باید با control panle خود nvidia کار کنی ... وقتی تصویر رو بصورت clone میفرستی ، توی حالت تلویزیون جدا از مانیتور رزولوشن رو می تونی تنظیم کنی
باید با control panle خود nvidia کار کنی ... وقتی تصویر رو بصورت clone میفرستی ، توی حالت تلویزیون جدا از مانیتور رزولوشن رو می تونی تنظیم کنی
من هر کاری کردم نشد.
Custom Resolution هم ساختم بازم نشد.(تست می کردم فقط به مدت 15 ثانیه تصویر روی تلویزون میومد )
وقتی Custom Resolution از کجا فعالش کنم؟
با سلام برای اتصال دل 1510 به تلوزیون چه کار باید بکنم من یک اینسپایرون 6400 داشتم که یک فیش خروجی گرد برای این کار داشت اما چنین چیزی در 1510 نیست چطور باید این کار را بکنم
باید از نبدیل vga استفاده کنید
یک سرچ کوتاه در همین قسمت یا تالار انجام بدید ، بحث زیاد شده
مدل 1510 از ان خروجی های گرد که فکر کنم اسمش svideo است ندارد فقط پورت خروجی مانیتور دارد از ان طرف تلوزیون ما هم فقط از این فیشهای 3 تایی میخوردیک جا رفتم گفت نمیشود و فیشهای موجود کار نمیدهند اما در چند جا در سایتها دیدم که در تهران خیلی ساده فیش و تبدیل خریده بودند و انجام داده بودندایا ممکن است عکس از فیش وتبدیل برایم بگزارید ویا لا اقل دقیقا بگویید باید بروم بگویم چه فیش تبدیلی میخواهم اخه اسم درستش راهم نمیدانم بکویم تبدیل چی به چی میخواهم
بهش میگن : VGA to composite
اینطوریه :
البته این شکل بالایی ، تصویر کمپوننت هست که خروجی کیفیت 720p را برای دی وی دی بهتون میده و کیفیت عالیه ! با صدا که استریو و دوتایی هست در کل میشه 5 فیش کمپوننت پشت تلویزیون LCD
این هم نحوه کارش :
بعضی ها هم duplicator هستند مثل این که البته گرانتر هستند (بالای 20 هزار تومان)
![]()
Last edited by REGISTERED USER; 13-02-2009 at 01:24.
مرسي ، تصاوير عالي ..... گوياي همه چيز
فقط يكي دو تا سوال
عكس اول_كيفيت vga2composit بهتره يا s-video2composite
عكس دوم_خروجي صدا هم داره ؟
عكس سوم_اون كابل قهوه اي رنگ چيه ؟
وسط عكس زده كت فايو
كت فايو همون كابل مخصوص شبكه نيست ؟
ممنونم
عکس اول) کیفیت هر دوی اینا خوبه ولی نویز vga کمتره و قدرت تفکیک پذیری بیشتری رو در اختیار شما میزاره
عکس دوم) خیر ... بارها گفته شده که برای صدا باید از خروجی اسپیکر کارت صدا یا هدفون لپ تاپ استفاده کرد که همتون بلدید ... اونم یک تبدیل فیش سوکتی استریو به دو تا سفید و قرمز کمپوزیت داره !
عکس سوم) زده دیگه ... Gnd یعنی گراند ... اتصال زمین
بله همون کابله فکر کنم ... برو اماده بخر میخوای بسازی ؟!!![]()
مرسي از بابت توضيحات
ميدونم سوال هاي بي ربطي ميپرسم
استاد هام هم هميشه از دستم شاكين ((:
آخه من يه تبديل اس-ويدئو به آر جي بي دارم ولي شانسم اون اس ويدئو سرش 9 پينه ! خروجي گرافيكم 7 پين !
شانسه ماست ديگه ....ميريم لب دريا....دريا با اون عطمتش خشك ميشه.....
اگه شد يكيشو ميسازم يا اينكه همينو پاره پوره كردم ازش يه چيزي درآوردم ((:
بازم مرسي
فقط يه حالب يده اون مشكل دي وي دي رامم رو هم يه نگاه بش بنداز
تو تاپيك مشكلات با لپ تابه
صفحه آخر..
سلام
من یک لپتاپ sony fz490 دارم پورت HDMI نداره ولی جاشو داره!(مدلهای بالاترش HDMI دارن)[IMG]file:///C:/Users/Fattah/Desktop/IMG_0016..jpg[/IMG]
حالا میخوستم بدونم چه راهی هست من با HDMI به TV وصل بشم؟
ایا تبدیل DVI به D-SUB 15 pin هست که من اونو به پورت d-sub لپتاپم وصل کنم؟ اصلا چیکار کنم؟؟
یک سوال دیگه این 2 تا پورت چی هستند؟[IMG]file:///C:/Users/Fattah/Desktop/IMG_0016.JPG[/IMG][IMG]file:///C:/Users/Fattah/Desktop/IMG_0016.JPG[/IMG]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)