الان که زوده ولی معمولا اوایل ترم شروع میشه...
الان که زوده ولی معمولا اوایل ترم شروع میشه...
سلام.ببخشید یادم رفت.دانشجوی دوره روزانه اگه انتقالی بگیره باید مثل دوره مهمانی شهریه پرداخت کنه؟ممنون
کسی نیست جواب پست بالا رو بده؟
بله ، باید شهریه دوره شبانه رو پرداخت کنه !
سلام
من دانشجوی ترم اول پزشکی دانشگاه تبریزم. ورودی امسال دانشگاه سراسری.موندن تو تبریز واسم خیلی سخته.اصلا نمی دونم واسه گرفتن انتقالی به تهرانباید چی کار کنم؟این که میگن دختر میتونه بعداز یک ترم به محل سکونتش انتقالی بگیره راسته]چی کار کنم؟ مرسی.
من هم میخوام انتقالی از آزاد بگیرم شهر مقصدهم از مبدا ضعیفتره! مدیر گروه بم گفت نمیدن خودم میخوام مهمان بگیرم که بعدش کنکور بدم انتقالی بگیرم اگه نشه؟؟ واسه انتقال دایم شرطهاش چیه ؟ وضعیت درسیم تا به العان خوب نبوده! خیلی خیلی دوره
مسیول انتقالی گفتش اذر بیا فرمشو پر کن ، من حاضرم هر کاری کنم! فقط راهنمایی واسه مراحل و .. میخوام
---------- Post added at 06:57 AM ---------- Previous post was at 06:56 AM ----------
رشتم هم it و ترم سوم هستم رشته رو این دانشگاه تازه اورده
قانون جدید انتقال به محل سکونت چیه؟ واسه آزاده؟
سلام میشه بگین دانشجوی روزانه بجز مهمانی که شهریه میده وقتی انتقالی هم گرفت بازم باید شهریه بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟لطفا ج بدین مرسی
منظورتون رو نمیفهمم! هر واحدی که باشی هزینه رو باید به خوشون بدی
سلام . من چون خودم این ترم دنبال کارای انتقالی و ... هستم به طور دقیق توضیح میدم که چه خبره :
1 - انتقالی : واسه انتقالی اول باید در دانشگاه مبدا 1 ترم رو با معدل 13 پاس کنید ، بعد درخواست مهمانی میدین . 3 ترم در دانشگاه مقصد باید معدلتون از میانگین معدل گروه بیشتر باشه . بعد از 3 ترم درخواست انتقالی میدین و احتمال 90 درصد موافقت میشه . اگر روزانه باشید در طول دوره مهمانی باید شهریه کامل یک دانشجوی شبانه رو به دانشگاه مقصد پرداخت کنید . اگر شبانه باشید علاوه بر پرداخت شهریه کامل شبانه به دانشگاه مقصد ، یک شهریه ثابت شبانه رو هم باید به دانشگاه مبدا پرداخت کنید. این شهریه ها فقط در 3 ترمی که مهمان هستید گرفته میشه . مدرک توسط دانشگاه مقصد صادر میشه .
2- مهمان دایم : بعد از گذراندن 1 ترم با معدل 13 در دانشگاه مبدا درخواست مهمانی میدین. 2 ترم رو در دانشگاه مقصد سپری می کنید اگر در این 2 ترم معدلتون بالای 13 شد درخواست مهمانی دایم میدین . پرداخت شهریه هم مثل موارد بالا هست . شهریه رو در کل دوره باید پرداخت کنید، مدرک هم توسط دانشگاه مبدا صادر میشه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)