تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما این بازی میتونه رقیبی برای GTA4 باشه؟؟!!

راي دهنده
152. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • آره میتونه

51 33.55%
  • به هیچ وجه

101 66.45%
صفحه 8 از 18 اولاول ... 456789101112 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 177

نام تاپيک: Saints Row 2

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

آقا خواهشا یکی کمکم کنه ... بازی خیلی تند کار میکنه ... چرا اینجوریه ؟!!!
    بعضی وقتا خوب میشه ... یه دفعه تند میره.

صحنه های بازی خیلی قشنگه، جذابه ... این که کاراکتر رو خودت میسازی به جذابیت این بازی بیشتر کمک میکنه ولی اصلا طبیعی از آب در نیومده، هوش مصنوعی بسیار بسیار ضعیف، گرافیک بدک نیست ولی اصلا حال نمیده.

کسایی که بازی کردن واسه اونا هم اینجوری تند کار میکنه ؟

اتفاقا برعکس نشون داد فقط Rockstar نیست که می تونه یه Sandbox خوب بسازه. این بازی برخلاف GTA یک Fun حسابی بود. برعکس GTA داستان خیلی خوبی داشت. البته مشخص بود از Review هایی که حرفه ای ها می دند با بقیه فرق می کنه.
    خوب ... این که خیلی وقته نشون داده شده که فقط راک استار نمیتونه همچین بازی هایی بسازه.
    بازی TrueCrime واقعا قشنگه ... که شرکت اکتیویژن با یکی دیگه درست کردن، البته به نظر من نسخه ی اولش خیلی تز دومین نسخه ش قشنگتر بود، این بازی خیلی وقت پیش قبل از این بازی اومد به اون قشنگی.
    تازه راک استار خودش میدونه فقط اون نیست که میتونه این بازی هارو بزنه، الان اگه ubisoft اشاره کنه میتونه بهترین بازی سبک جی تی ای رو بسازه.
    Last edited by 3Dmajid; 11-01-2009 at 14:34.

2. 2 کاربر از 3Dmajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Oracle_Eldorado's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

آقا خواهشا یکی کمکم کنه ... بازی خیلی تند کار میکنه ... چرا اینجوریه ؟!!!
    بعضی وقتا خوب میشه ... یه دفعه تند میره.

صحنه های بازی خیلی قشنگه، جذابه ... این که کاراکتر رو خودت میسازی به جذابیت این بازی بیشتر کمک میکنه ولی اصلا طبیعی از آب در نیومده، هوش مصنوعی بسیار بسیار ضعیف، گرافیک بدک نیست ولی اصلا حال نمیده.

کسایی که بازی کردن واسه اونا هم اینجوری تند کار میکنه ؟

خوب ... این که خیلی وقته نشون داده شده که فقط راک استار نمیتونه همچین بازی هایی بسازه.
    بازی truecrime واقعا قشنگه ... که شرکت اکتیویژن با یکی دیگه درست کردن، البته به نظر من نسخه ی اولش خیلی تز دومین نسخه ش قشنگتر بود، این بازی خیلی وقت پیش قبل از این بازی اومد به اون قشنگی.
    تازه راک استار خودش میدونه فقط اون نیست که میتونه این بازی هارو بزنه، الان اگه ubisoft اشاره کنه میتونه بهترین بازی سبک جی تی ای رو بسازه.
    اگه سرعتش غیر عادیه ، دلیلش آپدیت نبودن درایور کارت گرافیکه

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

واقعا باورم نمیشه ... بین این همه اعضای p30world چرا هیچ کی این رو بازی نکرده ؟!!
    مشکل من تقریبا حل شد و الان بدون مشکل بازی میکنم، و اما نظر من در مورد این بازی :

اول از این بازی خوشم نیومد، ولی الان خیلی دوست دارم ... دلیلش هم اینه که زیاد طبیعی نساختن !!!
    آخه وقتی آدم این رو بازی میکنه یاد بازی های قدیمی میافته، بازی هایی که واقعا اسمشون بازی بود ولی بازی هایی که الان میسازن خیلی واقعیه و زیاد حال نمیده و به نظر من به هیچ وجهی جذابیت بازی های قدیمی رو نداره ... براتون مثال بزنم، بازی کرایسیس که هممون دوست داریم، اینقدر واقعیه که نمیشه اسمش رو بازی گذاشت، ولی به نظر من در مقایسه با بازی های اول شخص قدیم مثل IGI2 و Wolfenstein جذابیت کمتری داره.

ولی واقعا واسه من جالبه، THQ برای چی این نسخه رو اینقدر بد وارد بازار کرد، منظورم در مقایسه با بازی های امروزیه ...
    این بازی جذابیت و قشنگی خاص خودش رو داره ولی در مقایسه با بازی هایی که الان میاد اصلا نمیشه اون رو بازی حساب کرد !!!
    گرافیک بازی بدک نیست، قابل قبوله ولی به نظر من یکی از پر ضعف ترین نقاط ساخت بازی صدا گذاری بسیار مظخرف بوده !
    همچنین هوش مصنوعی بسیار بد پلیس ها، اصلا انگار نه انگار پلیس اومده دنبالت، وقتی میبیننت شاید یه تیر بهت بزنن !!
    اگه سوار ماشین باشی پلیسه میاد از ماشین میندازدت بیرون و بهت تیر میزنه تا بمیری در صورتی که توی GTA IV همونجا دستگیرت میکرد ! خلاصه این که واقعا هوش مصنوعی پایینی براش ساختن ...
    فیزیک بازی اصلا خوب نیست !
    مثلا با نهایت سرعت سوار موتوری و میزنی به یه ماشین، موتورت تکون نمیخوره هیچ بلکه خودت هم میخ کوب روی موتورت نشستی !!!!!!!! ماشین ها شبیه اسباب بازین ! گرافیکشون خیلی مظخرفه و مدلینگشون زیاد خوب نیست !
    اما یه چیزی که بازی رو جذاب کرده دموهای بازیه، شخصیتی خشن که در اکثر دموها یه کار باهالی میکنه، مثلا اولین دموش خیلی باهال بود ... میری توی stripclub و داری تلویزیون میبینی یکی میاد به یکی دیگه میگه این تلویزیون لعنتی رو خاموش کن ... طرف خاموش میکنه بعدا تو بهش میگی من داشتم تلویزیون میدیدم ... بعدش اون یارو بهت فحش میده که من این حرفا رو زبونم نمیچرخه ! بعدا شیشه ی مشروب رو میزنه تو کلش خورد میکنه !! با یه جذبه ی خاصی !
    دموهاش من رو یاد بازی TrueCrime میندازه که هر کدوم از دموهاش یه حرکت اکشن داشت ... منظورم نسخه ی یکش هست.
    یه چیز دیگه که بازی رو خیلی قشنگ تر کرده آزادی عمل های شماس ... توی این بازی نسبت به GTA iv میتونید آزادی عمل های بیشتری رو داشته باشید مثلا :
    - وقتی لباس میخرید تعداد لباس های بیشتری داره و میتونید مدل رو انتخاب کنید بعدا هر رنگی که دلتون میخواد رو برای طرح های لباستون انتخاب کنید.(آدم یاد PES2009 میافته !!!)
    - میتونید برید ماشین بخرید.
    - میتونید ماشینتون رو اسپورت کنید !
    - مثل جی تی ای رستوران داره و میتونید برید چیزی بخرید بخورید.
    - میتونید اتاقتون رو به دلخواه تزئین کنید !!
    - یه جایی مثل خالکوبی توی جی تی ای سان اندریاس داره که میتونید روی بدنتون نقاشی بکشید و طرح بزنید !
    - خونه هم برای فروش داره.
    - میتونید برید طلا فروشی گردنبند و النگو و ... بخرید.
    و ...
    البته چیزای پیشرفته ای مثل کافینت و پیدا کردن دوست دختر که میدونم همتون دوست دارید نداره !
    نکته ی بعدی که من باید اول میگفتم اینه که شخصیت بازیتون رو هم خودتون طراحی میکنید !
    من همیشه تصور میکردم که آیا ممکنه یه بازی بیاد مثل جی تی ای که شخصیت رو خودمون طراحی کنیم ... و این تصورم به واقعیت پیوست ولی خوب به قشنگی جی تی ای که نمیشه.
    ماموریت های بازی واقعا آسونه ... و شاید بهتره بگم واقعا مسخره س
    ولی دموهایی که موقع ماموریت ها نشون میده بعضی هاشون قشنگن.

از همه مهمتر برای من سواله که چرا THQ خواسته با این بازی رقیت RockStar بشه ؟!!
    رقیب شرکتی که چندین ساله داره اینجوری بازی هارو میسازه، الان واقعا میتونیم به قدرت RockStar پی ببریم و قدر GTA IV رو بدونیم چون واقعا یه نسخه ی محشری رو به بازار داد !
    THQ این بازی رو بعد از GTA IV داد ... من فکر کردم اینقدر قشنگ ساخته که بعد از جی تی ای بده بیرون ملت برن این رو بخرن و GTA IV رو فراموش کنن !!!
    خوب اولین رقیب راک استار نتونست شکستش بده ... فعلا باید منتظر Mafia2 باشیم ببینیم چی کار میکنه.

اگه به من باشه به SaintsRow2 از 10 نمره میدم 6 ... !

ولی من واقعا بازیش رو دوست دارم و این امتیاز نسبت به بازی های امروزیه ...
    Last edited by 3Dmajid; 12-01-2009 at 17:24. دليل: اضافه کردن مطلب

5. 2 کاربر از 3Dmajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

نظر من یکی از پر ضعف ترین نقاط ساخت بازی صدا گذاری بسیار مظخرف بوده
    خيلي عجيبه همه سايتها اين بازي رو داراي صداگذاري عالي مي دونن .
    از همه مهمتر برای من سواله که چرا THQ خواسته با این بازی رقیت RockStar بشه ؟!!
    همين THQ تونسته تو برخي از چيز ها از IV جلو بزنه .من از طرفداران Iv هستم اما تو برخي چسزا اين بازي برتري بيشتري داره.
    - وقتی لباس میخرید تعداد لباس های بیشتری داره و میتونید مدل رو انتخاب کنید بعدا هر رنگی که دلتون میخواد رو برای طرح های لباستون انتخاب کنید.(آدم یاد PES2009 میافته !!!)
    - میتونید برید ماشین بخرید.
    - میتونید ماشینتون رو اسپورت کنید !
    - مثل جی تی ای رستوران داره و میتونید برید چیزی بخرید بخورید.
    - میتونید اتاقتون رو به دلخواه تزئین کنید !!
    و ...
    مثلا با نهایت سرعت سوار موتوری و میزنی به یه ماشین، موتورت تکون نمیخوره هیچ بلکه خودت هم میخ کوب روی موتورت نشستی !!!!!!!! ماشین ها شبیه اسباب بازین ! گرافیکشون خیلی مظخرفه و مدلینگشون زیاد خوب نیست !
    با پيشروي تو بازي ماشين هاي مثل zenith مي بيني كه مدلينگ عالي دارن.گيم پلي ماشين ها واقعا خوبه.
    اما در مورد فيزيك جز معدود افت فريم ها بي شك فيزيك بازي در سطح خوبيه و اين اشكالي كه گفتي براي من پيش نيومده.
    اولین رقیب راک استار نتونست شکستش بده ... فعلا باید منتظر Mafia2 باشیم ببینیم چی کار میکنه.
    مافيا كه رقيب GTA نيست رفيق.
    اگه به من باشه به SaintsRow2 از 10 نمره میدم 6 ... !
    انصافا حداقل نمره بازي 8 .
    ولی من واقعا بازیش رو دوست دارم و این امتیاز نسبت به بازی های امروزیه ...
    تو همين بازي هاي امروزي بازي مثل يfacebreaker هست كه همه رو نااميد كرده.
    در هر صورت از پستت ممنون دوست عزيز.

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

خيلي عجيبه همه سايتها اين بازي رو داراي صداگذاري عالي مي دونن .
    سایت های دیگه رو چی کار داری ... خودت بازی کن و نظرت رو بگو نظر من همین بود که گفتم.

همين THQ تونسته تو برخي از چيز ها از IV جلو بزنه .من از طرفداران Iv هستم اما تو برخي چسزا اين بازي برتري بيشتري داره.
    آره ... منم با این حرفت واقعا موافقم. به نظر من تنوع این بازی نسبت به IV خیلی بیشتره و باعث میشه که زود از بازی خسته نشی .

با پيشروي تو بازي ماشين هاي مثل zenith مي بيني كه مدلينگ عالي دارن.گيم پلي ماشين ها واقعا خوبه.
    اما در مورد فيزيك جز معدود افت فريم ها بي شك فيزيك بازي در سطح خوبيه و اين اشكالي كه گفتي براي من پيش نيومده.
    دوست عزیز میشه بگی با چه گرافیکی داری بازی میکنی ؟
    من فکر کنم مشکل از گرافیکمه ... بازی یه کم حالت غیر عادی داره ... سوار ماشین میشم دستم رو یه بار روی w میزنم کلی میره جلو !! میپیچم سمت راست دو دور دور خودش میچرخه ... واسه همین ز گیم پلی ماشینش اصلا راضی نیستم که مطمئنم دست سیستمه.

مافيا كه رقيب GTA نيست رفيق.
    منم که نگفتم رقیب جی تی ای هست ... آخه دو تاش تو شهرن و میتونی بری بچرخی ... من از این لحاظ گفتم تا ببینم از کدوم بیشتر خوشمون میاد.

انصافا حداقل نمره بازي 8 .
    شاید اگه مشکل من برطرف بشه منم بهش 8 بدم ... آخه فکر میکردم این مشکل از بازیه.

8. این کاربر از 3Dmajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

این که مثل gta یک سوپر کامپیوتر نمیخواد؟

داره خودمونی میشه mafia69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    سرزمین عجایب

پيش فرض

مقایسه saints row با Gta

شوخی میکنین؟

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

این که مثل gta یک سوپر کامپیوتر نمیخواد؟
    بازم GTA IV یه گرافیک خوب داشت ... من این بازی رو روی گرافیک Low گذاشتم و همه چیز رو Off کردم . اگه گرافیکش رو ببینی خندت میگیره ولی با این حال توی رم دو گیگابات و سی پی یو سه و گرافیک 8400 جی اس خوب نمیکشه !!!!
    کرایسیس رو رو حالت normal بازی میکردم با یه گرافیک توپ ولی این رو نمیتونم راحت بازی کنم !!

مقایسه saints row با Gta

شوخی میکنین؟
    به نظر من saints row نسبت به GTA IV چند تا برتری داره و اونم آزادی عمل هایی که بهت میده، ولی خوب هدف راک استار طبیعی کردن بازیه ولی THQ این کار رو نکرده ... مثلا میری لباس بخری میتونی هر رنگ و طرحی رو خودت انتخاب کنی، طبیعی نیست ولی خیلی جالبه و به تنوع بازی کمک میکنه. ولی اگه بخوایم به طور کلی این دو بازی رو با هم مقایسه کنیم به نظر من اصلا نباید حرف مقایسه ش رو بزنیم !!

12. 2 کاربر از 3Dmajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

حالا هرچي برين جلو تر قشنگ ترم ميشه مخصوصا درگيريه شما و گروهتون با گروه هاي ديگه در خيابون!!!
    به نظر من كه خيلي عاليه...به هر حال هركي يه نظري داره
    اين از gat iv بهتره!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه Aseman e ghermez 2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    On HEr Lips

پيش فرض

من بازی رو امرو خریدم کاملا چرت چون انقد سرعتش زیاد انگار داره با سرعت نور حرکت میکنه خجالت نمیکشه این شرکت که این همه مارو ماتل کرد بعد یه بازی داد بیرون که کارکترش مثه الاغ راهمیره اصلا هم طبیعی نیست فقط بیش از حد ازادی من از 2 چیز این بازی خوشم اومد 1 کارکتر سازی 2 لباس هاش+گردنبند
    واقعا این بازیرو با ای وی مقایسه میکنید؟؟؟؟؟ بابا بس کنین معلومه که ای وی بهتره اون کسی که بدون افت فریم بازی کرده باشه فرقشو میفهمه ....
    اعصابم خورد میشه وقتی این مقایسه های مسغره رو راه میندازید به عاقبتش فک میکنید؟ خودم مقایسه کامل رو مینویسم ومیزارم!!
    هههههه هههههه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •