کمرنگ شده و استفاده از متادیتاها در حال پیشرفت هست. به همین خاطره که چیزی مثل کادر جستجو در تمامی پنجره ها وارد شده و از ابزار Index به عنوان یکی از مهمترین اجزای ویستا یاد میشه، چون به خوبی برمبنای متادیتاها اجازه استفاده از فایلها را حتی در دورافتاده ترین جای کامپیوتر با کمترین زمان می دهند.
    خود ماکروسافت هم این ویندوز رو نسل جدیدی نمیدونه. کاری به این ندارم که کدهاش از اول نوشته شده. حالا اگر شما می خواهید ثابت کنید این ویندوز رو ماکروسافت باید شماره اول یک نسل جدید بنامه, می تونید با سایت ماکروسافت در ارتباط باشید و دلایلتون رو براشون بفرستید. شاید مهندسینش از شما قبول کردند و تغییری در سری ویندوز دادن.

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض ...

خوب شما میگید بر پایه این بر پایه می تونه کد باشه می تونه ساختار باشه می تونه کپی باشه
    آخه امکان نداره!!!!!!اگه منظورتون اینکه میکروسافت از یک روند برای تمام ویندوزاش استفاده میکنه بله درسته چوت شما ساخت یک ماشینو از اولین تا آخرین رو در نظر بگیر همه از یک روند برای ساخت استفاده میکنن
    فرض که ما روند رو در نظر بگیریم.

باز هم همون میشه که گفتم.

یعنی حتی روند تولید 98 و XP کاملا متفاوته.

اما این روند برای XP و ویستا یکیه.

پس میبینید که در نهایت تفاوت زیاد بین 98 و XP دلیل داره.

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

فرض که ما روند رو در نظر بگیریم.

باز هم همون میشه که گفتم.

یعنی حتی روند تولید 98 و XP کاملا متفاوته.

اما این روند برای XP و ویستا یکیه.

پس میبینید که در نهایت تفاوت زیاد بین 98 و XP دلیل داره.
    مسلمه که تفاوت زیاده، چون شما باید XP رو با 2000 مقایسه کنید. به علاوه اصلاً نمی شه XP رو با 98 مقایسه کرد، چون XP بعد از ME و 2000 اومده. مقایسه XP با 98 عملاً مثل مقایسه ویستا می مونه با 2000. در رابطه با اینکه می گید خود مایکروسافت نمی گه که ویستا از اول نوشته شده، بهتره سری به کتاب Windows Vista Inside Out بزنید که مال خود انتشارات مایکروسافته، یا اینکه می توانید Windows Vista Unleashed را چک کنید که بهترین مرجع پیشرفته ویندوز ویستائه.

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض ...

مسلمه که تفاوت زیاده، چون شما باید XP رو با 2000 مقایسه کنید. به علاوه اصلاً نمی شه XP رو با 98 مقایسه کرد، چون XP بعد از ME و 2000 اومده. مقایسه XP با 98 عملاً مثل مقایسه ویستا می مونه با 2000. در رابطه با اینکه می گید خود مایکروسافت نمی گه که ویستا از اول نوشته شده، بهتره سری به کتاب Windows Vista Inside Out بزنید که مال خود انتشارات مایکروسافته، یا اینکه می توانید Windows Vista Unleashed را چک کنید که بهترین مرجع پیشرفته ویندوز ویستائه.
    1- اشتباه نقل قول کردید.

اون پست مربوط به بحث من با آقای amir_motevaledemeh هست که خودشون XP رو با 98 مقایسه کردند و به من گفتند چرا اینقدر فرق دارند! نمی دونم چرا سراغ اون پست رفتید و پستی که جواب خود شمارو دادم ادامه ندادید. یعنی اون مورد رو از من قبول کردید؟

2- بهتره پستهای من رو با دقت بیشتری بخونید.

نوشته قبلی من:

""خود ماکروسافت هم این ویندوز رو نسل جدیدی نمیدونه. کاری به این ندارم که کدهاش از اول نوشته شده. ""

روی از اول نوشته شدن ویستا اونقدر مانور داده شده که هر کودکی هم ازش اطلاع داره و من هم در پست قبلیم بهش اشاره ای کردم. ظاهرا شما جمله Bold رو ندیدید.

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

1- اشتباه نقل قول کردید.

اون پست مربوط به بحث من با آقای amir_motevaledemeh هست که خودشون XP رو با 98 مقایسه کردند و به من گفتند چرا اینقدر فرق دارند! نمی دونم چرا سراغ اون پست رفتید و پستی که جواب خود شمارو دادم ادامه ندادید. یعنی اون مورد رو از من قبول کردید؟

2- بهتره پستهای من رو با دقت بیشتری بخونید.

نوشته قبلی من:

""خود ماکروسافت هم این ویندوز رو نسل جدیدی نمیدونه. کاری به این ندارم که کدهاش از اول نوشته شده. ""

روی از اول نوشته شدن ویستا اونقدر مانور داده شده که هر کودکی هم ازش اطلاع داره و من هم در پست قبلیم بهش اشاره ای کردم. ظاهرا شما جمله Bold رو ندیدید.
    اگه اشتباهی شده معذرت می خوام، ظاهراً این بحث ویستا و XP خیلی پیچیده.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

به نظر من ويندوز 3.1 خيلي بهتر از ويستا هست..

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •